- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Ettol fuggetlenul tovabbra sem latom ertelmet a nagyobb teljesitmenynek ebben a szegmensben. Bar mondjuk manapsag a HTPC mindekinek mast jelent. Nekem elsosorban filmnezesre kell es innentol kezdve a legfontosabb tenyezok a fogyasztas es a hang. Ezek az uj J1800as lapok out of box hozzak a teljesitmenyt 0db es rendkivul alacsony fogyasztas mellett. A G cerka hiaba gyorsabb de tobbet is fogyaszt es szerintem nincs szukseg arra a plusz teljesitmenyre.
Bocsi az ekezetek miatt de gyorsba mobilrol irtam.
-
Zorel
senior tag
Egyértelmű, hogy a Celeron G1610 gyorsabb, de ez nem egy kategória és felesleges az összehasonlítás is mivel szerintem más a célközönsége. Arról nem is beszélve, hogy a G1610 55W TDP-s a J1800 pedig 10W, és bőven elég rá a passzív borda.
Nekem a Giga van, elsősorban HTPC-nek használom és NAS-nak. 24/7-be megy már lassan 2-3 hete. Hibátlan, 40 fok körül mozog a proci hőmérséklete (passzív) filmnézés közben és természetesen mindent visz, emellett eszik 13-14W-ot az egész és kussba van. D2550 Atom-ot váltotta nálam, és az után tudom mondani, hogy ennek a Bay Trail cuccnak semmi köze már az Atom névhez, teljesítményben, támogatásban pedig főleg hatalmas különbség van köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest