- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Megvettem, jo jatek.
De azert kivancsi lennek ra hogy hogyan lehet vele jatszani a kozlekedesi eszkozokon, mivel CSAK Wifi-n megy, 3G-n nem. Ami azert jo mert nekem csak az van, azt hasznalom rendes netnek is. Egyedul ugy tudok jatszani ha a Sony telefonomba rakom a SIM-et es hotspotkent megosztom a 3G-t majd az Iphone wifi-jevel racsatlakozok. Na akkor wifi-nek erzekeli es megy rendesen. Eleg macera....
De megegyszer eleg felrevezeto a cikkben hogy menet kozben is jatszhato. persza ha olyan eszkozon utazunk ahol van wifi akkor igen. -
MiAFak
tag
Nem értem miért vannak oda a wow-ért annyian ... komolyan sose fogom ezt meg tudni szerintem . De még így is hogy nem vagyok oda a wow-ért (és a hasonló koppintásokért) egész jónak tűnik ez a kis játék, el tudnám képzelni hogy magányos pillanatomba (vonaton hazafelé) elő veszem a telot és nyomkodom .
Egy új generációt nyitottak meg ezzel az is biztos . A gyerek még nagyobb kocka lesz így XD
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher #23 üzenetére
olvastam.viszont majdnem 10eves intervallumban ment.szoval ha azt nezed .
de nyilvan nem azert szunik meg mert nagyon jovedelmezo volt :p de azt irjak is " mar olyan kicsire apadt a felhasznalok szama,hogy nem eri meg fenntartani"
mod: osszefoglalva a lenyeg: meg jovedelmezo lesz az order and chaos , addig semmi ok nincs az aggodalomra.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Scooby Dou #22 üzenetére
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher #21 üzenetére
ertem,ezt nem tudtam.
am havi 600ft-os jatekon akkor sem kellene ennyire fennakadni,de ez az en velemenyem.
meg a lenyeg az hogy meg van jovedelem,mar pedig van a szerverek elni es virulni fognak.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Scooby Dou #20 üzenetére
Nem kell, hogy befuccsoljon, mindkét cég a mai napig üzemel, a szerverek mégsem mennek...
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
ezt irtam volna?
nem egyaltalan nem ezt.arra utaltam hogy a nagyobb cegek nem fuccsolnak be viszonylag rovid idotartam alatt.
mod: LucasArts is regen eleg szepen fenykorat elte.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Scooby Dou #18 üzenetére
Mert aztán a Lego Media (Lego Universe) is egy kis sz*r maszek cég ugye? Vagy a LucasArts (Star Wars Galaxies)?
-
Scooby Dou
aktív tag
-
Kassadin
addikt
válasz
Scooby Dou #8 üzenetére
Pedig teljesen jogos a felvetése. A WoW-hoz meg inkább ne hasonlítsd, nem több tízezren, hanem cirka ~10 millióan fizetnek elő rá(majd valaki pontosítja úgyis). Arról ne is beszéljünk, hány éve jött ki, mekkora stabil táborral rendelkezik.
-
Sanyi.mTs
addikt
kb 1 óra játék alatt mennyi adatforgalmat generál?
-
Skynet258
veterán
Ez se mai játék, nálunk még tavaly járt... de nem rossz az tény.
-
wikings2
őstag
Tabletre kapcsolható billentyüzettel nem lehet kurzorokkat irányítani vagy hasonlók?
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Már kérdeztem a droidos topicban, hogy tud-e segíteni...de eddig senki.
Nem tudok bejelentkezni. Ha új profilt akarok, azt mondja már használatban van, ha meg azzal akarok bejelentkezni, ami a többi Gameloftos játékban van, azt mondja rossz jelszó. Kértem jelszóemlékeztetetőt, 2x is, de nem kaptam meg...mit bénázok el?
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Scooby Dou #10 üzenetére
na megneztem a linket amit javasoltal.itt meg a jatekot sem mutatja hogy megvehetnem.tehat valoszinu azert mert nem tamogatja.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Scooby Dou #3 üzenetére
Gameloft "wapos" oldaláról próbáld meg letölteni.
/wapshop.gameloft.com-ot írd be telód böngészőjébe/#7:
Nem biztos, hogy több tízezren fizetik, de bőven vannak annyian, hogy a Gameloftnak megéri fenntartani. -
Scooby Dou
aktív tag
-
banhammer
veterán
Ha havi szinten ingyenes lenne a játék akkor még pénzt is áldoznék rá, de így nem.
Mi garantálja azt, hogy n+1 napon túl nem zárják be a szervereket?
-
RexpecT
addikt
Egyébként ~1500Ft a játék, ez tartalmaz 3 havidíjat is, fél évre az előfizetés pedig ~650Ft.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ez egészen jónak néz ki, butított grafikájú WoW-light Androidra.
Persze itt is bejön az, ami anno PC-n volt jellemző, nevezetesen a "gépigény". -
RexpecT
addikt
Én megvettem, tényleg egész jó
. Tableten is lehet vele játszani, illetve iOS alatt is fut természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest