Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
tariattila #38 üzenetére
Az oldal nekem is csak a fórumra hiába jelentkezek be, nem marad úgy. Marad oldalt a "belépés" és az offline menürendszer. Lehet valami beállítás csak nem találom.
-
cousin333
addikt
válasz
tariattila #18 üzenetére
Azért én ennél kicsit többet várok, mivel létezik olyan androidos tablet (Toshiba Folio 100), amin már Opera Mobile 10.1 van és nemsokára megjelenik. Egy interjúban a fejlesztők azzal indokolták a csúszást - OEM-eknek egy ideje már elérhető a Mobile -, hogy optimalizálni kellett a böngészőt a rengeteg különféle készülékre.
A demók során amúgy mindenhol Galaxy S-t használtak, szóval reménykedhetünk...
jooker82: "A mostani o minivel az a baj,hogy összevissza jelennek meg a képek meg betűk is egymáson vannak..olvashatatlan..."
Nos, nálam teljesen jól megy, persze nem is hibátlan.
Amúgy tulajdonképpen ez lesz a 3. igazi böngésző a platformra. A Skyfire ugyanaz, mint a Mini (proxyn keresztül foralmazó kliens), plusz átkódolt Flash, a Dolphin (HD) pedig csak egy "kiegészítés" a Chrome-ra, mint a Maxthon az IE-re, ugyanazt a motort használja (WebKit).
Ezzel tulajdonképpen teljessé válik a mezőny: WebKit, Gecko, Presto. A Trident szerintem nem jön Androidra...
-
sekli
addikt
válasz
tariattila #20 üzenetére
Csak akkor jobb a mobile, ha a turbot bekapcsolod, úgy viszont pocsékak lesznek a képek. A mini meg durván tized akkora adatforgalmat csinál, ezért írtam, hogy aki minivel használt majd száz megát egy hónapban, annak ezzel sokkal nagyobb csomagra lenne szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest