Hirdetés
- Yettel topik
- Varázslatos hetek a Honor előtt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Reméljük jobb lesz mint a jelenleg kint lévő verziók
-
roli543
őstag
Hány UI jön még ezekre
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
gattolino
senior tag
Jó nagy barmok ezek. Volt egy jól működő OOS.
Erre megnyomoritják. Egy valamihez értenek, rombolni, tönkretenniVivo X90 Pro Plus
-
Linkin1994
senior tag
Nem véletlenül tették.Ha nem olvadnak össze már rég földbe álltak volna nem volt több kapacitásuk évi kettő telefon frissítésénél ezt ők maguk ismerték be.Viszont ahhoz hogy működjenek több telefont kell kiadni.
Másrészt eddig is a BBK alatt voltakYT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
gattolino
senior tag
válasz Linkin1994 #5 üzenetére
Tudom hol voltak. Viszont eleinte valahogy működött a frissítés rendesen havonta. Érdekes, hogy ennyire kis garázscég volt és mint önálló brand életképtelen.
Vivo X90 Pro Plus
-
Linkin1994
senior tag
Az elején minimális haszonnal működtek.Minden cég így csinálja hogy legyen bázis aztán növelik a termékek számát,hogy legyen pénz is.A gond itt jött hogy ugyanakkora volt az erőforrásuk mikor két telefon volt meg most mikor van 10.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #7 üzenetére
Valamit összetévesztesz. A Oneplus már rég nem 2 telefont ad ki, supportol. A frissítés akkor is problémamentesen ment, mikor volt Oneplus 3, Oneplus 3T, Oneplus 5, Oneplus 5T, Oneplus 6, Oneplus 6T. Ekkor is ment rendesen a frissítések kiadása, és nem voltak olyan mértékű bugok, mint most a Oneplus 7 frissítéseinél. Ha kapacitás problémájuk van, akkor az leginkább azért lehet, mert egy rakat programozójuk elment a cégtől...
-
törölt tag
Az a bizonyos hajó akkor kezdett el süllyedni a Oneplus-nál mikor Carl Pei otthagyta őket. Azóta elég nagy a fejetlenség náluk.
-
Linkin1994
senior tag
válasz #40047616 #11 üzenetére
Mindig Carl pei mintha valami isten lenne .Az OP előtt az Oppo-nál volt nagyon jól tudta mi fog jönni.Na persze overhype is tőle származik aztán kamuzott is annó nem keveset.Az op eddig is az Oppo része volt az összes technológia onnan származik csak átvolt nevezve.Csak az os volt különböző.De az is miért? az elején nem OOS volt hanem Cyanogen.Nem azért volt stock mert annyira akarták hanem mert az volt a könnyű megoldás.Az Op egy klaszikus startup megoldást alkalmazta alacsony áron magához húzta a felhasználókat veszteséget termelve mert nagy hasznuk az elején nem volt mikor már nem ment akkor pedig az Oppo-val összebútoroztak.Carl Pei pedig egy dologhoz ért a hype generáláshoz.Elég csak megnézni mit csinál most a Nothing-al.Ugyan azt az utat fogja bejárni mint az Oneplus.Egy full alap vezeték nélküli fülest olyan szinten atom hypoltak mintha valami extrát nyújtana.Telefont is ki fognak adni ez már nyílvánvaló (essentiall cucc lesz sanszosan).A recept meg a következő lesz top hardver olcsó ár az elején nagy szoftver support.Gyakorlatilag megcsinálja megint az amit a Oneplus kérdés meddig tudja majd ezt fenntartani.
[ Szerkesztve ]
-
ati3738
aktív tag
Bocs Dani, BBK Electronics.
Forever Young
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #9 üzenetére
Látom probléma van a logikádval. Amit felsoroltam az konkrétan 6db telefon támogatása, tehát 6db telefonra adtak ki havonta frissítést. Most mennyire is kell? Oneplus 7, 7 pro, 7T, 7T pro (ebből a 7 pro és 7T pro gyakorlatilag ugyanaz, még a custom os-ek is), Oneplus 9, 9 Pro, Nord-ból kb 3 fajta, de abból a nagyobbik Nord erősen hasonlít belső felépítésében a sima 7-esre. Ez 7db, ha a 7T pro és 7 pro-t egynek vesszük a leírtak alapján, de ugye Nord-ot is lehet a 7-essel egy kalap alá venni, ergo pontosan ugyanannyit kell tudniuk supportálni, vagy 1-el többet. Semmi extra pluszuk nincsen, ez csak duma, hogy nincs kapacitásuk. ha valóban nincsen, akkor a munkavállalóik többsége ott hagyta a céget, és ezért vannak kovászban (ezen nem is lepődnék meg). Ez kb ugyanaz a kamu duma, mint amikor tavaly ősszel közölték, hogy a Oneplus 7-es szériára nem lehet megcsinálni az AlwysOnDisplay-t, mert a hardver nem támogatja. Jah. Az ennél régebbi hardverrel szeelt Samsungoknál simán ment. Az a baj, hogy most már kb 3 éve olyan szinten hazudozik a Oneplus, hogy az már vérlázító. Ezért, meg másért is a én tiplizni fogok a márkától, pedig volt pár készülékem tőlük (Oneplus One, Oneplus 2, Oneplus 6 és most Oneplus 7T Pro).
-
Linkin1994
senior tag
Minden gyártó hazudik ez nem kérdés.
A baj az hogy nincsen mire váltani mert a többi gyártó se ad ki normális telefont.
Samsung drága és hardveresen vissza fejlődnek (s22,s22+) a One ui egynek elmegy de sok benne a felesleges feauture.Xiaomi szintén. Google itt nincs de azok is összevannak omolva.Apple ami a legjobb megoldás de ugye az is drága meg nem is túl szabad.@szabi__memo mert ez kell az embereknek.Kínában pl a stock rendszer miatt kutya nem vette a telefonjaikat.Másrészt ez a stock dolog is nézőpont kérdése ha azt nézzük maga a google is szenved a saját stock rendszerével.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #16 üzenetére
Persze, a Google stockja is bajos. Ezért is kár még jobban szétverni. Mert javítani egy se tudott még csak rontani
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #17 üzenetére
Mivel a Color OS most nagyon is stabil és sok hasznos funkció van benne így ha ezt Stock szerű kinézetben tálalják még jó is lehet.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #18 üzenetére
Nem a stock kinézete gondoltam. Stock működés jobban érdekelne. Hogy fussanak a programok szarakodás nélkül
-
Shyciii
veterán
válasz szabi__memo #15 üzenetére
Ez így van. A kód összemosását jól látni a Oneplus 9-nél. megkapta az ocsmány ColosOS kinézet nagy részét, és az eddigi OxygenOS funkciók egy része eltűnt. Lehet hogy idővel visszakerül, de gáz, hogy funkciók terén visszalépés történt az egységesített kóddal, és a kinézet is az ocsmány ColorOS, MIUI, EMUI-s stílust kapta meg. Ezért is fogok lelépni én (is) a Oneplus-tól. Pl én is gondolkodtam a Pixel 6-oson, de egyelőre az is elmarad a sorozatos szoftver bugok miatt. Szerintem ott is szerelmes az összes programozó, hogy alapvető bugokkal adják ki a szoftvert
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #21 üzenetére
Egy 6s-t használok most másodlagos telefonnak és vicces látni hogy mennyire jól fut ahhoz képest hogy hány éves.
Az IOS pedig nem rossz ha nem akarsz vele semmit csinálni akkor nagyon is jó. De elég hamar előjön hogy mennyire is zárt.Főleg hogyha nem Apple cuccaid vannak.Pl még a billenytűzet méretét se lehet állítani ami nekem elég zavaró.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #22 üzenetére
Nekem is túl zárt. De talán nincs is annyi szerencsétlenkedés vele mint az Androiddal. És az emberek nagy többsége, 95%+ nem is akar rajta csinálni semmit, talán max 1-2 appot rátenni. Nekik tökéletes, évekig stabil és nagyjából problémamentes. Ehhez képest a droid...
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #23 üzenetére
Ott is vannak bugok mint droidon csak nincsen annyira felkapva.Az Apple olyan helyzetben van amit a droidos gyártók nem tudnak kompenzálni.Az Apple tervezi a processzort és hozzá a rendszert.Droidon 100 féle hardver és a rendszer is módosítgatva van mert ha nem lenne akkor nem lenne különbség.Továbbá nem nehéz stabil rendszert csinálni úgy hogy évek óta kb semmit nem változott ja de jöttek widgetek emojik de az értesítés kezelés még mindig rosszabb mint droidon.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #24 üzenetére
Az alap rendszer elég jó, nem kéne a gyártóknak szétverni
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #25 üzenetére
Érthető de akkor ki venné?
Épp ez a lényeg.Minden gyártónak van egy felülete.Ha mindenki a stock Google féle verzióval árulná akkor elég lenne 1 droidos gyártó.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #26 üzenetére
Nem a felülettel barmolják szét. Az csak felület
-
Shyciii
veterán
Jah értem. Pl a 845, 855, 855+ kvázi ugyanaz, csak emelt órajellel, graf része szintúgy, de tutira teljesen másképp kell programozni, hogyne. A hülyék meg odaát vannak. És a Snapinál nem csak ezeknél van ilyen. Azért ne misztifikáljuk már az 1-2 éven belüli Snapi variációkat, hogy mekkora különbségek vannak...
Arról nem beszélve, hogy a custom kernelek mindennemű módosítás nélkül jók 7 Pro és 7T pro-ra is. Ha programoztál volna életedben, akkor nem a fejedet vernéd a falba, írván azt, hogy "teljesen máshogy viselkedhet", hanem inkább csendben maradtál volna. -
Shyciii
veterán
válasz szabi__memo #33 üzenetére
Így van. A Oneplus 7-nél kompletten az OxygenOS 11-nél a legelején belefutottak valami hibába a programozók, amit képtelenek voltak megoldani, és a Qualcomm segítségét kellett kérniük. Gondold el. Ugyanazon Snapival mások az Android 11-re való átállást abszolválták maguk, míg a Oneplus-nak segítséget kellett kérni. és akkor mondják azt, hogy kapacitás hiány van, és nem tudásbeli probléma...
Egyébként amióta Carl Pei lelépett, azóta valami nagyon nem kerek a Oneplus-nál.[ Szerkesztve ]
-
Jagon
tag
UI ≠ OS.
Mire jó akkor ez a marketing-maszlag?
Ezzel az erővel akkor én Total Commander OS-t használok, ami történetesen Windows-alapú..."Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #37 üzenetére
Mint általában a kínaiak
-
Ryoo
senior tag
Igen, ez pont így van, ezért annyira atomstabil az android bármilyen eszközön, hisz ugyan az tulajdonképpen az összes SOC, csak a neve más! Na most látom, hogy Veled ez egy parttalan vita, hisz fogalmad nincs a programozásról. Úgyhogy én ezt le is zárom.
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #38 üzenetére
Nyílván csak nem kell őt isteníteni.Kiváncsi vagyok majd az első Nothing telefon mekkora hyepot fog kapni aztán sanszosan csak egy fiókban ragadt Essential lesz.
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #37 üzenetére
Én nem mondtam, hogy kedvelem azt az ürgét, de míg ő ott volt, addig összeszedettebb volt a komplett cég.
-
Shyciii
veterán
Figyu öcsisajt. Először is, én programozókkal dolgozom, másodszor az android stabilitását azon méred, hogy a custom gyártók mit hoznak ki belőle úgy, hogy belenyúlnak kőkeményen, az akkora bölcsesség, mint hogy azt állítanád, hogy te vagy a monacói hercegnő. Pont annyira ostobaság, mint hogy az iOS egy hulladék, mert már 3 főverzióban is előfordult, hogy pusztán egy SMS-el be lehet fagyasztani az Iphone-okat. Ha ettől sem kapsz magadhoz, akkor sajnálom, de te teljesen életképtelen vagy mobil fronton.
-
Shyciii
veterán
válasz szabi__memo #42 üzenetére
Szerintem vele ment, pár senior fejlesztő is, csak nem verték nagy dobra...
-
Ryoo
senior tag
Gratulálok! Megint csak az látszik az írásodon kisember, hogy mekkora sztár vagy! Képzeld, az én apukám egyetemi szobatársa is látott már programozót. Ha ennyire tisztában vagy egy operációs rendszer fejlesztésével és támogatásával, akkor miért nem Te magad vagy a programozó? Vicces vagy nagyon! De ezt a stílust inkább most fejezd be, mert erre semmi szükség, értelmesen ész érvekkel is lehet kommunikálni, nem kell lemenni parasztba.
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #12 üzenetére
Ha volt hozzá köze ha nem, azért a oneplus az ő távozása után kezdett lejtmenetbe. Nem mondom hogy ha marad akkor másként alakul de furcsa egybeesés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen