Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Nem teljesen értem mi a gond az àrral. Ez bizony zàszlóshajó! Bizony, annak mindig megvan a felàra! Màsrészt a "rothadó" nyugaton sokszor nem az elsödleges szempont az àr. Szeretik megvenni a legujjabbat, legmodernabbat. Még akkor is, ha a delikvensek nagy része soha nem is gogja hasznàlni ezeket az opokat. Persze azért ezzel is vitatkoznék, mert pl az új generàciókban ugye fejlettebb szenzorok vannak. És ebböl màr akkor is profitàl az ember, ha csak AUTO módba tekeri a tàrcsàt... Màsrészt azért is kàr "fikàzni" mert bizony ha nem lenne verseny, akkor egy csomó opció maradt volna a csúcskategóriàban... Én pl most vettem egy E-Pl1-et nevetséges àron, kifutó modellként! Ne aggódjatok, pàr hónapon belül normalizàlódik az àra, 1,5 év múlva igencsa k "jóàras" lesz, 3 év múlva pedig bagóért dobjàk utànad! Ezen csodàlkozni a 21. Szàzadban...
Màs, én pl nem értem mire jó a 4k videó. De nem jelentem ki "élböl" hogy hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged