- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
A Dark Forces igazából már Jedi Knight néven fut egy ideje, de benne vagyok, abból jöhet valami újabb, minimum a Jedi Outcast szintjén.
-
Egy normális új Dark Forces, vagy Republic Commando, vagy Battlefront.
Mindben lenne potenciál, csak meg kell tudni csinálni rendesen. -
Akos96
senior tag
Az utolsó SW játék amivel játszottam az a PS2-es Battlefront 2. Szerintem az r*hadt jó lett. Viszont utána megjelent ez a meseizé, és azóta semmi értelmeset nem tudtak felmutatni.
Nekem az az ötletem, hogy az eredeti trilógiából csináljanak egy mai játékot, űrcsatákkal, lézerkardozással... azt meg is venném. -
Johnny Cage
addikt
a lucasarts-nak egy súlyos átszervezésre lenne szüksége, vezetőség komplett cseréjére és az üzletpolitikájuk gyökeres megreformálására, mert a 90-es évek legjelentősebb játékfejlesztő- és forgalmazó cége egy nullszaldós, jelentéktelen garázscéggé degradált és gyakorlatilag azt sem tudni, hogy léteznek.
-
TIE FIGHTER REMAKET AKAROOOOOOOOOOOOOOOK!!!
-
Morden24
nagyúr
Igazából az SW "űrszimulátorok" már az X-Wing vs. TIE Fighter óta csapnivalók voltak (az is egy bugos rettenet volt, ráadásul még összességében is rövid és kidolgozatlan). Az ilyen Alliance, Rouge Squadron meg Starfighter meg gyakorlatilag a nagy öregek árnyékában való bohóckodások voltak, semmi több.
Mondjuk ha űrszimulátort csinálnak, jó lenne, ha az eredeti SW filmek látványvilágához és technikájához ragaszkodnának, mert az új filmek fantáziátlansága alulmúlja még a damillal belógatós science fiction sorozatok szerény dizájningját is
-
TOM-202
senior tag
Hú de jó volt anno az X-wing PC-n. Hatalmasakat játszottunk vele úgy 15 évvel ezelőtt. Ketten ordítottak mellettem hogy éppen honnan lőnek, volt aki a pajzsra nyomkodta az energiát, volt aki a célt jelölte ki miközben én éppen az n-edik Quickshot Joystick-et vágtam éppen tökre egy rángatós űrcsatával.
Egy biztos, ha meg tudják ismételni az X-wing hangulatát én vevő leszek rá. Megpróbálom elfeledni az utóbbi néhány év hasonló témájú silány SW játékát, mint pl. SW Starfighter volt. -
Morden24
nagyúr
És már elnézést, de a LucasArts csinált az elmúlt időben valamit azon kívül, hogy a tökeit vakarta, illetve a régi klasszikusait leadta a Steam-en?
Most azt hanyagoljuk, hogy egyébként sem a minőségéről volt híres a "közelmúltban".
-
L3zl13
nagyúr
Én singleplayer KotOR3-at szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest