Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
1 fokkal jobb, de kb Nokia Asha 503 Dual szinten van
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Armagedown
őstag
Ez még kirakati dummy mobilnak is gyenge
Mikor fogynak ki ezekből a selejt qvga kijelzőkből?[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Lomha 8V
addikt
Érdekes egy szerkezet.
-
mmmb80
tag
válasz fornettisuti #15 üzenetére
Lg optimus l1 ll-m van, nagyon jól működik, jobb mint a Sony xperia U, a galaxy fame, vagy a htc desire 200, pedig ezek legalább 2szer annyiba kerülnek. Persze három sim fölöslegesnek tűnik, de lehet, hogy valakinek szükséges lehet.
-
moleculez
veterán
Ez most egész érthető lett...
ON: ha viszont valakinek 3 kártyás teló kell, annak eddig nem volt alternativa a "nagy" gyártóktól, csak a kínai borzalmak, na annál egyel jobb lehet.
kinek? Pl akinek van 2 munkahelye, plusz családi, vagy 3 céges szám, stb,stb[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
ghost364
senior tag
Neeee... Ilyen HW... Bár ekkora kijelzőhöz (talán) elég. Vallatáshoz tökéletes
-
C$abi
aktív tag
El se fér ebben az apróságban 3 SIM-kártya!
-
atike
nagyúr
Még mindig áll az a dolog, hogy adott szolgáltatónál hálózaton belül olcsóbb a hívás...? Én évek óta ugyanannyiért hívok mindenkit... Az előző és a jelenlegi cégemnél is így volt...
Na meg a másik, hogy megéri amiatt a tarifális különbségért másik simet tartani? Akkor már nem lenne olcsóbb picit drágábban hívni a másik szolgáltatót, mint fenntartani egy plusz simet, plusz havidíjjal...?
-
beccyboy
aktív tag
válasz #76385920 #18 üzenetére
Nekem egy jutott eszembe. Egy olyan cég, akinek van mindhárom szolgáltatónál előfizetése, hogy ha valaki fel akarja hívni őket, akkor azt minden esetben meg tudja tenni hálózaton belülről. Na egy ilyen cégnek nem kell 3 telefont tartania, elég egy ilyet (vagy hasonlót, mert azért a rózsaszín pl céges telefonnak azért nekem nagyon fura lenne, akármilyen cég, akármilyen pozíciójában).
#16 atike: Én támogatom ezt a kezdeményezést, egy vevőt már nyertél magadnak
Caffeine addict.
-
törölt tag
válasz fornettisuti #22 üzenetére
Bontsuk két részre a dolgot. A fejlődő piacokon -ahogy írta itt valaki- nem SGS4 el meg IPhone5 és a hasonló kaliberü kütyük fogynak. A vásárlóerő nyilván a cikkben szereplő mobilhoz hasonló készülékeket tudja kifizetni. Ezt megértem! A 3 SIM részét nem értem. Nyilván ha Indiában vagy Pakisztánban élnék tudnám rá a választ.
Pl. Indiában hány mobilszolgáltató van?
[ Szerkesztve ]
-
rodrigez
senior tag
válasz #76385920 #18 üzenetére
Gyakran rohangálnak régi avétos telókkal, sokszor több is van náluk, legalábbis ezt vettem észre. Gondolom azért tartanak 2-3 sim-et mert egyikről a barátokat olcsóbb hívni a másikról az anyjáékat, stb. Szerintem a telefongyártó cégek is felmérik az igényeket mielőtt legyártanának 1 millió darabot. Nálunk a 2 SIM-es teló még mindig fehér holló számba megy, míg Ázsiában már hosszú évek óta népszerű és hasznos opció.
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
Igazabol nekem az eleve tobbsimes megoldas lenne idealis; sot sokaknak- miota mobilneteznek az emberek.
Ez az "egysimes rossz szokas" gyartoi reszrol a 3G-s korszak elottrol hozodott. Sajnos lassan kezd terjedni magasabb kategoriakban, de kezd legalabb. Bar relative kevesen tudjak, de pl.: Samu N2, Htc One-nak is van dualsimes valtozata, ezeknek is megvan a celcsoportja en sajnalom, hogy nem EU, hanem meg mindig inkabb kinaiak, igaz ott mar inkabb hagyomany szinten megy a tobbsimes kutyuk hasznalata az egysimes mobilok nem erdeklik az ottaniakat a tobbsimes orakkal ellentetben. Ha nem sikerult leszurni a celcsoportot megjelolo reszt, tovabbi informacioert, adott gyarto marketing osztalyat tudnam ajanlani. 😊iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
Vagy,hogy minden magyar szolgáltatóst ocsón tudjál hívni Telekom-Telenor-vodafone
-
rodrigez
senior tag
Látom senki nem képes felfogni, hogy nem csak az európai piac létezik. Brazíliában, amiről ugyebár a cikk is szólt, az átlagember NEM 5"-os fullHD-s, Snapdragonos telókkal mászkálnak. Tudom, mert voltam ott. Észre kellene venni, hogy rajtunk kívül is vannak országok eltérő anyagi lehetőségekkel. Az más kérdés, hogy 100$ körül is lehetne jobbat csinálni, csak nem akarnak.
-
atike
nagyúr
válasz fornettisuti #15 üzenetére
Nem mondod... De a megcélzott réteg kérdésre ez nem válasz... Ilyen erővel minden telefont 2 meg 3 sim kártyahellyel adnának ki, hogy aki akarja használja annyival, a többiek meg raknak bele "csak" egyet...
-
fornettisuti
veterán
Ugy tunik, neked es meg sokaknak nem vilagos -meg mindig, hogy a tobb simet is kezelo telefonokat egy simmel is lehet hasznalni, nem kotelezo megeroszakolni annyi simkartyaval, amennyi csak belefer!
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Csapoati
nagyúr
2011-ben sem vettem volna meg ennyiert a Blade helyett. Amugy tenyleg van a 3 simre valos igeny?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
atike
nagyúr
Csak hogy értsd... A gyereknek "játszani", első okostelefonnak hardveresen elég lenne, de neki nem kell három sim kártya (még kettő sem)... Ha arra gondolok, hogy vagyunk jópáran akik örülünk a kétkártyás telefonoknak mert akkor a céges mellett simán használható egy készülékben a privát szám is - ez nagyon jó. Viszont a legtöbb embernek, aki munkára is szeretné használni a telefonját ez már édeskevés hardveresen. Ráadásnak a három simre is csak vicces indoklást tudunk kreálni - valós igényt nem igazán...
Így ismét felteszem a kérdést ezek függvényében - kinek készült? Indiába a szegény rétegnek? 3 simmel? Nekünk ide...? Szintén nem igazán... Szóval elég nagy kapufa szerintem ez a készülék.
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm biz a Chinai telok már régen aphatoak 1-2-3 SIM használatával.Más kérdés mely modban müködnek? Duál is? Volna értelme csak kicsit jobb müszaki,technikai, frankobb képernyövel,jobb felbontással. Kicsivel drágábban,de nem müszaki//Szat// felmutani technikailag!//Az ólcsó nem kell rossz müszaki tudást nyujtani// izlések,pofonok,pénztárca-Bank betétek nagysága különbözö!
föolvaso
-
Danex
addikt
Azért nem kell ennyire túlozni. Ha azt nézzük pár éve milyen gépek jöttek ki akkor ez simán lehet kezelni.
Sony Ericsson Xperia sorozat kb mind ennél gyengébb vassal jött ki és mindet lehetett használni. Akinek csak telefonálásra kell, és több SIM-re is szüksége van akkor igen is megérheti neki ,ha a szolgáltatók valami 0Ft-os csomagban a legkisebb előfizuval árulnák.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Kicsit off
es meg a HTC One utodjan nevetnek az emberek pedig ez se jobb Lg Optimus egy ketto harom xD
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Schmidi
tag
Milyen szituációban van az embernek 3 különböző sim kártyája? Én kettőt használok, egy munkás, egy magán. És a harmadik?
-
panpeter92
tag
Megéri ezt egyáltalán legyártani? Borzalmas.
-
Nos ezt az akkut fél nap alatt letelefonalnam munka kőzben na jò azért nem de nem valami combos, amugy a 3 simet egyszere kezeli lilában pedig csini.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
atike
nagyúr
Nem is tudom ki a megcélzott réteg... De komolyan... Kábé senkinek sem tudom elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest