Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Talán olvasd el még 1*, hogy mit írtam. Nem szóltam le, csak azt írtam, hogy nem mindenkinek megoldás, én is örülök, hogy van gyorstöltés a telómban, és a megfelelő töltővel 70 perc alatt fullon van a 2 és fél óra helyett, de nem gondolom azt, hogy ez a megoldás kiválthatná a nagyobb kapacitású akksikat. Pl. a Nexus 5 akksi ideje nem valami fényes, de nem hiszem, hogy pl. az jobb megoldás, hogy napi 3* felteszem tölteni (gyorsan), mint hogy egyszer tisztességesen végig bírná
#26 blueMerle: ehhez az élőszövet hordozó egység tartozék, vagy külön kell megvenni?
-
TTTotya
senior tag
Jó-jó a gyorstöltés, de a hosszú akku időnek nem ez lesz az alternatívája.
Nem mindenki éli konnektor mellett az életét, aki meg igen az most is fel tudja akasztani a telót tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest