- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dollface
tag
Köszi a választ.
Akkor ezek szerint ennyit arról hogy a jelenlegi plazmák már nem égnek be...20x90 perc és már ott a logo a sarokban...egy negyedmilliós TV-nél....
Én nem akarok azzal foglalkozni hogy hogy és meddig járatom,meg hogy épp mennyi kontrasztot szabad rátennem hogy ne legyen baja...Ez egy vicc.Mi lesz ha Gran Turismo-t nyomok rajta 3 órán keresztül amin egyfolytában a sarokban van a kilóméteróra például? A híradó alatt is láthatom majd mennyivel mentem a játékban...A jelenlegi Sony LCD-met soha nem járattam be,soha nem figyeltem hogy mennyi ideje van a logó a sarokban,nem kellett azon izgulnom hogy vajon jól használom-e....Lehet hogy nem olyan a feketéje de....ezek szerint maradok az LCD-nél,de az már 100Herz-es lesz.
Mégegyszer köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest