Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Próbálom a használhatóság / kinézet / megbízhatóság / ár balanszt tartani, és olyan programokat ajánlani, amik szélesebb körben is beválhatnak. A listával szeretném a legtöbb témakört lefedni a legjobb, és nem pedig a legnépszerűbb programokkal. A két halmaz természetesen fedheti egymást, de ez számomra teljesen irreleváns. A nagyon speciális igényekre való programokat mellőzöm. Ha megnézed az oldalt, akkor látható, hogy a Wines programokat is eszerint szedtem össze, ott az ingyenes és a portable vonalra kicsit jobban fókuszáva. Volt ideje fejlődni, már bő évtizede farigcsálom (a changelog-ból látni is, hogy mely programok kerültek ki és be az évek során).
Az Androidos programokat sok-sok hónap topikozás alapján gyűjtögettem, amit lehetett, a saját készülékeimen is kipróbálva. A zenelejátszással pár éve foglalkoztam utoljára, akkor a PlayerPro sokkal szimpatikusabb volt, mint bármelyik másik lejátszó. A PowerAmp-ot is kipróbáltam, de az kifejezetten bóvli és bugos volt a népszerűsége ellenére. A PlayerPro mellett röhejes próbákozásnak tűnt.
A hangzás kapcsán túl sokszor hangzik el a Play-en, hogy ez-az a szoftver mennyivel jobban szól a másiknál, csakhogy ezek általában plusz (parasztvakító) effektek eredménye, ami az átlag hallgatót lenyűgözi. Sokszor már csak azért is hiheti ezt az egyszeri felhasználó, mert nagyobb hangerőt tud kifacsarni a lejátszóból, pedig annak nincs köze a minőséghez. Én inkább a flat, tiszta hangzás híve vagyok, habár EQ természetesen a PlayerPro-ban is található. Az átszabható felület, és a minden szempontból kiváló működése az, ami miatt meg is vásároltam, és azóta sem teszteltem új lejátszókat. Ha lesz új fülesem, akkor neki fogok futni megint a PowerAmp-nak, és a számora új HibyMusic-nak. Ezért is hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy eljussanak hozzám az újdonságok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- ASUS notebook topic
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MÁV topic
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest