- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Nem hiszem hogy érdekli őket a fogyasztása, és a ára... Ráadásul a Best Buy most sztem a 8800GTS lesz, vagy 35K-ra le fog menni az ára... A kis kategoriában marad a vegyes ilyen-olyan, a felső kategoriába a GTX280-at fogják használni, és a rekorderek is a SLi GTX280-at vagy mág több kártyás rendszert fognak gyurni...
A csak DX10 meg tökéletes....
Nekem is itt a kariba a DX10.1 azt semmire nem megyek vele...nem használja ki semmi
és a képe sem jobb, mivel mind 3 gépen be van állitva a kártya, igy ugyanolyan a két ATI-s rendszer képe, és az Nv-s rendszer képe.Szóval venni fogják a 45K, 50K, 70K és 120K-s GTX-ek.
Nem beszélve arról, hogy a Nv lépéselőnyben van pénzügyileg is, akár mikor be tudnak szálni olyan árcsökentésbe, ahova az ATI nem tudja követni öket...
Szóval marad a helyzet ugyanugy, +-pár % ide-vagy oda....
-
tzsolesz
nagyúr
-
TomBoy1986
veterán
Nem is értettem a viszontválaszát, mert ha a GTX260-ra gondolt az már régen rossz, mivel a nyitó ára 70K fölött lesz
Ebből a pénzből két 4850-et lehet venni, ami az Anandteches cikk szerint szépen maga mögé utasítja a GTX280-at is.
Zso2:
Az a szép, hogy most egyáltalán nem szorul védelemre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest