Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
Tartalom fogyasztásra biztos élvezetesebb, mint mondjuk 10", de az már ágyban fekve hogy kényelmes? Nem tudom elképzelni...
-
Freiherr
őstag
Kipróbálnék egy ilyet,tartalomfogyasztásra király lehet.
-
Fejvadi
nagyúr
Biztos nagy lesz rá a kereslet. Gyúródeszka téren.
-
Obyboy
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
+1

-
fornettisuti
veterán
ekkora monstrumokat milyen szegmensebe tervezik eladni, mert hogy senki sem fogja cipelni nap, mint nap az biztos?
-
willope
tag
Wazz, ez a laptop táskámba nem fér el.
Lesz benne GSM chip?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
melyik a nehezebb? 5kiló libatoll vagy 5 kiló vörösréz?
ha a felbontás ugyanannyi, akkor nem számít, hogy az mekkora átmérőjű képen oszlik el. nem beszólásnak szánom!!
nekem volt dell xps 18-am. imádtam!!! az is pont 18,4". és egyáltalán nem volt nagy, ágyban is azt használtam. mondjuk az wines tábla, de a méretét nézve az mindegy.
sajnos a civ 5 fele olyan lassan generált, mint egy 17-es laptop, úgyhogy eladtam. viszont ha lett volna úgy pénzem, akkor megtartom azt is, mert nekem nagyon kényelmes volt tartalomfogyasztásra! -
tjb007
nagyúr
Vagy nem készül azzal és csak egy fals infó, ahogyan az elmúlt években számtalan modell esetében is számtalanszor előfordult már.
(#1) xmaas
A kijelzőátlónak továbbra is 0, azaz nulla befolyása van a teljesítményre. 5 és 500 hüvelyken is ugyanúgy fog "kiszolgálni".
-
xmaas
őstag
Hat erdekes, de akkor is en azt mondom meg egy snapi 820 se kepes rendesen kiszolgalni egy 18" monstrumot ha mar multimediat akarunk rajta progetni rendesen ,jatekok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)