- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Mindenképpen megírom majd
mjani1172: biztosan ismered azt az érzést, mikor elkap a "cserélhetnék". Na most pont így vagyok. Igazából elégedett vagyok a Note 10-zel, mindent tud, amire szükségem van, de kipróbálnék mást is.
Nagya21: mondjuk ha éjjel töltőn van AOD, már egy hiányosság pipa.
-
Stabi83
senior tag
Attól függ mi fontos neked. Egyikel sem foghatsz mellé. A Snapi 855+ azért jóval erősebb és takarékosabb mint az Exinos 9820 ( az már a sima 855-el sem tudta tartani a lépést ).
A samsung viszont jól optimalizálta a rendszerét rá szóval ott sem fogsz mikrolagokkal találkozni. A másik oldalon meg ott a brutálisan erős 855+ és a pokolian jó és veszett gyors rendszer az OP-nál is.
Ami még nagyon tetszett az OP-nál hogy nincs teleszemetelve az Oxigen OS de nem is olyan fapados mint a Stock droid, plusz nagyon jól személyre szabható is mellé.
Nálam ezek és a kijelző amik miatt váltottam.Ami a kamerát illeti. Felraktam a Gcam-ot és az csodát tett vele főleg este.
-
hyperspace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged