- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lester75
csendes tag
Megérkezett a családba a kért Oppo F1 plus.Illetve azt rendeltünk,de helyette az R9-es neve van a vonalkódos cimkén. A belseje,ha jól olvastam ugyanaz.Problémám: Telenoros nano simmel tökéletesen működik,tartja a hálózatot.T-mobilos kártyával (új,frissen cserélve a szolgáltatónál vagyis nem vágott) fellép a hálózatra,lehet hívni,hívást indítani.Pár perc múlva nincs hálózat,nem lehet hívni,kikapcsoltként jelez,ha próbáljuk a telefon hívását.Néha visszatér pár percre,aztán semmi.Mindkét sim tálcán próbáltuk.
Kérdésem,hogy ez most telefon hiba e?Esetleg a nem európába szánt R9 a baj?Esetleg beállítás hiány?
Gyakori probléma,hogy egy adott telefon másképp viselkedik hazai szolgáltatók sim-jeivel?
Köszönöm a segítséget előre is. -
ripla
addikt
még mindig túl vastag a káva fent és lent.
-
exedoc
senior tag
Egyre jobban tetszik az Oppo mind telefonban, mind pedig szoftveres szolgáltatásban. Árban lehetne kicsit kedvezőbb azért. Párszor már elgondolkoztam rajta.
-
Breeze
aktív tag
Ember ezek tények!Nézd meg csak az USA-t mennyire sötét buta egy népség.Úgy irányítják őket ahogy nem akarják.... vannak azok a megszállott ájfónosok akiket annyira benyelt a gépezet,hogy képesek érte bármit megtenni. nézd csak meg a telefonjaikat.Méregdrága, túlságosan is, ennek a feléért jobb telefont kapsz, de min. hasonló minőségűt.És hidd el sikeresebb vagyok mint te.
OFF
-
Potrien
senior tag
Jól elkanyarodott a topic az Oppo-tól!
-
tDr1v3r
veterán
Te még egyszer se jártál kelet-európán kívül, mi?
Amúgy köszi az ájfónfanozást, de OnePlus-t használok egész nagy megelégedéssel. Nagyon sikeres lehetsz az életedben ilyen mentalitással... és akkor még a nyugatiak a buták, butítottak. Ja.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Breeze
aktív tag
igen mert azért ott elég "buta" butított emberek vannak. kommersz szart szeretik.nem a magyar viszonylatból indulok ki. ájfón a buták telefonja. jah és negyed milláért nem futotta egy fm radió-ra sem nekem az ájfón nem telefon.sokkal de sokkal jobb mobilok vannak ettől a kacattól.
"mindenki kezében látni" minden akció filmben sajnos szaros audit látni, mert azt tolják, marketing stb. viszont közel sem olyan jó az sem, mint amennyire erőltetett.
én viszont egy nokiat, samsungot(huawei-t)sony-t nagy gyártónak és márkának tartok. de kb van kapásból 10 aki olyan minőséget gyárt mint ők vagy még jobbat.
UI: látom egy ájfón fan-hoz van szerencsénk. jobbulást, remélem megtalálod a fényt.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
De az hol az Apple hibája, hogy valaki annyira nyomorult hogy egy tucattelefon miatt veri magát adósságba? Azért nézzünk már kicsit nagyobb látószöggel, kérem.... ilyen mentalitással nem lehet sokra vinni semmilyen téren. Az olyanokat ki kell kacagni (lehetőleg elég látványosan hogy érezze), nem azok alapján köpködni másokat akik amúgy simán megengedhetik maguknak és nem menőzésre használják...
Amúgy erről az adósságosról annyit, hogy elég sok nagyszájú meg a Samsung, LG etc flagshipek miatt teszi ugyanezt. Ja hogy azt meg nem kell köpködni, mert az nem undorító szar apple...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Igen, villogni azzal amit amúgy nyugaton kb. mindenki kezében látni. Látszik hogy csak a magyar viszonyból tudsz kiindulni, abba bele se gondolsz hogy nagyobb tömegtelefon mint bármelyik Nokia volt.
-
Potrien
senior tag
Fura dolgok ezek.
kiváncsi leszek erre öt év mulva. -
Breeze
aktív tag
válasz bandras0226 #104 üzenetére
mindent Kinában gyártanak/készítenek.
-
Breeze
aktív tag
"ájfontól" nem nehéz jobbat gyártani minőségben és tudásban sem. szerintem nem mérvadó telefon. max azoknak akik villogni szeretnek.Kommerszeknek
-
Potrien
senior tag
válasz bandras0226 #104 üzenetére
Nagyon nehéz azt az országot átlátni.
De az biztos, hogy most már önerőböl képesek csúcstechnikát előállítani.
Már pár éve nem kell hozzá külső segítség nekik. -
-
dutrás
őstag
Érdekes! Én mt6753-al és mali t72p-al is simán akadásmentesen játszom az rr3-al.
P50 pro/P40 Lite
-
törölt tag
válasz nyisziati #97 üzenetére
Azért egy kínai varroda, meg pár sajtócikk alapján én nem általánosítanék. Az ilyen gyárakban dolgozó szakképzetlen munkaerő nettó 3000 yuant keres, vagy néhol még többet is, plusz kapnak sok helyen lakást és étkezési lehetőséget céges menzán, ami persze nem isteni, de nem is sokkal rosszabb annál, amit legtöbben otthon meg tudnak főzni. Arról nem is beszélve, hogy kint még mindig rengeteg dolog sokkal olcsóbb, mint itthon (főleg élelmiszer, rezsi és egyebek), ami drága az a lakás, autó, és kényelmi dolgok.
De amúgy konkrét példát is tudok írni: egyszer dumáltam egy fodrásszal, oké, kiemelt régióban dolgozott, de nem valami menő hajszalonban, hanem egy lakótelepi lépcsőházban viszonylag eldugott helyen levő fodrászatban, én is csak azért tudtam róla, mert ott laktam a szomszéd épületben. Ő mondta, hogy a feleségével ketten bőven nettó 1 millió forint felett keresnek havonta, meg éppen akkor vettek egy új BMW-t, és ő nem is a legjobb volt abban az üzletben a ranglétrán, ráadásul ilyen 20-as évei közepén járó srácról van szó.
Arról nem is beszélve, hogy nekik tök más az értékrendjük, és így a fontossági sorrend is, hogy mi számít alapvetőnek. Jóformán akármilyen drága kínai lakásban jár az ember, általában dekorációval nem találkozol, üres, egy színre festett falak, egy nagy kanapé, előtte egy tévé, néhány tessék-lássék bútor, ami az étkezőbe, vagy hálóba kell, és kész. Kevésbé tehetősöknél az sem alap, hogy mondjuk be legyen vakolva az épület, mert jó az anélkül is, vagy hogy ne csupasz beton legyen a padló, és nem azért, mert nem engedhetik meg maguknak, hanem mert nincs igény többre.
-
nyisziati
veterán
Kínában ma már csak a nevükben és a politikai berendezkedésükben van "kommunizmus", egyébként kőkemény, profitorientált vadkapitalizmus van.
Egyébként apám révén tudom, mi a sztahanovizmus, jót röhögtünk is rajta, amikor elmondta, hogy is nézett ki a gyakorlatban a brigádjánál. Történetesen ő is kőműves volt, mint Sztahanov.
-
nyisziati
veterán
válasz mackoapo11 #92 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón azt a kását. Csak a legjobban teljesítő régiókban értek utól, de ezek szakmunkásbérek. A szakképzetlenről, vagy arról, hogy a mezei földműves miből/mennyiből tartja el magát, arról nincs hír. Pedig abból is van párszáz millió.
Ráadásul írják is, hogy a ledolgozott óra azért nem ugyanaz, mint nálunk. És az sem mindegy, milyen intenzitással dolgozol.
A raktárunk mögött van egy kínai varroda, kínai varrónőkkel, látom, milyenek a körülmények. Mégha annyit is keresnek, mint én, akkor se cserélnék velük.
-
mackoapo11
aktív tag
Olyan jó olvasni a sok szakértőt,aki a Kínai béreket fikázza,mikor már 2O14-ben utolértek minket,vagy gondoljátok,hogy a magyar rabszolgák különbek
Ezek után nem is lehet csodálkozni,hogy ezt a telefont mindenki fikázza,miközben ehezképest ipari hulladék A5-öt meg istenítik ugyan ennyiért...Csak mellékesen,ha már koppintás,az Iphone koppintota a HTC-tól a külsőt...[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz Crafter32 #78 üzenetére
Mostmár az régóta Iphone-t Kínában gyártják, a komcsik, szóval olyat se vegyél, mert made in China termék .
Egyébként tényleg Iphone 6S plus koppontás, de legalább sokal szebb és arányosabb lett ahol kellett javítottak. plus változat nagyon tepsi lett már ekkora méretben, az alsó felső kávákat illett volna áttervezni vékonyítani. Az Oppo F1 Plus legalább sokat javítottak optimalizáltak a méreteken mindjárt sokkal jobban néz is ki arányosabb:
Oppo F1 Plus:
Hosszúság 151,8 mm
Szélesség 74,3 mm
Vastagság 6,6 mmIphone 6S plus méretek:
Hosszúság 158.2 mm
Szélesség 77.9 mm
Vastagság 7.3 mm[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nyisziati #89 üzenetére
És mégis Japánban a lakosságra vetítve több öngyilkosság van, de még Koreában is, mint a kínaiaknál. Pedig elvileg ugye sokkal jobbak az életkörülmények. Sőt, még Magyarország is előrébb van az öngyilkossági ranglistán.
-
nyisziati
veterán
Igen, csak Japánban nem aprópénzért dolgoznak az emberek. Ráadásul ott jobban is védik a dolgozókat, sokkal jobbak a körülmények. Van, ahol pihenésképpen napközben teniszeznek stb.
Az meg, hogy csak a Foxconn neve kerül elő, nem azt jelenti, hogy máshol nincs gond, hanem ők vannak rivaldafényben az Iphone miatt. Dél-Kelet-Ázsiában még gyerek-rabszolgamunka is van, miről beszélünk.
A magyar helyzetet nem kell bemutatni, én is ilyen helyen dolgozom. Pár fokkal jobb csak. Meg a fizetés több. Itt nem lesznek öngyilkosok, persze, csak kimennek 600.000-en nyugatra.
És még igazuk is van.
-
Fall-N
veterán
válasz nyisziati #87 üzenetére
Hát nem azért, de Japán is arról híres, hogy rengeteget dolgoznak, nagy munkafegyelem mellett. A kínai gyárakról meg annyit, hogy mindig csak a Foxconn neve merül fel, másik gyár sosem. Tehát valószínűleg nem ez az általános ott sem. Nem kell messzire menni, itt is vannak maszek (vidéki) cégek, ahol alap a 12 óra munkaidő a hét 6 napján a többi túlóra (ami persze papíron nincs vezetve csak egy füzetben). Szabadnap, szabadság meg akkor van ha könyörögsz. Mégsem ez az általános itt sem. A magyar meg nem öngyilkos lesz, csak szépen belerokkan (vagy/és alkoholista lesz).
[ Szerkesztve ]
-
cezarlacrone
aktív tag
Szépnek szép
-
TTTotya
senior tag
Azért ezért az árért kicsit jobb hardvert várnék.
-
Crafter32
őstag
Kína a másolás és komcsik mekkája. Köszönöm, de soha.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Juhaszatti #38 üzenetére
Őket amúgy is megfigyelik, mindegy mit vesznek.
-
shifty!
senior tag
Kívülről ájfón, belülről MIUI másolat. 4. legnagyobb ide vagy oda, ez egy egyszerű másolata mindennek, amit jónak találtak a mobilos piacon, összedobták, és eladják tonnaszámra. A legkevésbé sem szimpatikus megoldás,semmilyen téren sem...
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Pl a cikk is említ kettőt. De ennyiért kapsz S6-ot (talán edge-et is), az OP3 420 USD az Aliexpressen, a hasonló hardveres képességekkel rendelkező Zenfone 2 kb feleennyibe kerül, igaz, nem iPhone klón a külseje, cserébe használható OS van rajta, és az is tudja a gyorstöltést. Ugyancsak alig több, mint a felébe kerül egy Le2, ha Alma design kell.
Mindenesetre 2016-ban több, mint 120eFt-ot elkérni egy olyan telefonért, amiben ez a SoC van, az hm, szóval ilyet a Samsung szokott. És ott se szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kár a helio p10-ért.4 giga ram mellé már rakhattak volna bele valami erősebbet is.RN3PRO még mindig jobb vétel szerintem.
-
gusthy
veterán
Nem akarok én ezen vitatkozni, nyilván mindenki mást tart jónak. Ezek a te értékítéleteid, azok az enyémek. Ezért jó, hogy sokféle telefon van. _Szerintem_ totál irracionális ez a választás, de persze nem vagyunk egyformák.
(gondolom, nem véletlen, hogy a RN3 a harmadik legnépszerűbb telefon most, úgyhogy lehet, hogy én inkább gondolkodom mainstream módon, mint te.)[ Szerkesztve ]
-
-
gusthy
veterán
A kijelző nem jobb, az aksi katasztrófa, pláne ehhez a SoC-hoz a Redmi három hét múlva magyar lesz. És kétszer annyiba kerül.
A mechanikai kialakítás nem tudom, mennyivel jobb, a RN3 is magnézium.A B20 valóban érv, de ha át fontos, akkor is van sokkal jobb ár-teljesítmény viszonyú telefon.
Ja, és a xiaomi is könnyen rootolható, unlockolható. Oké, ki kell várni átlag kb három napot. A legtöbben mire ideér a telefon Kínából, már megkapják az unlock engedélyt. És szintén nem jár garanciavesztéssel.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Nem látom, hogy miért venne ilyet valaki mondjuk Redmi Note 3 pro helyett, ha már kínai.
-
Potrien
senior tag
válasz monti0222w #54 üzenetére
Én viszont vártam valami ilyesfélét!
Ez a lenovo tiszta hü@e cég, anno a z2pro is egy tök jó telefon lett volna,de semmi támogatást nem kapott a szerencsétlen.
Hát most a zuk-kal csinálta meg ugyanezt. -
válasz Fitzgerald #50 üzenetére
Sosem cserélném le egy émelyítően túlszaturált amoledre.
Még szerencse, hogy az én amoledem nem túlszaturált.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
babosmiki
addikt
Szebb és jobban is kéne mint az iphone 6...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Fitzgerald
veterán
"Biztos, hogy nem fogyaszt kevesebbet (főleg, ha AMOLED-en fekete témájú hátteret használsz + témát), "
Ez mitől olyan biztos? A fogyasztás miatt meg nem hiszem hogy sokan fognak fekete hátteret használni, ezt sem tartom életszerű helyzetnek.
"színhűségről meg felesleges beszélni egy kínai telefonban lévő IPS-nél, ami valószínűleg vagy 9ezer kelvinre van kalibrálva."
Vagy nem. A második ilyen telefonomat használom ezzel az ótvar Sharp kijelzővel, meglepődnél ha látnád.
Sosem cserélném le egy émelyítően túlszaturált amoledre.
A Note 5-ben láttam életemben először olyan amoledet, amire azt mondtam hogy oké, ez jól néz ki.
De tényleg nem érdemes ezt tovább ragozni, mert olyan szinten szubjektív a téma, hogy ejj. -
Hallosz
senior tag
Olyan mint a(z) . . . . , hasonlít, de nem az. Ezt megszoktuk a kínai utánérzésektől, ez is egy ilyen.
Ennek a méretnek bizonyára megvan a felhasználói tábora, én nem tartozom közéjük. -
Fitzgerald
veterán
Nekem nem kell, tökéletesen elégedett vagyok a Sharp kijelzős Mi Note Pro-val. Jövő nyáron váltok majd, de még nincs meg mire.
Ez a soha nem jönnek update-ek dolog is egyre kevésbé állja meg a helyét a kisebb gyártók esetében, nem egy kis kínai gyártó készülékére jöttek meg hamarabb az update-ek mint az LG G3-amra anno."Amúgy bármelyik fémházas Xiaomit simán ketté lehet hajlítani, beleértve a Mi 5-öt is, ami gáz egy csúcstelónál. A középkategóriában ezt még elnézem."
És az mennyire életszerű, hogy az ember majd a mindennapi használat során hajtogatni fogja a telefont?
Most ennyi erővel akkor pl. a Meizuval meg jobban lehet mittomén kenyeret vajazni. -
Potrien
senior tag
Úgy tudom ennek is egy tömbből marják ki a házát, mint au Op3-nak!
Azért az nem préselt lemez mint a xiaominál. -
válasz Fitzgerald #31 üzenetére
Akkor vegyél olyat. Csak ne csodálkozz, hogy tele van buggal, és soha nem jönnek majd az update-k...
Amúgy bármelyik fémházas Xiaomit simán ketté lehet hajlítani, beleértve a Mi 5-öt is, ami gáz egy csúcstelónál. A középkategóriában ezt még elnézem.
(#32) djkakukk: sőt, ők fizessenek neked, nem?
(#40) cr33p: a színhűség a kalibrálástól függ. Az OP3 amoledje sRGB módban a legjobbak között van a piacon.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Potrien
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik.
Ha nem lenne meg az Op3 lehet vennék is egyet. -
no more
veterán
válasz Fitzgerald #40 üzenetére
Biztos, hogy nem fogyaszt kevesebbet (főleg, ha AMOLED-en fekete témájú hátteret használsz + témát), színhűségről meg felesleges beszélni egy kínai telefonban lévő IPS-nél, ami valószínűleg vagy 9ezer kelvinre van kalibrálva. Már az is elég gáz, hogy milyen alacsony a kontrasztaránya, szóval IPS-ből is egy gyengébb fajta van benne.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
tixem
addikt
Újabb tucat, futottak még gagyi telefon gagyi hardverrel arany áron. És van aki ezt megveszi.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
atike
nagyúr
válasz Juhaszatti #38 üzenetére
Már ha a kémszoftver külön appot jelent és nem egy beépített backdoort akár a rendszerbe, akár egy alap programba...
-
Juhaszatti
addikt
válasz jociolaszi #29 üzenetére
Írják a cikkben hogy nincs sok felesleges app.
Kezdhetnek izgulni a kínai kémszoftverektől rettegők. -
no more
veterán
full HD Sharp IGZO kijelzővel
Leírás alapján nem igazán lehet ezt egy lapon említeni az AMOLED-del.
(#35) janeszgol: Nyilván több gyártót is oda lehetett volna még írni, csak hirtelen, amik eszembe jutottak, azokat soroltam fel. Azért a Samsung nincs olyan rossz helyzetben, továbbra is első a gyártók között!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Mi5-ről volt ilyen videó, ahol a csávó simán kézzel kettéroppantotta, ahogy a Nexus 6p-t is, meg valamelyik HTC-t.
-
Balint1408
aktív tag
Találó a cím.
A térerő veled van!
-
atike
nagyúr
Durván drága ahhoz képest amit "nyújt"...
De hogy előlap 16, hátlap 13 mpx.... Valami csudajót szedhettek be....
Nekem nem tetszik sem a külalak sem a belbecs, az árát mellérakva meg végképp nem. Na de hát ilyen is van, tuti lesz akinek ez lesz álmai telefonja...
-
törölt tag
Max. 50.000.-, többet egy fillérrel sem ér.
A mellédumára nem vagyok kíváncsi.
-
Fitzgerald
veterán
Az amoledet nem emelném ki előnyként, egyéni preferencia kérdése hogy kinek melyik kijelző technológia jön be. Bár csak 32GB-os (bővíthető), de 75-ért ilyet kapsz itthon 4GB ram-al, B20-al, full HD Sharp IGZO kijelzővel, 6.0-ás Androiddal, fémházzal. Jah, és Helio X20-al, ami egy jóval erősebb chipset.
Nem vagyok benne biztos hogy egy készülék anyagminőségének az a mércéje hogy mennyire könnyen tudja a gyerek kettétörni, de csak kíváncsiságból melyik Meizuról vagy Xiaomiról ban szó? -
citkar
addikt
Jó kis készülék ez, csak az Oppo szeret többet kérni, mint amit rászánnék, főleg, ha jobbat kapni ennyiért.
-
jociolaszi
tag
Nem értem hogy minél nagyobb a tárhely annál nagyobb a rendszer. 20 Gb-ot foglal el!Az rengeteg felesleges appot tartalmazhat.
-
Mathiassa
tag
Minden szavaddal egyetértek.
Csak azért emeltem ki a népszerűséget, mert amiatt fog szerintem a OnePlus3 eldöcögni még 3 év múlva is főzött ROM-okkal, míg ezt az Oppo F1-t már régen elfelejtik addigra.
Én is a OnePlus3-at választanám, hiába csúnya a szememben.Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
no more
veterán
Na, még egy kínai szemét... Szánalmas, amit ezek művelnek! Az olyan gyártók, amelyek tesznek is le valamit az asztalra (HTC, BB, Sony) meg kínlódnak ezek miatt.
-
Örni
senior tag
válasz Donki Hóte #16 üzenetére
Bisex
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
nickedez89
senior tag
Olyan kösz, de kösz nem kategória..!
A vékonyítasi hullám meg újra elkezdődött?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
válasz Mathiassa #20 üzenetére
Nem a népszerűsége miatt írtam, hanem hogy szinte mindenben jobb a hardver, ami az OP3-ban van, az a készülék abszolút a csúcskategóriában foglal helyett, ez meg nem. Elölről amúgy mindkettő ugyanúgy néz ki, valszeg ugyanaz az ember tervezte a készülékházakat (ami nem meglepő, mert a OnePlus az Oppo leányvállalata). Ettől függetlenül nem fogok leszólni senkit, aki ezt választja, ezt sem tartom rossz ár/érték arányú készüléknek, csak megjegyeztem, hogy hardveresen az OP3 a jobb választás és annak e miatt még jobb az ár/érték aránya.
-
eustock
tag
válasz Space marine #2 üzenetére
A ZUK befejezte európai pályafutását, a ZUK Z2 hivatalosan nem fog megjelenni az eu-ban, és nemzetközi verziós szoftvert sem kap. (hivatalos, gyártótól származó információ)
[ Szerkesztve ]
-
Mathiassa
tag
Nyiván a OnePlus 3 jobb választás a népszerűsége miatt, de pl nekem nagyon nem tetszik hátulról. Lehet, hogy ez egy iPhone klón, de szebb. Persze ez teljesen szubjektív dolog.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Fejvadi
nagyúr
Kínában ha megrázzák az almafát, ilyenek potyognak.
-
válasz Fitzgerald #11 üzenetére
Azért 80k-ért milyen készüléket kapsz itthon, ami hasonló ehhez? Amoled, 4GB ram, B20, 64GB tárhely, fémház, ami ráadásul nem a xiaomi és meizu féle gagyi megoldás, hogy egy kisgyerek is kettétöri a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Uniboy fémház? Ammegmi
(Első oldal alja.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
batai15
félisten
okádék ez az ios koppintás.
Nem is értem hogy lehet az oppo az eggyik legjobb. -
t72killer
titán
"nem esett messze az almafától" - találó
Féltucatnyi kínai ontja már a nettó hamisított szifonokat-galaxykat, a nagyok (hüjevej, Csáómi) se teljesen tiszták sajna.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
tDr1v3r
veterán
A ColorOS régen nem volt ilyen szintű iOS-MIUI keverék koppintás
emlékeim szerint, a hivatalos oldal alapján elég kellemesnenk tűnik, gondolom most csak ezért a készülékért csinálták meg ilyenre, mert miért ne...Ez így, ebben a formában kifejezetten szánalmas. Hogy nem érzi cikinek ezt senki az Oppo-nál? Egyszerűen nem bírom elhinni hogy egy Oppo-méretű cég nem tud Weibón vagy akármilyen másik kínacentrikus oldalon normális, kreatív designert találni. Ha a Xiaomi tudott, akkor nehogymár ők ne tudjanak...
(#9) Fall-N: Ez nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
80000 maximum, hazai garanciával.
-
GIJoe
addikt
jó teszt nekem pedig a Vernee Apollo Lite teszt a várós, biztos az az EUstock...
-
Sebhelyes
senior tag
válasz Space marine #2 üzenetére
Az mi? A kis Vuk testvére?
-
Miért választaná ezt valaki a OnePlus 3 helyett, amikor ugyanannyiba kerül a 2 készülék? De amúgy tehettek volna bele egy Snapdragon 650-et, azzal még talán jobb üzemidő érhető el, és a sebességgel sem lenne gond.
-
Sebhelyes
senior tag
Elölről inkább a Szamszungokra hajaz, a hóm gomb alakja miatt.
-
Fall-N
veterán
Nem hiszem el, hogy nincs kínában valami szoftver bérgyártó csapat, aki nem ontja magából ezeket az app drawer nélküli MIUI, EMUI, Color OS, Cool UI vagy az iOS utánzatokat. Majd az összes kínai gyártó egy kaptafára ezeket használja. A Play Store is tele van ilyesféle launcherrel (Zero, Hola stb.) és az EMUI is gyakorlatilag egyezik pontról pontra a MIUI-al.
Inkább hagynák módosítatlanul a gyári Androidot és mindenki jobban járna. Ők is könnyen tudnának frissítéseket csinálni - már ha akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
Space marine
aktív tag
remélem a Zuk Z2 Pro is lesz tesztelve
-
törölt tag
Nagyon is jogos a kritika, ez is egy androidos szifon. Nem csak szoftveresen igazából, bár ott még inkább szembetűnő. De nem ők az egyetlen kínai cég, akiknél ilyen problémák merülnek fel, csak ahol van magyar képviselet, ott nem szabad ilyesmit nyíltan leírni gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest