Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
Szia! Nekem a 7T Pro-m az android 12-es firssítés óta rendszeresen ledobja magát a hálózatról teljesen, majd pár perc múlva magától visszakapcsolódik. A telefont a frissítés után teljesen legyalultam, tehát vmi 12-es bug lesz. Ez másnak nincs?
További bugok:
- a billentyűzet elrejtő gombra a bal alsó sarokban kb. a 4. rányomás után reagál.
- a FB messenger buborékja megjelenik, utána eltűnik és átmászik az értsítési panelbe csak úgy magától, + késve érkezik meg az értesítés.
- Az aktív billenytűzetnél balról húzott visszagesztust nem veszi be, ehelyett swipeos bevitelnek érzékeli.És még biztos akad egy pár apróság, ami most hirtelen nem jut eszembe.
Gyanítom, hogy mivel hibajavításokat többet nam valószínű, hogy kapunk, max biztonságit, a bugok már velünk maradnak.
Pozitív dolgok:
- A fitness karkötőmmel atom stabil a bluetooth kapcsolat, A11 alatt állandóan szétkapcsolt.
- Google feed a számomra teljesen haszonatlana Shelf helyett a főoldaltól balra.
- Gyors
- A hangerő kikapcsolt kijelzőnél is nyomvatartással maximumra tolható, korábban ez csak bekapcsolt kijelzőnél működött.Az akksit 1 hónapja kicseréltem, azóta az akksiidővel újra meg vagyok elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged