- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
mrhitoshi #409 üzenetére
kínából szeretek még rendelni... most pl barátnőm telefonjára fólia 330ft/6db... postával...
itthon teszkó mellett amikor legutóbb néztem fóliákat, akkor 1000-1500ft/3db körül volt ...de rendeltünk már jópár 1$-os (természetesen postával) cuccot is
a kedvencem az volt, amikor 1-2éve ausztriába küldtem csomagot és futárszolgálattal/csomagkövetéssel/mindennel olcsóbb volt sokkal, mintha a magyar királyi posta vitte volna
szóltam nekik, házhoz jöttek érte, futár elvitte, 1-2 nap múlva meg talán meg is kapta akinek kellett
-
mephi666
nagyúr
zavvi/thehut-ról vásárolok 2 éve rendszeresen... lehet ott venni vuitton kistáskát is 2ezer fontért meg időszakos akcióban játékokat itthoni árakhoz képest fillérekért
nyitócímek indulnak 35-40 font körül, de pár hónapos játékokra néha van már olyan akció, hogy csak na: most jött meg pl a tomb raider survivor edition-öm, ami átszámolva 8ezerbe került, itthon meg még 12500 fölött indul most is... de ruhákat is vettem onnan dögivel ittenihez képest nevetséges áron (akcióban természetesen mindent)
szerintem raktársöprésről van szó általában, emiatt nyomják le egyes termékek árait iszonyatosan... ez meg jó reklám/vevőcsalogató módszer
itthon meg a boltok nagyja kitartja 2-3éves játékok árait is, azért ekkora a difi
-
mephi666
nagyúr
...akkor hogy lehet, hogy virágboltokban be volt linkelgetve azonnal mindenféle gameplay-ed, yt oldaladon meg cuccaidnál xbox mellett nagy RGH felirat?
...egyébként szerintem nem nyitáskor kell megvenni mindent 15ért, hanem ha normalizálódnak az árak... most lett pl bontatlan tomb raider survivor edition-ön 8ért
...a játékaimat meg megjelenés után fél év/évvel szoktam venni 3-4-5ezerért... úgy máris nem olyan vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest