- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Én auto módban szoktam fotózni, mert általában olyan a pillanat, ami nem várja meg a 10-20 másodperces állítgatást / újrapróbálkozást. Ehhez a felhasználási módhoz az előző telefonjaim sokkal jobban idomultak (Note 7 és Nexus 5X)
C programmers never die, they are just cast into void.
-
gilfoyle
őstag
Egyben válaszolok mindenkinek: jelenleg egy i7 van, az egész jó képeket készít. Ahogy írták is, szemcséz de legalább élesek lesznek a képek.
Azért nem küldtem vissza, mert jobb áron lehetett eladni.
Sajnálattal hallom, h kép terén nincs változás. -
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a telefonom, és kicsit elvesztem benne. Egy olyan kérdésem lenne, hol tudom beállítani, hogy ha rejtett számról hívnak, automatikusan elutasítsa azt telefon?
Eddig nagyon tetszik a telefon, bár kicsit másabb, mint a G2 ami volt, de örülök hogy beruháztam erre.
Köszönöm a segítségeteket. -
csipuka
senior tag
Nekem sem ment mindig, pedig DSLR-t hasznaltam.
En annyira nem szeretem a szemcses kepeket, marpedig a felhomalynak a magas ISO az ara. Vegul a vaku megoldotta a dolgot.
Esti videokat mar keszitettem, ott nem volt gond szerintem, a gyors mozgasos kepek meg lutri felhomalyban. -
patoga
tag
Sziasztok!
Használt valaki kocsiban Nokia kihangosítót? A nougat óta kb. fél perc után buborékosba megy át a beszéd hang. Lehet nougat bug?
Vissza lehet tenni valahogy root nélkül az MM-t?[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Azokhoz lenne kérdésem akiknek már a Nougat van fenn: a SIM kártyákhoz lehet külön színt beállítani? (mint ahogy az OP3 esetén lehetett)
Illetve a "magyarítás" javult valamit a OP3T-s MM-hez képest?[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
félisten
a SIM kártyákhoz lehet külön színt beállítani? (mint ahogy az OP3 esetén lehetett)
Nem lehet.
Illetve a "magyarítás" javult valamit a OP3T-s MM-hez képest?
Nekem especiel az OOS 3.5.x esetében sem volt gondom a magyar nyelvvel, de a 4.0-ban se találok látványos gondot.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nbg
senior tag
Feltettem a Nougat frissitest, es erdeklodnek, mokoltak valamit a fajlrendszeren? Nagysagrandekkel gyorsabban toltenek be a jatekok, mint eddig...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
félisten
Nem, eddig is F2FS volt a 3T-n a fájlrendszer.
Ha gyorsabban tölt be, az már valami Nougat dolog lehet, vagy valamit a driverekkel / finombeállításokkal szórakozhattak, de especiel a fájlrendszerhez nincs köze.
[ Szerkesztve ]
-
hzs91
csendes újonc
Sziasztok!
Én tegnap kaptam meg a 3T-t, sima 3-at váltott. Én hülye sajnos Dead Pixel Tester-el átnéztem minden színnel az egész kijelzőt és sajnos találtam egy subpixel hibát kék háttérnél. A többi színnél szerencsére nem nagyon látszik, de azért zavar a dolog. Ha nem néztem volna meg, akkor lehet, hogy az életben nem vettem volna észre. A sima 3-nál is ugyanilyen gondom volt, tehát ez gondolom gyakori lehet az AMOLED-nél, vagy csak én vagyok szerencsétlen.
A másik gondom az, hogy szerintem jobban merül az akksija, mint a sima 3-nak. Lehet valami beállítás bekapcsolva, ami szívja le, vagy ez ilyen? -
félisten
A sima 3-nál is ugyanilyen gondom volt, tehát ez gondolom gyakori lehet az AMOLED-nél, vagy csak én vagyok szerencsétlen.
Őszintén szólva az életben nem jutott volna eszembe screen test-et nézni, de akkor már megtettem - tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de nálam minden rendben.
A másik gondom az, hogy szerintem jobban merül az akksija, mint a sima 3-nak. Lehet valami beállítás bekapcsolva, ami szívja le, vagy ez ilyen?
Biztos nem ilyen, mert eleve nagyobb az aksi. Nézd meg, nem-e tartja valami ébren a telefont. Én is belefutottam ebbe, a Google-alkalmazások miatt folyton ébren volt a telefon. Újraindítás megoldotta...
-
Kocsó
aktív tag
Szia!
Egy cipőben járunk
Nálam is a 3-at váltotta és annál tényleg sokkal jobb volt a SOT. (3 vs 3T)
Mondjuk egyelőre be tudom annak hogy még nincs minden app beállítva "rendesen". Például csak ma vettem észre hogy a nyavajás Viber egyfolytában ébren tartotta a telefont.
Amivel nem annyira vagyok kibékülve az a 2 SIM kezelés. A sima 3 jobban tetszett, viszont itt már van külön csengőhang a 2 SIM-hez ami hatalmas piros pontUi: Cifu köszönöm a választ
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
hzs91
csendes újonc
Nálam az Antutut írta ki legnagyobb fogyasztónak, pedig nem is használtam az utolsó feltöltés óta. Most azt letöröltem, remélem így jobb lesz.
A processzor a nagyobb órajel miatt nem fogyaszthat sokkal többet, mint a 3-ban (talán nagyobb feszt kapott)? Mintha melegebb lenne a hátulja használat közben, de erre nem mernék megesküdni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
A processzor a nagyobb órajel miatt nem fogyaszthat sokkal többet, mint a 3-ban (talán nagyobb feszt kapott)?
Nem kapott nagyobb feszt, mint a standard MSM8996 SoC, azonos fogyasztás mellett tud magasabb frekit a telefonban lévő MSM8996 Pro.
Létezik egy MSM8996 Pro-AB jelölésű változat, amely ugyanakkora max. frekivel fut, mint a standard Snapi 820 (2,15Ghz), annak alacsonyabb a fogyasztása, mint a 820-asnak (pl. A Google Pixel / Pixel XL és a Xiaomi Mi5s kapta meg azt a SoC-t).
Mielőtt nekiállsz összeesküvés-elméleteket gyártani, először nézz szét, mindenfelé írják, hogy a Op3T hosszabb üzemidővel bír, mint a Op3. Most kaptad meg a telefont, először pár hétig használd, és ha utána is problémád lesz vele, akkor nézz rá a körmére...
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
Most kaptam levelet a Oneplus-tol, hogy az arany valtozat Januar 6-an 7pm PST-kor elerheto lesz.
Lehet ezt is amcsiban kezdik, nem globalis.
Nna asszonyak megvan a szulinapi ajandeka -
félisten
Erre nem tudok egyértelmű választ adni. Az első napokban nem nagyon néztem aksit, mert nem volt időm vele szórakozni. Linkeltem az ébren maradásos esetet, ott egy picit megijedtem, de hát végül is egy alkalmazás tartotta ébren a telefont, szóval megvolt a bűnös.
Később meg igen jó tapasztalatom volt vele, csaknem 2 órányi waze és összesen cirka 3 órányi SOT után 54%-on volt a teló.
Nálam hétköznapi használatban ritkán esik 50% alá az aksi, és ebben 3-3,5 órányi SOT-ok vannak, ami szerintem félelmetesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
2-3 töltés kell míg beáll az akku. Elvileg jobb a sot mint a sima 3-nál. Bár ez nyilván felhasználás függő.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kocsó
aktív tag
Köszi a választ, igen tudom hogy felhasználó függő, de szinte egy az egyben ugyanazokat a programokat tettem vissza, mivel kb ugyanazokat használom már évek óta. Játék egy darab sincs (kinőttem már belőle) csak a "legszükségesebb" app-ok vannak fent (pl: index, HVG, euronews, Google app-ok, VLC player, GSam Battery, MiFit, 3G Watchdog, Teamviewer, DevCheck, RDP Client, Facebook, Messenger, Viber, Skype, WhatsApp, Waze, Erste Mobilbank, Erste Market, Horizon Go...)
Ezek 1:1-ben a másikon is fent voltak
De abban igazad van hogy "be kell lakni" rendesen[ Szerkesztve ]
-
Gabor1092
tag
Köszönöm,de nekem 3.5.4 van, ott tiltólista van, de rejtett számot nem tudok hozzáadni sehogy se.
-
kano
nagyúr
Nem a belakás a lényeg, hanem hogy az akkunak kell pár ciklus mire le tudja adni a teljes kapacitását.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
félisten
válasz francia63 #827 üzenetére
Te tévedsz.
A CPU-Z adatbázisból olvassa ki az aksi adatot, az meg hibához vezet, mert a Oneplus 3 és 3T azonos jelölés alat fut (A3003), így azt fogja mondani, hogy az aksi 3000 mAh-s. Egy normális program, pêldául az Aida64 erre már felkészült, és két érték lesz, egy az Android rendszerből kiolvasva, egy az adatbázisból.
Szóval a konklúzió: hagyd a fenébe a CPU-Z programot.
-
bandhe43
csendes tag
Üdv. !
Végre én is csatlakozhatok a boldog Oneplus 3T tulajok klubjához!
Egy olyen kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy más is észrevette milyen "hangos" a rezgő motor, (akkor észrevehető főleg, amikor engedélyezve van a haptic feedback a billentyűzetnél, és gépelek a telefonon) ? Mellé tettem az S6-os Galaxy-t és fényévekkel csendesebb, mégis erősebben rezeg. Próbáltam utánakeresni google-n, de nem igen találtam ebben a témában kimerítő választ.Talán egy rossz példányt fogtam ki? Esetleg én vagyok túl érzékeny erre?
Előre is köszönöm a válaszaitokat !
-
adamfriday
senior tag
Sikerült már valakinek az értesítési LED villogási sebességét valamelyik appal szabályozni? A Light managerrel és a Light flow-val is csak a gyári lassú villogást produkálja, hiába választok gyorsabbat.
[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
Sziasztok,
tudom,h nem túl releváns, de nektek mennyit hoz a mostani antutu 7.0-n?
a tesztben szereplő értéktől én kb 10k-val vagyok lemaradva -
kano
nagyúr
válasz darkpower #833 üzenetére
Húúúú, az nagyon gáz.
Biztos hibás a telefon, küldd azonnal vissza.[ Szerkesztve ]
-
-
kantortomi
csendes tag
válasz ToMmY_hun #767 üzenetére
Nem hittem volna, de egyenlőre úgy néz ki, hogy működik. Minden betölt, aminek be kell töltenie, remélem így is marad.
Még az Oneplus nál se gondoltak erre, és leflasheltették a telót, ami nem oldotta meg, de szerencsére se nem hardveres, se nem szoftveres nem volt a probléma. Köszönöm szépen -
Mucsi14
tag
Hát ettől a 7-es droidtól nem vagyok elájulva.Két napja használom,annyira spórol az aksival hogy már az érkező levelekről sem értesít.Vagyis hol értesít ,hol nem.Más alkalmazásoknál is elmaradnak az értesítések,pl amikor beléptem a bankos appba ,akkor látom hogy 3 eseményről nem értesített ott csücsültek órák óta várva hogy megnyissam az alkalmazást, gmail detto. Ezek. 6 droidba nem voltak ilyen problémáim.Aztán ez a wifi átkapcsoló az erősebb hálózatra na ez se működik.Erősen gondolkodom egy downgraden.
-
metal01
őstag
válasz twollah1976 #844 üzenetére
Pl. Nova Launcherrel.
-
twollah1976
őstag
Máshogy nem lehet leszedni?
Anno megvettem a Nova Launcher-t.Őszintén szólva nem rajongok a külső programokért.
Olyan mintha a Windowsra ráerőszakolnám az X, Y OS kinézetét aztán csodálkozok, hogy állandóan itt, ott akad, szakad, fagy, újraindul.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
xenom0rph
őstag
válasz twollah1976 #846 üzenetére
Ezek már nem android 2.3.6-ot futtatnak hogy ilyen anomáliák legyenek..
halahala
-
metal01
őstag
Évek óta használom a Novát. Soha nem akad. Teljesen jól testre szabható. De alapból is le lehet szedni a keresősávot. Most néztem.
-
snyper990
őstag
válasz twollah1976 #844 üzenetére
én úgy tudom, hogy a gyári launcherrel is el lehet tüntetni (talán valamelyik youtube-os teszten láttam. emlékeim szerint az előző OOS-ben is el lehetett, de a helyére nem tudtál semmit tenni, az újban elvileg már igen)szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
A gyári launcher is ugyanúgy egy alkalmazás, mint amiket manuálisan raksz fel. Kiválasztod az alapértelmezett launchert és onnantól azt használja. Első dolgom a Nova-t felrakni minden telefonomon.
Szerk.: látom közben más is megerősítette
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest