- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Ha azt a monitor tartót csak az asztallap túlsó végére tudom rögzíteni, akkor nem látom, hogy miként tudnék közelebb kerülni a kijelzőhöz. A hagyományos lábbal legalább bárhova tudom rakni az asztalon.
-
törölt tag
válasz
IgnisFatuus #6 üzenetére
Összehasonlítani a red-el illene.
Szerintem ott az alkalmazott rugónak ahhoz kicsi az átmérője, egymagában stabilizálja a gombot, ezért kellett alá az ollót tenni.
Az olló, keret jellegű kupak, kis méretű rugó egyben kisebb mozgó tömeget ad, illetve az optikai érzékelő nem akadályozza a fel-le mozgást. Talán ezek a részletek miatt lesz működtethető gyorsabban. -
IgnisFatuus
aktív tag
Feltételezem az a terv, hogy a rugó miatt tartós lesz mint a klasszikus mechanikus kapcsoló, az optikai érzékelő miatt pedig "pontosabb" és kevesebb feszülő kopó elemet tartalmazó (az olló mondjuk kopik de úgy nézem nem feszül és cserélhetőnek is tűnik), így még strapabíróbb....reméljük így lesz.
-
Prof
addikt
Na lehet tippelni ki fogja hozni az elso 1000 Hz-es panellel rendelkezo gaming monitort a sok Doom eternal tuning fan-ek
-
Ezek szépek és jók is de az Asus árpolitikáját ismerve nagyon drágák lesznek, azaz egy retegtermékek lesznek.
-
HoaryFox
őstag
Hát egyik újdonságtól se dobtam el az eszemet. Jó, hogy vannak, kész
-
nyunyu
félisten
A mérnökök a ROG RX Red-et vastagabb kapcsolószárral tervezték, így kevésbé billeg, a kupakok pedig egyedi, négy tüskés megoldással rögzülnek.
Legalább nem lesz jó rá egyik piacon kapható kupakszett sem, így a billentyűzet "érdekes" alsó sor kiosztása miatt már nem kell külön aggódni.
Kapcsolója mondjuk érdekes: erősen világításorientált felnagyított ollós kapcsoló, csak itt gumidóm helyett a fényvezető cső köré tett rugó rúgja vissza a kupakot, és optikai úton nézi, hogy le van-e nyomva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest