Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balikabo

tag

válasz _Horka_ #545 üzenetére

Csak nem minden maga a vas, én sem értem ezt az utálatot én elismerem mind a 2-őt hisz világ életemben PC-s voltam de egy ideje szeretem a konzolt is mert igenis más feelinget ad a játékoknak. A baj azzal van amikor a sok fanatikus aki eltökéli magát egy oldalon foggal körömmel ragaszkodik az igazához ami BAROMSÁG. Tények ellen fölösleges harcolni. Igen sok sok pénzből jelenleg PC-t hardverileg erősebbet lehet összerakni mint amit a nextgen kínál. Aki kicsit is érdekelt a témában az utánaolvas és tudja hogy itt nem scak a harverről van szó. SŐT. Sokan elfelejtik hogy amíg a PC-re a fejlesztőknek annyi fajta videókártya /konfigurációra kell megírniuk egy játékot ahány ember(túlzással de a lényeg érthető) addig a nextgen konzoloban van egy adott vas amire fejleszeteni kell és optimalizálni, ezért sokkal könnyebb, valamint az APU is teljesen más a PC esetében, gyakorlatilag az gátolja meg hogy kihasználják a PC teljesítményét. EZEK tények ezért van az hogy egy 1 milla FT-ból összerakott PC-n sem fog úgy kinézni egy játék mint egy 100% osan modnjuk PS4-re optimalizált játék és a PS4 ára 124k FT, ezek nem elhanyagolható TÉNYEK. A fikázást meg szimplán csak azért nem értem mert a sok értelmiség folyamatosan hasonlítgatja a PC-t és a régi konzolokat, gondolok itt az XBOX360-ra vagy a PS3 ra, amikor azok 2005-6 os konfigurációk. Persze hogy egy 2009-10-11-12 stb.. ben összerakott PC-n sokkal szebben lehet futtatni egy most megírt játékot. Ehez képset nem szégyenkezhet egyik konzol sem hiszen azért elég szépen megtudják jeleníteni az adott címeket mint pl az általam már említett Crysis 3 vagy mondjuk a Skyrim, amivel Xbox360-on játszottam és tegyél elém egy gépet ami full 2006-os alkatrészekből áll és 720p-ben olyan szépen és folyamatosan futtatja mint az xbox360. Itt ez a lényeg hogy el kell fogadni ezeket a dolgokat. Szóval én inkább becsülöm a programozókat hogy iyleneket képesek megcsinálni a "régi" konzolokkal és egyszerűen csak felháborít a sok ember tudatlansága és sületlensége amit összehord annak fényében hogy fényezze a PC-t mikor ég és föld a 2.

Új hozzászólás Aktív témák