- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Kivétel az összes, részben-egészen natív kóddal írt program. Azokat portolni kell. Nem tudom mi az arány natív kódot használó és csak Dalvikban futó programok közt, de szerintem biztos van natívból 20-30% az alkalmazások és 50-60% a játékok között.
Jut eszembe, a GPU gyorsítást el lehet érni Dalvikból? Mert ha igen, akkor lehet jobb az arány...Más:
Az üzemidő miatt én nem aggódnék.. nálam egy ARM processzoros telefont is töltőre kell raknom estére, és aki tényleg használja őket, azok szintén így vannak ezzel. Sőt, egy pótakku sem árt.
Engem a teljesítmény fog inkább érdekelni, hogy vajon mennyit áldoztak fel az előnyükből az alacsony fogyasztás érdekében. -
Sn[4k3]
senior tag
Ott a pont! Dalvikot simán le lehet fordítani x86-ra, söt, még nem.is.magy gond, lévén majdnem egy Java Runtime Enviroment az egész.
Érdekes lesz az elkövetkezö évek technológiai szempontból: az ARM fel akar kúszni a desktopokba, az x86 pedig meg helytállni "odalent".
Üzemidö lesz az, amire én kíváncsi leszek: a notik igen hamar kihullanak, nagyon, de nagyon eco procit kelett leraknia az Intelnek... Legalább a Flasht vinni fogja zokszó nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
ma A brit Orange kínálatában már jövő szerdától elérhető lesz az egyik első Intel Atom-alapú Android okostelefon.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest