Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz RepeatSector #12 üzenetére

:DDD még jó,hogy én is G15-öt használok... :P bár itt azért tegyük hozzá,hogy 15-ért vettem akciósan annó,ráadásul 4.éve a legjobb formáját hozza,full jó üzlet volt,de sem a másik változatát(kevesebb programozható gomb),se a szines lcd-set nem venném meg...viszont a mindennapokban is,és a játékokban is ki tudom ezt még használni.egyébként pl.az lcd is rengeteg mindenre jó ám,de ez más dolog.pl.az új battlefield is kezeli,de akár a fraps és az Everest is,vagyis már csak ezértis hasznos,de akár monitor nélküli zenehallgatást,letöltésfigyelés,messenger figyelést,stb is lehet vele csinálni,és akkor már energiát spórol az ember,mert kikapcsolhatja a monitorát,mégis tudja,mi történik a gépen,stb...áramban is visszahozott ez annyit,amennyibe kerül,a 4 év alatt.de azért az ilyen egérkütyük mindig mások lesznek,sima asztali gépen nincs jobb eszköz egy jó kis rágcsálónál.de ezértis irtam egyébként is,hogy akinek van hozzá pda-ja,az ingyen kipróbálhatja,milyen is egy ilyen izé,és akkor eldöntheti,ér-e valamit amúgy a dolog,vagy ez is csak egy szokásos úri játékszer...

• BandiHUN

veterán

válasz RepeatSector #10 üzenetére

én ezt használtam,eléggé jó cucc,persze más kérdés,hogy ugyanolyan nyűgös a touchpad,mint laptopon :D a graviszenzort meg szokni kell,de szerintem kábé ilyen lehet a Logitech MX Air is.... a lényeg,hogy végülis akinek van pocket pc-je,az ingyen faraghat magának egy ilyet,mint amiről a cikk szól,sőt jobbat...és az másra is jó :D megy bluetooth-on át is,használtan egy régebbi telefonos pda már 15-ért megkapható,ez a kütyü se lesz tuti kevesebbe,a pda-s verzió sokkal olcsóbb,és vezetéknélküli :) na,jó,ezt meg ki se adják ilyen formában,csak beépitve.(de vajon miért nem????),mondjuk akkor meg nem értem,ki akarna egy érintős cuccon ilyen tapibigyóval marháskodni???hisz az lcd ott reagál,ahol megérinted,nem kell egérmutatót terelgetni...billnek meg sokkal nagyobbat varázsolhat a gép az érintőképernyőre...játékra az ilyen tabletek nem alkalmasak,ahhoz meg drágák,főleg a nagyok,hogy videózni valaki ilyet vegyen :F

Új hozzászólás Aktív témák