- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Zenéhez: Neutron Music Player
Filmhez: MX Player
-
pc360
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Próbálom a használhatóság / kinézet / megbízhatóság / ár balanszt tartani, és olyan programokat ajánlani, amik szélesebb körben is beválhatnak. A listával szeretném a legtöbb témakört lefedni a legjobb, és nem pedig a legnépszerűbb programokkal. A két halmaz természetesen fedheti egymást, de ez számomra teljesen irreleváns. A nagyon speciális igényekre való programokat mellőzöm. Ha megnézed az oldalt, akkor látható, hogy a Wines programokat is eszerint szedtem össze, ott az ingyenes és a portable vonalra kicsit jobban fókuszáva. Volt ideje fejlődni, már bő évtizede farigcsálom (a changelog-ból látni is, hogy mely programok kerültek ki és be az évek során).
Az Androidos programokat sok-sok hónap topikozás alapján gyűjtögettem, amit lehetett, a saját készülékeimen is kipróbálva. A zenelejátszással pár éve foglalkoztam utoljára, akkor a PlayerPro sokkal szimpatikusabb volt, mint bármelyik másik lejátszó. A PowerAmp-ot is kipróbáltam, de az kifejezetten bóvli és bugos volt a népszerűsége ellenére. A PlayerPro mellett röhejes próbákozásnak tűnt.
A hangzás kapcsán túl sokszor hangzik el a Play-en, hogy ez-az a szoftver mennyivel jobban szól a másiknál, csakhogy ezek általában plusz (parasztvakító) effektek eredménye, ami az átlag hallgatót lenyűgözi. Sokszor már csak azért is hiheti ezt az egyszeri felhasználó, mert nagyobb hangerőt tud kifacsarni a lejátszóból, pedig annak nincs köze a minőséghez. Én inkább a flat, tiszta hangzás híve vagyok, habár EQ természetesen a PlayerPro-ban is található. Az átszabható felület, és a minden szempontból kiváló működése az, ami miatt meg is vásároltam, és azóta sem teszteltem új lejátszókat. Ha lesz új fülesem, akkor neki fogok futni megint a PowerAmp-nak, és a számora új HibyMusic-nak. Ezért is hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy eljussanak hozzám az újdonságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest