- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
Sajnos ezzel is tudok azonosulni.
Az az egyik legfrissebb ürügy 3 hete, hogy nem lehetett rám számítani, pedig ő azt hitte lehet rám támaszkodni és csalódnia kellett. Mostam, főztem, teregettem, takarítottam, angolul intéztem autószerelőt Franciaországban(lol), kottákat nyomtattam ki neki, a csomagjaiért rohangáltam, szúnyoghálókat szereltem fel az első füttyentésre mire hazaért, etc..
Ő meg az "aspergere" miatt 3 munkaügyis tolmácsolás után, meg online és telefonos ügyintézésektől lefáradt és elzavart, pedig megígérte hogy mindenben segíteni fog ha kiköltözök hozzá.
Én meg hetek óta azon pörgök, hogy miben nem lehetett rám számítani...
Miután kidobott, pár nappal kèsőbb vendégei voltak, és utána volt egy megjegyzése nekem, hogy "nem érdekel ha senki nem ért meg a környezetemben." Gondolom lecseszték, hogy valami hülyeség miatt vetett véget a dolognak. Szóval görbíteni kell a teret.A hozzászólásod egy "AHA" pillanatot idézett elő nálam, amiből millió van amióta foglalkozok a személyiségzavaros témával.
-
-
BiP
nagyúr
férfit keresnek ezek a macskák maguk mellé, nem kiskutyát.
Ja, aztán ha meg megkapják, akkor meg jön a rinya, hogy bunkó, nem figyelmes, nem hordozza a tenyerén, stb.
Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy a csajoknak semmi se jó.A tipikus szitu, hogy keresik a stabil kapcsolatot, elhajtják az apukának való rendes fiúkat, és elmennek a macsó gitárossal, mert attól jobban bizsereg. Aztán meg csodálkoznak, hogy a macsó gitáros nem jó apukának, és megy a rinya
-
törölt tag
Lehetetlen helyzetben vagyok, de megosztom veletek:
~6 éve elváltam, semmi gond, vita nélkül, rossz érzések nélkül.
Most újra összeházasodok vele, miközben 3E kilométerre vagyok tőle, és az új leányal élek.Mivel a volt asszony 3 éve lebabazott, szeretné megcsináltatni a magyar állampolgárságot a fiának.
Igen ám de az előző házasságát be kell jegyezni a MO hatóságok felé, és el kell válni újra.Mondtam neki, ezt megugorjuk ha kell, de jobb lenne ha azt mondanád, hogy azonos nemű volt a házas társad, így nem kell/nem lehet bejegyezni, hiszen alaptörvény ellenes
Mondom ha Mindenki hülye, akkor legalább spóroljon a felesleges papírmunkával, úgyis tök mindegy mi volt nem?Így is lehet
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem ezt ennyire sommásan nem lehet kijelenteni, én a közvetlen környezetemben ismerek pozitív és negatív példát is. Mindenesetre az esetek nagy részében valóban felesleges, de akadnak kivételek szerintem, és ez mindig egyedi eset kérdése, szóval ezen a kérdésen nem veszünk össze.
-
RubbishBin
senior tag
De, sokat kommunikáltunk mert mindenképp szeretett volna velem jóban maradni, és tudni hogy jól vagyok. Látta az idegösszeomlásomat amikor elküldött, szóval valószínűleg lelkifurkája van. Szóval kommunikáltunk pár hétig, aztán pár napja egyre hidegebb lett, tegnap reggel óta meg nem válaszol. Sajnos megírtam neki megint, hogy hiányzik...Sokadjára. Tudom hogy butaság, de a szorongás+hiány kombó nem jó tanácsadó...
A többi hozzászólónak is köszönöm, olvasok mindent. Csak pár napja nagyon szenvedek és leginkább csak a read-only megy.
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest