- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
Egyben van!
-
Gusztáv
addikt
Van belőle 14"-os is, az elvileg 4700 dolcsitól kezdődik
. Nálunk nagyon régóta minden notebook, asztali gép Dell. Régen sima Latotude 6 szériát használtak a szervizeseink egy speciális Samsonite kofferbe szerelve, ezt váltotta az ATG egy sima gurulós kofferben. Voltam kinn az anyacégnél, amikor még ment a kiválasztás, próbálták a Panasonic Toughbook-ot is (meg volt valami General Dynamics gép is, amit az amcsi katonák használnak), de a végén azt hozták ki, hogy nem annyival jobbak, mint amivel többe kerülnek. Ezt kb igazolta is az élet. De erre a Rugged 14-re én is kíváncsi vagyok, mert nagyon komolyan néz ki így a képek alapján.
-
korion
senior tag
szia!
rosszul fejeztem ki magam!
most már erős hardvert tesznek a gépbe!
igaz ezeket nkább használtban láttam!(mármint a régi szériákat..)nagyon tetszik a Dell
de a Panát választanám..inkább egy ROG 980M-mel!(tudom,h Nektek nem pálya,nem hiába ilyet rendeltettek!)
Miért nem Panasonicot?
állat munkád lehet..amúgy
üdv!ezt most találtam(ezért mondtam,h "olcsó"
http://prohardver.hu/hir/elpusztithatatlan_dell_latitude_rugged_extreme_12.html
3500 Dodo $
-
Gusztáv
addikt
Szerintem a Toughbook most is annyi, mint régen volt. Ez egy Toughbook light
. A kategória pl Dell-nél régen is volt, itt futottak az ATG modellek. De azok igazából sima E64xx-es gépek voltak erősített fedlappal, extra hordozófüllel (amit át lehetett szerelni a normál 6420-30-ra is), meg gumi port takarókkal. Most a Dell-nél is újítottak, és tényleg terveztek egy külön modell-t erre.
Ha a garancia kérdéseid az ATG-re vonatkoztak, mi 4 év ProSupportal vesszük őket, mint a többi notebook-ot. Tudtommal nincs semmi extra opció, vagy szolgáltatás ezekhez a gépekhez.
Én egyébként pont ma rendeltem ilyen gépeket, lehet írok róluk egy bemutatót, ha megjönnek.
-
-
Prof
addikt
Jo latni egy nem villogasra. eladasra tervezett notit is. Bar az ara csillagaszati, mint minden Pana cuccnak.
-
Gyuri27
félisten
Ilyennel nem engednek be junájtedbe csak ha mutatsz egy fegyvertartásit.
Az atomos táskába is ilyen noti van vajon? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Azzal nyílik a silóajtó.
-
korion
senior tag
-
.mf
veterán
"A Panasonic idestova majdnem 20 éve van a mobil számítógépek piacán, ám termékeivel többnyire az üzleti, ipari, professzionális felhasználást célozza meg."
-- Európában. Japánban mindig futott pár konzumer széria is.
Szimpatikus darab, inkább választanék ilyet, mint a manapság divatos ultravékony, nyeklik-nyaklik darabok, amik már kisebb igénybevételtől széthullanak, meg amiken normál magasságú port sem fér el.
-
A tudásához képest nem is vészes az ára.
-
macilaci78
nagyúr
Az a 91 dB hangszóró és full HD IPS.
Végre, lesz min filmet nézni a metrón!
de bővíthetőségből nincs hiány
Az az ON/OFF gomb mit kapcsol az oldalán lévő takarósapka alatt?
-
Fú de vastag és ronda.
[/IRÓNIA]
-
bteebi
veterán
A 2. kép alapján nekem kicsit retrós kinézetűnek hat, de amúgy árban, tudásban rendben van. Mondjuk az valahol elég vicces, hogy alapból HDD-t adnak hozzá
. Egy kis strapa után ugyan a kijelzőnek semmi baja nincs, csak az adatok vesztek el
.
-
Tikakukac
titán
Hoppáré, lassan céges gépcsere remélem ilyenek jönnek, ennyit az öregem gépe még nem bírt mint a mostani Toughbookok.
-
-=MrLF=-
senior tag
Nagyon tetszik, nyálcsorgatós, ez jópofa "merevlemez fűtés" Szibériában sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép OFF
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest