- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
válasz
Assimilator #135 üzenetére
De ezt a részt nem a Ghost Games csinálja?
-
törölt tag
válasz
Assimilator #137 üzenetére
Valóban nem kellett volna, mert értelmetlen dolgokat irtál. Semmi baj ha befejezed, engem nem érdekelt és szerintem mást sem.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #135 üzenetére
Ha nem tudod irányitani, az nem az én hibám
-
Assimilator
őstag
válasz
#52815360 #134 üzenetére
Hiaba probalod bagatelizalni. Arcade es arcade kozt hatalmas kulonbseg tud lenni. Pl. az Undergroundoknak szvsz nagyon jo iranyitasa volt. Aztan az EA felberelte a Criterion Gamest. Onnantol kezdve minden autos jatek amihez hozzanyultak borzalom es unalom volt. Az embernek nem hogy sebessegelmenye de jatekelmenye sem volt. 300 km/h-nal satufek es 50 meteren 0-ra fekez, vagy a majd' 90 fokos kanyarok. Vagy a soha meg nem csuszo autok stb.
En pl. biztos nem fogom megvenni, ha nem tudom kiprobalni, hogy milyen az autokat iranyitani. Demo nelkul erre csak nagyon halovany eselyem lesz talan az Argosban vagy havernal,,,, ha.....Na es itt arcade jatekrol beszelunk, nem sim ill. semi-sim kategoriarol.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #133 üzenetére
Tudod, ez a NFS... nyomod a W -t vagy az UP Arrow -ot és pattogsz a 2 fal között 300+ kmh -val. Ha AUTÓT akarsz érezni, vegyél egy igazit vagy kölcsönözzél ki egyet
-
Dr. Akula
félisten
válasz
nyisziati #131 üzenetére
Ez akkora kamu, mint hogy a filmkiadók azért mutatják be nálunk később a filmeket mert innen jön a warez. Biztos sok orosz, román, kínai nyelvű vetítés zajlik nálunk...
A warezról meg már számtalanszor kimutatták hogy nemhogy csökkenti, de egyenesen növeli az eladásokat. Persze nem azoknál a szirszaroknál, amik ingyen se kellenének, de a korrektül megcsinált játékoknál, filmeknél igen. A baj azzal van hogy a többséget nem is akarják jól megcsinálni, csak legyen valamilyen, lehetőleg x+1. folytatás, lagymatag állóvíz, ahol tudományosan kiszámolható hogy +10% kiskutya meg +20% nagymama = +5% bevétel. Aztán csodálkoznak hogy amikor az ember ezeket ingyen kipróbálja, sikítva menekül mint egy écestől, nem pedig a kasszához fárad. Érdekes mód egy GTA, COD vagy WOW bármikor kijöhet, nem kell szezonra igazítani, nem csak akkor lehet elpasszolni. De a vevő a hülye mert nem veszi meg látatlanba a szart... Hát persze...
-
nyisziati
veterán
válasz
Dr. Akula #126 üzenetére
Épp ellenkezőleg, TE cserélted föl az ok-okozatot. Azért portolnak lebutított konzolcuccot PC-re, mert a konzolból van a pénz, tehát arra gyártanak. A torrentező PC-sek meg majd kapnak valamit. Valamikor.
Pénzből élnek a stúdiók, nem abból, hogy megveregeted a vállukat: "klassz csávók vagytok, nincs sok pénzetek belőlünk, de azért nekünk csináljátok a legjobbat!"
Nem csoda, hogy egyre többen intenek be a PC-nek. Ha meg nem tetszik, és bosszúból még többet torrentezel, akkor meg még kevesebb cucc jön ki rá. Ha ez neked így jó...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
davidsone #127 üzenetére
Az, de kinek? Ha nem lesz pc-re játék, akkor ki szív? A játékosok mindenképp, de az AMD / Nvidia se fog eladni egy darab dGPU-t se, valamint Windowsra se lesz szükség, mert minden másra elég egy Linux is. Konzolt többen vennének, de nem annyival mint ahány pc-s felhagyott a játékkal, márcsak a kínálat miatt is. Aki meg csóró, az ott se vásárlásban gondolkodna, megiint újraindulna a konzol warez, csipeltetés.
A kiadók azt hiszik bűntetni kell a pc-seket, de mindennek van következménye, az ő tetteiknek is.
-
shiftac
aktív tag
Így legalább eredetiben meg tudom venni, mert jövő tavaszra lesz rá pénzem
Csak bírjam ki, hogy ne nézzek végigjátszást a játékról -
wolfman
veterán
válasz
djculture #120 üzenetére
Azért mert akkor a DEMO miatt is el kellene jussanak egy bizonyos elkészülési stádiumba, ami sokszor még a végleges játék időpontjára sincs meg. Egyszerűen nem akarnak DEMOt készíteni, mert akkor addigra valamennyire játszhatónak kell legyen, de nem az. Persze aztán meg dobálóznak a megfoghatatlan és megcáfolhatatlan futószalagos bullshittel, hogy nagy teher külön DEMO-t készíteni, így tudnak a játékra magára koncentrálni. Jah persze, csak az örök főellenség a játékokban, az optimalizálás.
Kéne is csinálni egy játékot a játékfejlesztőkről, ahol a főellenség az optimalizálatlanság man.
-
djculture
félisten
-
wolfman
veterán
Azért késnek a játékok PC-re, mert a konzolos verziókat akarják hamarabb elkészíteni, aminek nagyobb a vásárló közönsége. Miután ez megvan, ráérnek elb@szni a PCs portot!
-
hemaka
nagyúr
Reméljük nem lesz GTA V belőle, lol
-
gantum
tag
"a késés oka mondhatni szokásos, szeretnék a PC-s játékosoknak a lehető legjobb minőséget nyújtani." = money, money, money, moar moar money!
-
Bootyhunter
tag
Szinte éreztem hogy ez lesz, de azért még reménykedek a reménytelenben, hátha valami csoda folytán kiadnak egy jó kis tuningolós játékot! Csak az a baj, hogy lassan már én se hiszem el azt amit ide leírok...
-
BlackDevil
aktív tag
A szokásos PC-s késés... Ki gondolta volna?!
-
30z.Samu
titán
Gondolom ez az NFS X360-ra már nem fog megjelenni.
-
Coccolino_O
őstag
"A hivatalos indoklás szerint a késés oka mondhatni szokásos, szeretnék a PC-s játékosoknak a lehető legjobb minőséget nyújtani."
Micsoda PR bullshit duma.
-
BigBlue69
őstag
Legalább lesznek béta tesztelőink.
-
törölt tag
Aztán mindenki vár még fél évet, hogy bemenjen az ára 10 euró alá g2a -n
-
Dr. Akula
félisten
Idő kell mire megtanulnak pc-re portolni?
-
menalcas
őstag
Azt hiszem elsírom magam, mire kijön addigra elfelejtem hogy megvettem XD
-
Malachi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39 üzenetére
én pl. azzal helyezem örök nyugalomra a PC-met, mint játékgépet és jön helyette a Battlefront bundle PS4.
-
Loresz
tag
Hmm...amikor meg évente jött a menetrendszerinti nfs akkor az volt a baj! Ezt viszont várom...remélem visszahozza az első most wanted hangulatát! Ha a csúszás meg egy olyan minőséget eredményez mint a GTA V akkor megéri!
-
trufa12
addikt
válasz
PandaMonium #82 üzenetére
Ki van ez találva ,, szerintem nem csak az idővégett nem tudják megoldani
főleg ennyi éves tapasztalat után, kb így térítik át akit lehet konzolra , de én mint pc-s tudom, idővel jobbat kapok mint a konzol változat .
MASTER race onmeg am is jó munkához idő kell , lásd pl GTA 5
hosszú volt a béta időszak...
-
snecy20
nagyúr
válasz
PandaMonium #82 üzenetére
Amíg a hitvány konzolos portolások idejét éljük, addig nem is lesz változás.
-
Petyyyyy
addikt
Tavasszal szerintem nem fogja. - Miért nem? Tavasszal döglött a játék piac?
Egyébként meg...OK. Nyilván túl fogjuk élni - én tuti - ha nem jön idén, de akkor aztán jó legyen ha megjelenik végre. És hasonló, toronymagasra felkarcolt elvárásoknak kell majd megfelelnie szvsz. Ami hozható is, elvégre a béta teszter csoport már megvan. ^^
Tara9714 - Ez nem PC-s sajátosság. A kitűzött határidőtől való eltérés a szoftverfejlesztés gyökeres velejárója. Az időre elkészített program olyan, mint a jeti - mondják, hogy létezik...
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Mikor volt utoljára olyan, hogy valami a beígért időben pontosan érkezett pc-re?
-
PandaMonium
őstag
válasz
huskydog17 #76 üzenetére
Mi a baj a CD Projekt Red-el?
-
haxiboy
veterán
Hmm...ki gondolta volna, idén ez a divat. "LATER"
-
UnSkilleD
senior tag
amúgy nem tudom hogy az előző résznél miért volt akkora sírás a 30fps lock miatt, engem speciel nem zavart, az hogy maga a játék szar lett az megint egy másik dolog az már inkább zavart
-
Puma K
nagyúr
Azért két különböző dimenzió a kettő említett játék.
A később adjuk ki a játékot stratégia, meg a Rockstar részéről érthető (komplex játék + nagy bejárható térrel + szép grafikával + csapjuk hozzá az Online részt amiben több száz órát ellesznek az emberek a ~60 órás single mellett = optimalizálás-csiszolás-bővítés).
Nem akartak síró embereket fórumokon mint anno a IV-nél aminél ha meg volt a hardver nem volt annyira vészes a helyzet első körben... később meg a 4. patch (1.0.4.0) javított a játékon és jobban futott aztán lehetett a grafikát is feljebb venni.
-
snecy20
nagyúr
Viszont így a csúszással ott az extra nyomás...ha nem lesz jó a játék, akkor dupla az égés.
-
zsiz
őstag
hehe, akárcsak a Project CARS.. azzal a különbséggel, hogy a sorozat hanyatlásából kiindulva ez fele olyan jó nem lesz mint a PC
de reméljük a legjobbakat.
mellesleg kihagynak egy évet, hogy dolgozni tudjanak 2 évig az új NFS-en, aztán meg még csúsztatják egy 4-6 hónapot? értem én, hogy attól még konzolra kijön csak az engem nem érdekel
(tudom, őket meg én nem
) bár mióta tudom, hogy online-only, azóta maga a játék se érdekel annyira. főleg ha még kipróbálni se tudom majd.. akkor aztán várhatják a pénzem. régi szép idők, mikor még mindenből csináltak demót...
btw nem is tudom volt-e mostanában olyan játék ami érdekelt és nem halasztották a megjelenést.. szerintem nem igazán
-
Ciccuka
veterán
Annyira nem várom. Szóval..
-
Rodi 4.80
senior tag
NF(o)S és autós játék társai!
Le kellene tenni végre valamit az asztalra, nem csak konzol exkluzív címekkel villogni, szembeköpni a pc-seket!
Csilivili grafika meg dátumok, azt tudjátok harangozni tízenpárezerért, de játékot összerakni, az nem megy.
A need 4 speed addig volt valami, amíg a Shift meg nem jelent.
És eleve: EA games= KUKA (sajnos mind elb@szott időrabló game)
-
AusWolf
őstag
Nem baj. Inkább késsen, minthogy az elmúlt években szokásossá vált minőséget kapjuk.
-
törölt tag
a pc-sek finnyásabbak, gondolom el akarják kerülni, hogy a fórumokon rommá fikázzák a játékot.
konzolosok meg szépen eljátszanak vele, ahogy az eddigi részekkel is tették. -
bager13
aktív tag
Ha a kiadóknak/fejlesztőknek ekkora nyűg a "nagy"(hypeolt konzol hulladékok) címek kiadása/portolása pc-re, akkor nem értem, hogy miért adják ki rá. Sírnak, hogy nincs megfelelő haszon ilyen meg olyan okok miatt. Akkor köszönjük szépen, nem kérjük, van elég olyan cím PC-n , ahol még figyelnek a minőségre, és tartják a régi értékeket és nem egy krumpli szintjére butított játékot kapunk. Én valahogy megvagyok/meglennék az évi CoD és társai nélkül PC-n.
-
kengyel
nagyúr
Ez most komoly
Ezt a játékot vártam a legjobban, erre kitolják a megjelenési dátumot
-
trufa12
addikt
-
SybenX
őstag
Pedig már majdnem,hogy számoltam a napokat erre nesze neked
Legalább valami normális kifogást találhattak volna -
McSico
senior tag
Meg is lepődtem volna, ha nem így tennének. Gondolom megint kiszúrják a PC-sek szemét valami gagyi konzol porttal.
-
Televan74
nagyúr
Hát ezért nem lesz demó sem PC -re.Át kell írnom a beszerzési listámat.Pont tegnap csináltam meg.
-
TBT
addikt
válasz
GeneraL_XTX #44 üzenetére
"Minőségileg pedig az eddigi videók igencsak meggyőzőek"
Igen, pontosan erről szól a marketing és az EA emberei az egyik legjobbak ebben!
-
trufa12
addikt
válasz
vegitossj7 #47 üzenetére
Semmi és senki sem olyan már mint x-éve. Egyébként is teljesen profit orientált már ez az egész. Nem megy az mint pl 15 éve mikor még akartak nagyot alkotni és nem is jött havonta 10 hulladék játék ... Például,
-
vegitossj7
addikt
válasz
GeneraL_XTX #44 üzenetére
Hardline-t mindig elfelejtik felhozni, mikor a DICE-t védik. (Ők csinálták a multit.)
Ez ugyanolyan, mint a Bioware, egyáltalán nem az már mint 5 éve volt. -
trufa12
addikt
Mi lesz a minőségtelen nfs-el ... így már nem is érdekel
De fogadni merek kiadják 30 fps limités jó pár bughalmaz lesz benne ,szóval még van remény
-
TBT
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39 üzenetére
Szerintem meg nem. Persze a kezdeti eladások szépen fognak alakulni, elvégre a film is érkezik (persze ahhoz kell pozícionálni a játékot is). De majd, ha jönnek a visszajelzések a játék állapotával kapcsolatban (publikus béta, mint a többi 0day EA játék), gyorsan apadni fognak az eladások, míg a Fallout 4 és StarCraft 2 akkor is szárnyalni fog. Rövid távon győzhet a Star Wars, hosszabb távon viszont biztos vagyok benne, hogy nem.
-
gerlaip
addikt
A GTA5 mennyi csúszással jött? EA-ék is rájöttek, hogy ebben van a biznisz.
-
DR01DMAN
aktív tag
szeretnék a PC-s játékosoknak a lehető legjobb minőséget nyújtani
Hányok az ilyen hazug dumától... Jó lenne azért, ha karácsonyig összehoznák a dolgokat.
-
davidsone
addikt
tavasz? mi a fsz? Régen miért ment ez rendesen? Kutyavilág
-
-
tDr1v3r
veterán
Valószínűleg pont ez lesz itt is. Gondolom még adnak is majd mellé pár (amúgy fizetős) DLC-t is majd a PC-seknek...
Nem értem a hisztit, én személy szerint örülnék annak ha a platformom külön törődést kapna. Ez szerintem azt mutatja hogy fontosak a PC-sek annyira hogy szánjanak még fél évet a portjukra.
-
deakpeti
tag
Ez valoban megdöbbento hir
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát ha ezt akarjátok.
Nekik kb. mindegy, hogy 30 fps lockkal, vagy változó frissítéssel készítik el. Két ember megcsinálja a módosítást negyed éven belül, és csak újra kell tesztelniük.
(#24) djculture: Nem. Ennek egy csomó verziója van. A versenyjátékokra tervezett verzió másképp működik.
(#21) CsonkaImo: Mert jelentős módosításnak számít a motorban. Ha én lennék a főnök, akkor én is azt mondtam volna, hogy a konzolokat nem éri meg emiatt csúsztatni.
(#24) djculture: Az nem különösebben baj. A CD Projekt Red tehetséges társaság és az EA-nek van pénze. Ez a két dolog sokszor összetalálkozik.
-
djculture
félisten
Star wars alatt nem ugyanez a frostbite engine van?
Most irta valaki amugy hogy a cd project red-et is felakarja vásárolni az EA, akkor szerintem akkora népharaggal néznek szembe hogy lehúzhatják a rolót. Az azért érinti a gog-ot is ahol nem hiszem hogy sokáig lehet majd letölteni a megvásárolt játékokat, ismerve az EA elzárom abba hagyom a támogatást politikáját.
-
Benito94
tag
Ehez is csak gratulálni tudok.. GTA5 szindróma.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
huskydog17 #15 üzenetére
Arkham Knight-nál is akkor kezdődtek a komoly gondok PC-n, amikor az userek kikapcsolták az fps limitet.
Nem csak arról van ám szó, hogy "fps lock: 0/1", sokkal összetettebb probléma ez.(#20) Abu85: Erre nem gondoltak a játék készítése közben, ha tudják ,hogy a PC-seknek mennyire fontos? Azt értem, hogy sokadik prioritás a PC-s port, de miért éri meg akkor utána dolgozni még rajta plusz költségekért?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem olyan könnyű egy fix jelenetszinkronizációra tervezett játékot átírni változó jelenetszinkronizációra. Ez tényleg egy olyan beavatkozás a motorba, ami jó 3 hónapos meló, plusz mindent újra kell tesztelni, ami még három hónap.
Szóval teljesen érthető, hogy egy ilyen változástól ennyit csúszik. Az lehetne még a megoldás, hogy kihozzák 30-as jelenetszinkronizációval, és akkor négyszer kirakna egy képet, ami 120 fps. Persze négyszer ugyanazt rakná ki, de 120 fps-t írna a program.De gondolom, ha ennyire fontos ez a dolog a PC-seknek, akkor úgy gondolták, hogy megcsinálják úgy, ahogy szeretnék.
-
djculture
félisten
Ezek után a star wars-al is kívárok szerintem...
-
TBT
addikt
válasz
huskydog17 #15 üzenetére
Ez úgy van, mint a TV-ben. Mindegy mit, de valamit mondanyi köll, még ha teljesen butaság akkor is. A pórnép elhiszi hisz a TV-ből / zinternetről van.
-
TBT
addikt
Novemberben 2 nagy cím is érkezik PC-re, ami nem tucatjáték. Fallout 4 és StarCraft 2. Ezek mellett esélye sincs az olyan kis próbálkozásoknak, mint az NFS vagy a Star Wars Battlefront (bár ezt a film miatti hype el fogja adni valamilyen szinten PC-n is), míg az NFS-t nem.
De legalább már világos miért is NEM lesz bétateszt PC-re az NFS-ből.
2016 márciusában (hogy becsusszanjon az EA pénzügyi évébe) érkezni fog PC-re is, ebben biztos vagyok. De legalább a konzolosok letesztelik és véleményezik a játékot. Ez alapján a PC-sek meg majd eldöntik, hogy kell-e nekik vagy sem. Minden rosszban van valami jó is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Part of the conversation includes hearing from our PC community that an unlocked frame rate in Need for Speed is a massive priority for you, and we fully agree. To deliver this, we’ve made the decision to move the PC release date to Spring 2016. Our PlayStation 4 and Xbox One release dates will remain the same, starting November 3, 2015 in North America and November 5 worldwide."
Szóval azért csúsztatták el, hogy ne legyen FPS lock PC-n.
-
BaLee
addikt
válasz
vegitossj7 #2 üzenetére
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy a konzolokat mesterségesen kell életben tartani...
Vagy ha igen inkább ne is válaszolj.
-
Assimilator
őstag
Na most aztan nagyon megdobbentunk.
-
huskydog17
addikt
"A hivatalos indoklás szerint a késés oka mondhatni szokásos, szeretnék a PC-s játékosoknak a lehető legjobb minőséget nyújtani."
Hadd fordítsam le:
Először a konzolosokból ki akarjuk sajtolni a legtöbb pénzt, majd kicsit később, amikor már leült a hype és csökkennek az eladott példányok konzolon, kihozzuk PC-re is 30 FPS lock-kal, mert az olyan jó cinematic élményt ad.Személyes vélemény:
Kenjék már most a hajukra ezt a sz*rt! Ez a bizonyíték arra, hogy az EA továbbra is magasról lesz*rja a PC-sek fejét. Hát akkor én meg lesz*rom az EA-t ahogy eddig is tettem és nincs probléma. -
oriic
HÁZIGAZDA
Fogadjunk hogy megijedtek a Starcraft 2-től, mert az is aznap jön.
De egyébként most komolyan, lehet hogy hasonló üzleti döntés áll a háttérben.
-
Manbal
senior tag
pffff, még jó hogy hulladék lett a széria már legalább egy évtizede... de ezt a kamu kifogást...
lehet most szóltak rájuk hogy nehogymá olyan legyen mint a batman arkham knight, azok meg értetlenkedtek egy sort és elkezdték átírni....
nekem 8, úgy is már csak egy-két játék köt le, ez pedig nem az!
-
30z.Samu
titán
Legalább lesz időm a PC-t erősíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Robogó, kismotor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Home/Nest
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest