- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusszia
tag
Sziasztok,
Tudna valaki abban segíteni,hogy milyen alternatív megoldás jöhet szóba még a PANASONIC wifi dongle DY-WL10E-K ( ami 25e. Ft.) helyett. Itt a fórumban említették a WNDA3100 USB 2.0-t ami működik.
Egyéb működő megoldás valakinek?Egyáltalán milyen USB wifi adaptert kell kérni ehhez a TV-hez? -
-
Alusszia
tag
Köszi SZépen a válaszokat.Akkor gazdagabb lettem egy 1TB-os HDD-vel amire bármit tudok tárolni de a TV-s használat felejtős. Mikor használja a TV egyébként a saját tunerjét? Ha pl. kábelTV-t közvetlen dekóder nélkül rádugom IPTV vagy mi?
Úgy gondolom akkor a megoldás a wifi adapter amellyel bármit lejátszok "kanóc" nélkülami a laptopon van. -
Alusszia
tag
Én arra szeretném (szerettem volna) használni a külső HDD,hogy a laptopomról kimásolom a filemeket,zenéket,képeket a HDD-re majd onnan játszom le a TV-n. Azaz nem kell a laptopot dudosnom állandóan. De most úgy néz ki nem tudom erre használni mivel minden "átdugás" laptop-TV előtt formázni kell.
-
Alusszia
tag
válasz
M_AND_Ms #1212 üzenetére
Ezen már túl vagyok de azon kívül ,hogy felajánlja,hogy leformázza a csatlakoztatott HDD-t semmi egyebet nem tudok állítani.A TV által lefomázott HDD-t pedig utána a Laptop nem érzékeli.Az egyetlen formátum az exFAT Win 7 alatt amin át tudtam vinni képeket, zenét de a felvétel lehetősége így sem m űkszik.
-
Alusszia
tag
Sziasztok,vásároltam külső HDD-t a G20-hoz,zenét lejátsza miután exfat-ra formáztam de hogyan lehet felvenni rá USB-n keresztül TV műsort? a felvétel gomb lenyomását követően kiírja hogy ellenőrizzem a csatélakozást vagy a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Redmi Note 13 4G