- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
balsan2
újonc
Bocs lejárt a módosítási lehetőségem ezért újra:
#10 Graphics pusszycat #9 írta, hogy ez célcsoport orientált készülék. Így is van. Egyébként mindenkinek ugyanolyan telefonja lenne. Pár hónapja használom, nekem tökéletes, mert azt kaptam amiért vettem. 5G, duál WiFi, nagy RAM, elegendő tár, gyors (nem akad sehol), erős akku (plusz a képernyő és a SOC miatt még keveset is fogyaszt), nekem a képernyője is szép és a kamera része is megfelel. Főleg ilyen áron. De én főleg a programozható SOS gomb miatt vettem, amit ha megnyomsz sziránázik, villog, és hívja akit beprogramoztál. Idős korban nem kell UHD felbontású képernyő, mert még a FullHD-n sem látod a betűket. A hőmérője is működik, sieléshez, kajakozáshoz príma (mert víztűrő és a nagy hőmérséklet különbségeket is bírja). Véletlenűl leejtettem egy márványlapra, meg se kottyant neki. Zsineggel a nyakba akaszthatod, vagy csak csuklóra, hogy ezt elkerüld. Olcsó átalakítóval 3,5 fülessel megy a rádió amiről fel is vehetsz!!. Az esetek nagy részében a szakértők olyan dolgokat hangsúlyoznak amik az átlagembernek nem érdekesek. Presze én nem szoktam első nagrágzsebbe tenni mint a fiam (mert nem hajlik). Nekem még az esti felvételekkel, fényképekkel sincs semmi bajom. Mert ez mindig be van kapcsolva, nem mulasztok el semmit. Ha nagyon kell, extra helyekre viszem a 4K videót csináló 60x optikai zoomos Panasonic gépem. De erre csak az esetek 1-2% ban van szükség. A felsorolt előnyöket meg 80%-ban kihasználom. Egyedül a hangommal volt baja a partnereknek amíg rá nem jöttem, hogy a hátulján a kamerák fölött balra van a mikrofonja amit néha befogtam. Mert azt hittem alul balra van a mikrofonja ahogy gyakori. De oda az van írva a manualban, hogy Lord Maccon. Sehol nem találom ez itt mit jelent. Biztosan az IQ -mmal van baj. Meg előfordúl, hogy ahogy tartom néha megnyomom a szirénát (mert arra programoztam).
-
balsan2
újonc
#10Graphicspusszycat#9 írta, hogy ez célcsoport orientált készülék. Így is van. Egyébként mindenkinek ugyanolyan telefonja lenne. Pár hete használom, nekem tökéletes, mert azt kaptam amiért vettem. 5G, duál WiFi, nagy RAM, elegendő tár, gyors, nekem a képe is szép és a kamera része is megfelel. Főleg ilyen áron. De én főleg a programozható SOS gomb miatt vettem, amit ha megnyomsz sziránázik, villog, és hívja akit beprogramoztál. Idős korban nem kell UHD felbontású képernyő, mert a FullHD-n sem látod a betűket. A hőmérője is működik, sieléshez, kajakozáshoz príma (mert víztűrő és a nagy hőmérséklet különbségeket is bírja). Véletlenűl leejtettem egy márványlapra, meg se kottyant neki. Zsineggel a nyakba akaszthatod, vagy csak csuklóra, hogy ezt elkerüld. Olcsó átalakítóval 3,5 fülessel megy a rádió amiről fel is vehetsz!!. Az esetek nagy részében a szakértők olyan dolgokat hangsúlyoznak amik az átlagembernek nem érdekesek. Pl. nekem az esti felvételekkel, fényképekkel sincs semmi bajom. Mert ez mindig be van kapcsolva, nem mulasztok el semmit. Ha nagyon kell viszem a 4K videót csináló 60x optikai zoomos Panasonic gépem. De erre csak az esetek 1-2% ban van szükség. A felsorolt előnyöket meg 80%-ban kihasználom.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest