Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
mata-hari
üzenetére
Kapcsold ki az automatikus firmware frissítést (úgysem jön semmi a hálózatokon).
És hogy hol kell kikapcsolni? Valahol a Beállítások menüben, a kézikönyv segít.A felvételhez használt HDD-t a tv a saját részére formázza meg (erre is van menüpont). PC-n azzal csak annyit tudunk csinálni, hogy töröljük a tv által létrehozott partíciót. A felvett anyagot CSAK ezzel a tv-vel lehet visszanézni.
Újra tanácsolom: Tessék átolvasni a kézikönyvet! Elsőnek jó az szűkített változat,amit kinyomtatva adnak, de ajánlott a mellékelt cd-ről a (vagy a netről) a teljeset kinyomtatni.
Megjegyzem a garancia alapfeltétele, hogy a használati útmutatóban leírtakat betartjuk és annak megfelelően használjuk a készüléket. No most ha el sem olvassuk, akkor hogyan fogjuk betartani? (én pl a minap is elővettem és újra átolvastam és találtam benne új dolgokat, amik annak idején -fél éve van meg a tv-m- vagy nem tűntek fel, vagy még nem voltak fontosak a számomra)
Amúgy szívesen segítek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest