- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, de gondolom szolgáltatók ezt sem vezetik be.
-
qkaleko
tag
Jó lenne ha nálunk is lennének digitális tv vevős telefonok.
-
mate317
tag
Hát ha ez is annyira éri majd meg a pénzét, mint a starbucks kávé és a beats fejhallgató... Jó kis reklám
-
oceanrush
senior tag
Csak jojjon mar...
-
Mészi2
tag
A samu telók olcsóak és annyira nem szar a support. Bár az szar hogy nincsen egyetlen egy jól megírt samu program sem
-
HuMarc
veterán
válasz BlackmMmDog #27 üzenetére
Mondd már el nekem, hogy a túlárazott alsó kategóriás Samsung-ok mióta kapnak supportot, és mióta számítanak jónak?
-
BlackmMmDog
aktív tag
De a világranglistán biztosan nincsenek benne az első ötben.
Ez sajna nem véletlen.
Rézben igaz (szupport) miatt is.
Samsung mellett nem tud nagyot labdába rúgni,legyen az alsótól a felső,A-z-ig megtalálható.
szupportja remek, meg a sok reklám(csapból is az folyik) mert van Samsung tv,mikróm,hűtő,memória a gépemben akkor telefon is jó. -
Cyberpunk
félisten
válasz sing1ep1ayer #25 üzenetére
Oda be sem engednek egy ilyennel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
sing1ep1ayer
őstag
Úgy látom ezt is muszáj lesz a Starbucksba hordani és kicsapni a pultra, nehogy estig kifogyjon belőle a
kávékakaó. -
Sonyfan
tag
válasz Zsoltesz93 #22 üzenetére
Figyelj!
Nem erőszakolok rá semmit senkire én elmondtam a véleményem, ők (te) elmond(tad)ák a véleményük.
Egyetlen egy szóval sem mondtam, hogy rossz telefonokat gyárt
Lényeg, hogy ezzel az optimus G Pro-val semmi bajom, sem az LG-vel.
De a világranglistán biztosan nincsenek benne az első ötben.
Ez sajna nem véletlen.
ÉN mindenesetre szurkolok a LG-nek...[ Szerkesztve ]
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Zsoltesz93
tag
Szerintem meg próbálod ráerőszakolni a véleményed másokra... Az LG-vel semmi gond nincs,baromi jó telefonokat csinál,ami kifogásolható lehet,az a support,de nem mindenkinek igénye a legfrissebb szoftver,de ha valakinek mégis,annak ott a Nexus 4.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Sonyfan
tag
válasz BlackmMmDog #13 üzenetére
Nem feltétlenül... 100-ból 10 darab jó telefon jó árazással ... erre mondtam, hogy "rossz minőség"
[ Szerkesztve ]
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Cyberpunk
félisten
Mert neked nem jó ezért ne is legyen másnak se? Nagyszerű hozzáállás mondhatom.
Sonyfan: ácsi minőségileg ezek között is van kivetni való. ZTE nem kell részleteznem, Sony, főleg a régi SE érából szintén nem szorul magyarázatra. HTC meg sosem gyártót belépő szintű készülékeket, de ott is volt már problémás illesztésekre eset. Szóval?
[ Szerkesztve ]
-
Sonyfan
tag
-
Sonyfan
tag
válasz Zsoltesz93 #10 üzenetére
A felsorolt tipusok...Ez a gond. Ha van 3-4 telefonja az még nem "fűű de haj de jó"
-
Cyberpunk
félisten
válasz BlackmMmDog #13 üzenetére
De nincs ám. Aki a minőség miatt szidja az maximum GT540-et fogott utoljára a kezében LG készülékekből.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Jó látni hogy szintem minden gyártó csinál ,egy csúcs telefont.
Vevő jár legjobban választék és egy kissé nyomottabb ár.
LG-re lehet mondani hogy, a szupportja rossz( kezd kilépni belőle) de minőségi baja nincs !! -
Pixa
aktív tag
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
Ne hozz zavarba...
Bocs, nem lehetett kihagyni![ Szerkesztve ]
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Megtapogatnám élőben a "kis" pro-t
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sonyfan
tag
Az LG így sem áll a helyzet magaslatán.Android vonalon a régi népszerűsége nagyon lecsökkent..nameg a minősége is!
-
-
-
HuMarc
veterán
Hát megint elszomorít, hogy a Pro most sem Qwerty-t jelent
-
Pixa
aktív tag
6 colig nem is szabad megállni! De 4:3-as felbontásig sem!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest