- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Kivétel az összes, részben-egészen natív kóddal írt program. Azokat portolni kell. Nem tudom mi az arány natív kódot használó és csak Dalvikban futó programok közt, de szerintem biztos van natívból 20-30% az alkalmazások és 50-60% a játékok között.
Jut eszembe, a GPU gyorsítást el lehet érni Dalvikból? Mert ha igen, akkor lehet jobb az arány...Más:
Az üzemidő miatt én nem aggódnék.. nálam egy ARM processzoros telefont is töltőre kell raknom estére, és aki tényleg használja őket, azok szintén így vannak ezzel. Sőt, egy pótakku sem árt.
Engem a teljesítmény fog inkább érdekelni, hogy vajon mennyit áldoztak fel az előnyükből az alacsony fogyasztás érdekében.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ott a pont! Dalvikot simán le lehet fordítani x86-ra, söt, még nem.is.magy gond, lévén majdnem egy Java Runtime Enviroment az egész.
Érdekes lesz az elkövetkezö évek technológiai szempontból: az ARM fel akar kúszni a desktopokba, az x86 pedig meg helytállni "odalent".
Üzemidö lesz az, amire én kíváncsi leszek: a notik igen hamar kihullanak, nagyon, de nagyon eco procit kelett leraknia az Intelnek... Legalább a Flasht vinni fogja zokszó nélkül
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest