Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos ma 114.000.-HuFt az 500.-USD mely mindig változo ennyi áron még hazánkban is sokan vennék,na igen álmodni lehet,kell!
föolvaso
-
monti0222w
addikt
Tetszett már akkor is mikkor az első hir megjelent róla, most sincs máskép!
-
titán
Ez nem egy kínai kacatgyártó (ZTE, Huawei). Audiofil körökben elég komoly névnek számít az Oppo. Ha hozzák a tőlük megszokott hangminőséget akkor ez egy nagyon jó vétel lehet a zenekedvelőknek is.
Az biztos, hogy fél szemmel figyelni fogom a véleményeket a megjelenés után.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
tome.jr
addikt
Elég sanszos, hogy ez lesz a következő telóm.
-
Zol01
tag
Fúú, de nagyon szép!
-
tipuka
addikt
Nekem nagyon bejövös a telcsi
-
bok92
addikt
dagadt kockák vs sovány kockák...lollll
-
blade zte
őstag
Na rohadjanak meg, mér viszik ki az USába a dagadt kockáknak?! Na rohadt gyorsan hozzák be ide is, mert én akartam megvenni, és 90-ezerért! 450 dolcsi, amit elvárok. Kínaiaknak ez a dolguk. Pfuj.
Hónapok óta figyelem. KELL.
EU, nem USA
Mi lenne ha ide is bejönne? $=euró, 27% áfa, vám, kereskedök pénze. Minimum 200-ezer![ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Haaardcore #4 üzenetére
USD-ben mindig NETTÓ árat adnak meg, mert az USA-ban államonként változhat az adó mértéke. Viszont amikor az EU-s árakat nézed a $=€ váltásnál, azok már BRUTTÓ-ban vannak megadva. És ha kiszámolod, így már nincs is nagy különbség a kettő között.
Szerk.: francba lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
beccyboy
aktív tag
Nekem is soknak tűnik, pláne egy betörni készülő gyártótól. Bár a tudása alapján indokolt az ár.
Amcsi árak általában nettók, mert államonként eltér az adó. Itthon meg rájön az áfa+vám+haszon+egyéb. Ezért jó becslés az USD nettó ---> EUR bruttó átváltás.
Caffeine addict.
-
M3oH
addikt
Orulok neki, hogy egy ilyen cege nyit nyugat fele, megha EU most ki is marad. Persze, azert azt az arat ne varjuk, mint kinaban.
-
Cyberpunk
félisten
Jöhetnének errefelé is. De mindegy úgy is lesz választék.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
maximilian4
addikt
440.58 PPI elég brutál.
F*ck retina display.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Kizárt szerintem hogy hivatalosan árulni fogják hazánkban. Az LG 4X HD-val meg szerintem kár összehasonlítani, nem egy kategória a két készülék. 110e forint pedig igen jó ár lenne érte.
Maxi
-
peestee83
aktív tag
Nekem tetszik minden porcikájában.Tudnak ezek Kínánban, ha akarnak - és nem csak másolni
Az árára kíváncsi lennék, majd kiderül, itthon kapható lesz-e, és mennyiért. Akkor kiderül, megéri-e. Addig pedig...Cor ne edito
-
atike
nagyúr
Ide vele. Hátha. Bár attól még, hogy kapható lesz esetleg itt is... Szóval attól még nem fogom tudni megvenni ennyiért. Nem fogom tudni, meg nem is akarnám.... Jó kis cucc, de túlárazott... Szerintem (is).
-
Haaardcore
csendes tag
Nekem azért 110e Ft soknak tűnik ahhoz képest, hogy LG 4XHD már 90 körül lavíroz függetlenül.
Pláne úgy, hogy a pénzügyi szakemberek szeretik az EU-ba érkező termékek árát úgy belőni, hogy 500 $ = 500 Euro mert miért ne, úgyhogy nálunk még drágább lenne az induló ára... Ha egyáltalán bejut a kontinensünkre.Egyébként tetszik.
És most látom, hogy NETTÓ!!!
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Vagy a keze kicsi, vagy a telefon nagy.
-
őstag
5" uuu
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
titán
Az Oppo egy komoly versenyző lehet, más területeken már alkottak nagyot, blue-ray lejátszóik referenciának számítanak.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest