- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
-
mukisrác
aktív tag
Mi ezt (]EW6SN406WI) vettük nemrég, beparáztam én is néhány értékeléstől hogy nem jelzi a hátra lévő időt, de meg tudom cáfolni. Jelzi.
-
Jenne
őstag
Szia!
Ha tudsz várni hétfőig, akkor próbáld meg az elux vagy az aeg oldalén, ha belépsz és az alsó sarokban ott van chat (Kapcsolat) buborékja lehetőség, ott rákérdezni akár egy adott típusra is. Hétvégén sajnos nincs chat elérhetőség egyiknél sem. Amikor én vettem a mosógépünket, akkor elég sokat chateltem velük. Minden kérdésemre válaszoltak. Elux is és az aeg is. Csak azért lett végül az aeg mert a kinézett elux gép éppen kifogyott akkor. 4 db volt, de addigra lefoglalták.
Segítőkészek és udvariasak mindkettőnél, de alapjában véve egy és ugyan az a cég.
eleux > [link] és aeg > [link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Politikai mémek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest