- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
tordaitibi #283 üzenetére
+1 a felületfűtésre/hűtésre. Ott penész sincs lefogadom.
-
vdavid4
tag
válasz
tordaitibi #289 üzenetére
na szétoffolltam a topicot most meg a hülye cigi témát felhoztam, hülye voltam
amúgy érdekel tényleg ki hogy oldotta meg a fütést,hütést, és azokkal kinek milyen tapasztalata van...ès amúgy penészedést lehet csinálni csilliókba kerülö gépészettel is, csak picit elkell baszni és tádám
-
Tikakukac
titán
válasz
Mondjuk lenne egy rásegítéses bringa a garázsban és nyertél volna magadnak 1-2-3-4 évet az élet nevű játékban.
Bár kinek mi, jogos. -
dvdbackuper
őstag
válasz
tanusitom
leszoktam, de mintha meg kevesebb is lenne, mint azelott
-
válasz
tordaitibi #283 üzenetére
Ugyanez az érzésem nekem is. Asszony már mondogatja, hogy költözzünk inkább be a lakásba, annyira komfortos. Elképesztő, hogy belépsz az ajtón, és egységes kellemes hőmérséklet van akár nyáron is mindenféle huzat nélkül. Itthon klímázunk, szeretjük, de komfortban ég és föld a kettő.
-
dabadab
titán
válasz
tordaitibi #153 üzenetére
Ha ítéletnap lesz, ami a mai túlpuhult civilizációnál =72 óra áramszünet
72 óra alatt egy rendesen szigetelt ház nem hűl le komolyabban.
És ez mind szép,mindenki beszigetümezett, mit csinálnak a jelenleg 30-35%-ot meghaladó számban belvárosba, panelbe élők?
Miért, ők hova teszik a kályhát meg a pár köbméter tüzifát?
-
8th
addikt
válasz
tordaitibi #79 üzenetére
Nem ítélkezem senki felett de a körülményektől függetlenül azt a házat meg sem szabadott volna venni. Szakmaiatlanság vagy sem, csak sikerült pont ezt megvenned. A megoldást nagyjából leírtad bár belemezelni nem feltétlenül szükséges de ég azzal együtt sem kerül a felébe sem annak mint amennyit írtál. Megfelelő facebook csoportokban kiokosítanak a részletekről leinformálható referenciákkal rendelkező szakembereket is tudnak ajánlani ha kell. Amúgy 2018-ban adtuk el elhunyt nagyanyám házát, ezt a kétszobás vegyes falazatú házat Dunakeszi kertes házas övezetében. Tizenegymillióért. Az új tulajnak kellett rá költenie de statikailag rendben volt, nem vizesedett és egy tisztasági festést követően lakható volt. 2008 környékén tehát tíz évvel korábban 13millával a zsebedben ennél jobb állapotban lévő házat vagy házrészt kaptál keszin szóval ha nem ténylegesen az utcára kerültél két gyerekkel akkor biza lett volna választásod még ha másik településre kellett volna átköltöznöd is. Ezt a hsz-t ne beszólásnak vedd mert nem annak szántam.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tordaitibi #79 üzenetére
Felesleges mondani bármit is. Fogalmunk sincsen milyen dolgok vannak nálad úgy elcseszve hogy ide jutottál. Tűzetesen át kellene nézni az egészet és úgy lehet csak jó döntéseket hozni.
Mondjuk sztem a 40 cm-es sárfal rossz omen: ha értette volna a szaki a munkáját annyival el se kezdi. Valami hasonló szakit kellene keresned: [link] -
8th
addikt
válasz
tordaitibi #77 üzenetére
"és akkor még ott vannak a helyiségek amikbe kb. 30-40 éve tettek betonalapot mert az se volt" + "Mivel jelenleg ha felszedem a linóleumot, a lamináltat, az alatta lévő 5 centi XPS-t, akkor ott vizet látok az aljzatbetonon. Bennt a nagyszoba közepén."
Erre mondom én, hogy vályog házat csak az vegyen aki ért is hozzá. Betonozott helyiségek, laminált padló meg linóleum. És akkor csodálkozol, hogy az alap nélküli fal veszi fel a ház alá bezárt nedvességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest