Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Azért ez nem így működik szerintem.
Attól, hogy a világ varázslattal teli, azért nem árt, ha konzekvens marad a saját maga által lefektetett szabályokhoz. Az a legborzasztóbb, amikor óránként kapsz egy asspullt, "mer' mágia". Szerintem wolfman sem arra gondolt, hogy "mekkora f*szság már, hogy kimondod, hogy Wingardium Leviosa meg legyintesz egyet a pálcával és lebeg is a kis sámli."
Persze én nem emlékszek az első könyvben logikátlanságokra, egyszerűen csak annyi, hogy a mágia csak lógott a levegőben és ez a varázslóiskola dolog, a pálcás téma, hogy kimondjuk a varázslat nevét, kviddics meccs...
Most összehasonlítva például egy Ködszerzettel, szerintem borzasztóan halovány. Nekem mindig furcsa volt, hogy ez az egyik legismertebb fantasy könyvsorozat, mindenki dicséri és igaz, hogy a legjobbakból igyekszem válogatni, de még nem sikerült rosszabbat olvasnom a HP első könyvénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most összehasonlítva például egy Ködszerzettel, szerintem borzasztóan halovány. Nekem mindig furcsa volt, hogy ez az egyik legismertebb fantasy könyvsorozat, mindenki dicséri és igaz, hogy a legjobbakból igyekszem válogatni, de még nem sikerült rosszabbat olvasnom a HP első könyvénél.