- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
SunMount3r #3 üzenetére
Próbálom a használhatóság / kinézet / megbízhatóság / ár balanszt tartani, és olyan programokat ajánlani, amik szélesebb körben is beválhatnak. A listával szeretném a legtöbb témakört lefedni a legjobb, és nem pedig a legnépszerűbb programokkal. A két halmaz természetesen fedheti egymást, de ez számomra teljesen irreleváns. A nagyon speciális igényekre való programokat mellőzöm. Ha megnézed az oldalt, akkor látható, hogy a Wines programokat is eszerint szedtem össze, ott az ingyenes és a portable vonalra kicsit jobban fókuszáva. Volt ideje fejlődni, már bő évtizede farigcsálom (a changelog-ból látni is, hogy mely programok kerültek ki és be az évek során).
Az Androidos programokat sok-sok hónap topikozás alapján gyűjtögettem, amit lehetett, a saját készülékeimen is kipróbálva. A zenelejátszással pár éve foglalkoztam utoljára, akkor a PlayerPro sokkal szimpatikusabb volt, mint bármelyik másik lejátszó. A PowerAmp-ot is kipróbáltam, de az kifejezetten bóvli és bugos volt a népszerűsége ellenére. A PlayerPro mellett röhejes próbákozásnak tűnt.
A hangzás kapcsán túl sokszor hangzik el a Play-en, hogy ez-az a szoftver mennyivel jobban szól a másiknál, csakhogy ezek általában plusz (parasztvakító) effektek eredménye, ami az átlag hallgatót lenyűgözi. Sokszor már csak azért is hiheti ezt az egyszeri felhasználó, mert nagyobb hangerőt tud kifacsarni a lejátszóból, pedig annak nincs köze a minőséghez. Én inkább a flat, tiszta hangzás híve vagyok, habár EQ természetesen a PlayerPro-ban is található. Az átszabható felület, és a minden szempontból kiváló működése az, ami miatt meg is vásároltam, és azóta sem teszteltem új lejátszókat. Ha lesz új fülesem, akkor neki fogok futni megint a PowerAmp-nak, és a számora új HibyMusic-nak. Ezért is hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy eljussanak hozzám az újdonságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest