Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Mindenben igazad van csak még mindig nem a témáról beszél. Más gond nincs.
Pedig úgy láttam eddig, hogy 10-ből 10-szer tárgyilagos és maximálisan korrekt vagy a hsz-ekben.1. Költségek: Írtam, hogy abba bele lehet kötni, így ez mellément. Egyébként is arról volt szó, hogy nincs olcsóbb ennél. Nem arról, hogy nincs túlárazva. Túl van. Ahogy a többi, nagyobb modell is, mivel 6-8k alatt nem kapni rendes, nagy, de alacsony bordát kb.
2. Járhatsz bontóba és építgethetsz. Én is szoktam. ezzel együtt még mindig alma-körte. -
sb
veterán
Kis ellentmondást érzek.
Ez semmiresejó. Előbb meg a kis fogyasztású cpu-ra egy bármilyen nagyobb borda is elég. Rádobva, messziről.De tényleg. Most minek pl. egy komplett konfigot mérve 35-40W-ban tetőző Pentiumra hőcső meg nagyobb cucc?
Az egyetlen ami valóban kell az a légmozgás. De az meg kell réz, hőcsöves meg akár kriptonit hűtőnél is kell. -
sb
veterán
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Igen, nekem meg van alubányám, úgy olcsóbb.
Korrekt összehasonlítás kéne, almát az almával. Vagy akkor nézzük mennyi órabérben a bontólátogatás, túrás, fúrás/faragás?Egyébként én is valószínűleg ezt csinálnám mert ennyit meg tudok oldani, de nem ez volt a kérdés.
@saril:
ha olcsóbb lesz akkor egy atom halk ventit rá 5-6 voltal és annak sem lesz sok hangja csak éppen 100 watt felé viszi az elidsszipálható hőt
Ha meg 5x nagyobbat veszel, szigetelt házat és megküldöd paszta helyett lekvárral akkor 200W-ot is elbír. Szintén nem ez volt a kérdés.@ALBY:
Van egyáltalán olyan Intel proci ami befér ez alá?
Ahogy látom még a kis Pentiumok is többet esznek. Ez így nem igazán műxik.
Szinte mindent elvisz. Kb. csak az i3-ak érik el a hivatalos gyári TDP keretet. Pentiumok elmennek 20-30W valós fogyasztással terhelés alatt. -
sb
veterán
válasz
AxBattler #10 üzenetére
Max respect!
Bírom a sok észlényt, hogyaszondja:
1. drága
2. ménem ventis gyári
3. nem jó 80W-ra...Aztán a fentiek után 35-50W-os penyára ajánlanak 80W hűtőt 18k-ért. A penya meg 8-12k.
Még jobb amikor jönnek a toronyhűtő ajánlatok, mert nyilván hely is mindig kell legyen egy kis konfig maxi toronyházában.A gyári Intel meg búg minimum fordulaton is. Venti nélkül pedig kb 1.5cm vastag ami végképp semmire sem jó.
Bónusz, a kedvencem: Csak akkor jó ez a borda, ha van egyéb légmozgás. Mintha ez bármilyen passzív hűtőre nem lenne igaz... azok biztos átsugározzák a 'zenegiát a másik univerzumba, de minimum a házon kívülre.
Szvsz teljesen jó. Annak aki ilyet keres. Akinek 80W-ra kell annak nyilván nem. Ahogy szánkózni sem alkalmas. Az ára már jobb kérdés. Lehetne olcsóbb de ha úgy nézem, valóban nem nagyon van hasonló méretű passzív borda jobb árban jelenleg.
@daa-raa:
Félkiló értelmetlen és felesleges alaméniumért egy fillér is sok.
Mit ajánlasz akkor mondjuk a fentebb írt 35W-ra? Ahova ennyi még befér, de nagyobb nem és a házventi kicsit megszellőzteti 600rpm-en. Olcsóbb is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest