Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Speeedfire #32 üzenetére
szerintem ha nem csak 25 fölöttieket néznénk azért több lenne az FPS játékosok aránya
-
Speeedfire
félisten
nem gondoltam volna h az mmo 94% lesz, abban biztos voltam h többen nyomják az mmo-t mint az fps-t, de h ennyire
a többi adat nem ütött nálam ekkorát -
Fáraó
őstag
MMO-ban FPS-sel azt hittem többen játszanak... Vagy sok a csíter?
-
aram01
nagyúr
érdekes adatok
-
macman507
aktív tag
PC 6.6 óra/hét?
2-3 nap alatt akárki megcsinálja az a 6.6 órát
-
FefeeX
veterán
-
kuchera
tag
Azért az nagyban visszahuzza az xbox letöltési listáját hogy amerikába mindenki megveszi a játékokat.....
-
elithun
őstag
Nem tudom minek uszítják a népet a kalóz adatokkal.
-
breetai
aktív tag
Igazad van. Ill. nincs!
Én úgy értettem amit írtam, hogy 500.000 eladott xy játékra, pl. jut 1000.000 játékos online= 500.000 lopott cucc. Ez így egyszer biztos.
Attól, hogy "csak" silver attól még az öcsipontok feltöltődnek, tehát regisztrálódik mint "online játékos" attól függetlenűl, hogy multizik vagy sem.
Az sem gond, hogy itt van LIVE, ill. ott nincs hivatalosan. Mert akkor úgy reggel, hogy USA-ban, UK-ben van ... DE! Ez az eladott ill. játszik összefüggésen nem változtat.
Ha a játékosok száma több az eladotnál, akkor a többi lopott.A kép az általad említett dolgoktól/ okokból úgy módosúl, hogy van aki nem játszik Xbox-on GoW-t online de megvan neki singel-re varezban. Viszont ha összekapcsolja a Box-ot LIVE-val akkor a flash-selt meghajtó ugyanúgy kibukik, ill. a varez játékok is mert az öcsipontok feltöltődnek ... Úgyhogy ezen emberek száma is megsaccolható, némileg bele kerűl a számításba.
-
h-yle
addikt
Az a Gametap nem is tűnik baromságnak. $10 havonta és van rajta egy csomó játék. Olyan kábeltv szagú a dolog.
-
Morden24
nagyúr
Bár nem lenne hülyeség, azért ez pl. Xboxon nem igaz (nem mindenki fizeti be a Gold-ot, illetve sok országban nem is elérhető hivatalosan a Live), de pl. én sem játszottam szerintem soha Xfire-en Civ4-et, csak direct IP connect-en keresztül, szóval ezzel az erővel én is a mínuszba számítanék, pedig megvettem ám a játékot.
-
breetai
aktív tag
-
Morden24
nagyúr
És ez most mit bizonyít? Mert kb semmit, csak, hogy van aki letöltötte.
Gondolom nagyobb trekkerek adatait használták fel (még csak a hírt olvastam el, meg a táblázatot kukkoltam), tehát ez egy apró és langy eredmény a teljeshez képest. Viszont ha ezt a lagymatag számot a tényszerű statisztikai adatnak megfelelő eladási számhoz rakjuk (természetesen X program az adott platformon, nem összesítve), akkor azért elég komoly eredmények jönnének ki a végére.
Amúgy megalol, hogy egy szép laza többszöröző van PC és Xbox között, pedig arányosan az utóbbi az olcsóbb, illetve valszeg gyakoribb, hogy valaki a PC mellé vesz konzolt, nem pedig vice versa.
Hát igen, a sok csóró, éhező szegény ember mind-mind warezol
-
hommeros
őstag
És ez most mit bizonyít? Mert kb semmit. Ez messze nem egy tanulmány, csak egy oldalról nézi a folyamatokat. Bírom az Önjelölt közgazdászokat.
A letöltési statisztikák is igen érdekesek, mert közel sem biztos, hogy valós és pontos értékek.
A magyar médiában illene magyarul cikket közölni, vagy magyar kiegészítéssel publikálni. A legtöbb külföldi hír angol, lassan elérünk oda, becsesznek egy linket, tanulj meg angolul és olvasd el. Azt a magyar mindenit.
-
Sirandrish
legenda
4,1M letöltött MW2 PC-re és "csak" 970.000 Boxra...ez elárulja miért nem jön PC-re annyi game
-
Chaser
legenda
"Egy képben összefoglalva tekinthetjük át au online játékokra vonatkozó fontosabb adatokat."
-
FefeeX
veterán
válasz
Eugene Roe #4 üzenetére
Nem teljesen így gondoltam, de tudod, ha van egy adatod valahonnan, hogy hányan, akkor IP címeid is vannak... Azok meg lenyomozhatóak...
-
SzlobiG
félisten
PC-n nem vártam mást mint a Wow-ot.
-
wednesday
őstag
Valószínű a legismertebb torrent oldalakat veszik figyelembe. Viszont az biztos, hogy nem a valóságot tükrözi, hiszen sok kisebb oldalról vagy egyéb módon is beszerezhetők a warez dolgok. De azt is el tudom képzelni, hogy van X mennyiségű adat és arra még rádobnak Y mennyiségű becsült adatot pluszba.
-
FefeeX
veterán
A WoW azért nagyon megdobja a PC-t...
Volt, hogy 21 órát játszottam anno egyhuzamban, örülök, hogy abbahagytam
Wow-ot akkor is játszik az ember, ha nincs kedve, a többiek miatt...
Azért mondjuk jó ez az átlag, látszik, hogy a boxosoknak több idejük van, de kellene lebontott adat életkor szerint, mert szerintem a 20-22 évnél fiatalabbak akár naponta játszanak annyit, amennyi itt az egy emberre vetített heti adat...
(tapasztalat)
-
breetai
aktív tag
Ez azért kemény kis statisztika. Innentől asszem nem él az a duma/védekezés, hogy ugyanannyian lopják a játékokat Box-on mint PC-n. (COD MW 2 ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged