- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ennek a CD-s megoldásnak én csak annyi szerepet szántam, hogy amíg instabil a rendszer, addig ezzel teszteled (pl. Prime95, SuperPI futtatásához nem kell semmilyen driver), hogy ne a telepített Win9x halálozzon el.
Azt nem tudom, hogy mekkora RAM-drive-ot szeretne létrehozni, működne-e 128MB-tal (de 512MB-tal biztosan működött), ki kell próbálni. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem meg jelenleg egy hobbigépem sincs, pedig el tudnék képzelni pár érdekes konfigot.

Néhány hétnél még sose bírtam tovább egyik Linuxszal sem, úgyhogy olyan nagyon nem mélyedtem még el benne, ro rendszerpartíció igénye meg fel sem merült bennem soha. De egy alternatív megoldást tudok javasolni, amíg stabilitásteszteket futtatsz, addig bootolj be CD-ről egy MiniXP-t. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már itt tartunk, tuningra a Linux is hurka, ha 512MB-nál több RAM van a gépben, és a hiba magasabb címtartományban van, akkor a kényszeres és értelmetlen takarékoskodás miatt a büdös életben nem fogod a rendszer instabilitása alapján észrevenni a hibát, max. egy idő után a másolt állományok tele lesznek hibával.

Nem szeretem a ghostolást, de ilyen esetben érdemes lenne elgondolkozni rajta. -
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mostanában nem lesz lehetőségem ilyesmivel játszani, előbb államvizsga aztán egyebek, csak ez a 133MHz-es FSB nagyon fellelkesített, annó sokat agyaltam milyen alaplappal meddig lehetne elmenni, de sajna nem volt megfelelő alany. (az Acorp 5ALI61 jó kis deszka volt, de ebben nem volt partner, 100MHz volt a plafon)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem is akart stabil lenni 2x100-on (vagyis 600MHz-en), hiába kapott 2.2V-ot, többet nem akartam adni neki, annyit nem ért, és a kupakot sem feszegettem volna le ezért a pár MHz-ért. Persze ha egy alaplap képes lenne 133MHz-es FSB-re, meggondolnám, de úgy tűnik nincs ilyen alaplap AGP-vel.
Az min. bacsis-féle fagyállós hűtés, az pedig nem komolyabb, hanem nagyon komoly.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Fenébe, az AGP-re szükség lenne, anélkül nem érdekes nekem.
A SiS-nek is van egy chipsete, ami kezeli a 133-as RAM-okat, ha jól emlékszem, de azokon az alaplapokon sincs AGP.
Aladdin 7-es alaplapot találtam 1-2-t, de egyiken sincs AGP.
[link]Szerk.: Nekem nem melegedett a K6-2+ 2V-on, pedig nem volt rajta különösebben méretes borda.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már firtatod az alaplapot, szerintem egy Acorp 5ALI61 Rev. E (vagy F), esetleg egy GigaByte GA-5AX Rev. 5.x lett volna a legjobb. (bár a mAT-s, M1543C A1 chipsetes GigaByte lapok bődületesen lassúak voltak, az ATX-es M1543C B1 talán már nem rendelkezett ezzel a buggal)
#50 akosf: Dual-channel SD-RAM SS7-ben?
Linket plz! 
-
VaniliásRönk
nagyúr
A K6-2+ nem volt rossz proci, kisebb pályákon elbírt a CoD: UO-val is (persze megfelelő VGA-val megtámogatva
), nagyobbakon sajnos kivérzett, nem tudom mi lehetett az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Könyvajánló
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Közben meg a másik gépben az Athlon XP 2200+-szal a Voodoo 4 próbálta tartani a lépést.

A SiS-nek is van egy chipsete, ami kezeli a 133-as RAM-okat, ha jól emlékszem, de azokon az alaplapokon sincs AGP.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)