- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Köszi .
Cifunak sajnos igaza van gyár i tokkal kapcsolatban de ettől függetlenül nagyon jó a tok csak egyszerűen szemből nem véd nekem mellzsebből csúszott ki . Remélem már megjön 3 hete rendeltem e bayrol . De sztem a legtutibb védelem a Tudia Omnix."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
ToMmY_hun
senior tag
Rákerestem a fórumban, de nem találtam választ a kérdésre. Mennyibe kerül az 1 illetve 2 éves biztosítás a készülékre?
Egyébként nekem is megjött az ápdét.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
őstag
válasz ToMmY_hun #602 üzenetére
90 a 2 éves az egy éves meg elvileg 49 euró
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
dan_sxc
csendes tag
halp pls!
mikor paypallal akarok fizetni egy sima,64gigás 3T-ért, akkor a google árfolyam szerint mutatott ~137ezer forint helyett másról is ~142-t akar legombolni a paypal?
-
őstag
Váltsd át hogy a bankod váltson én figyelmetlen voltam rólam 6 ezret szedett el
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Keresd fel a paypal topikot ott részletesen elmagyarázàk az összefoglalóban
-
Madwe
nagyúr
válasz #45553408 #609 üzenetére
Egyelőre a SD820 van bejelentve, de biztos hamarosan a 821 is támogatott lesz, s jöhet a 3tre is. Ez nem gps amúgy hanem gnss (oroszok meg egy harmadikat, a glonass rendszert használják). De az is biztos, h ha ezt használnám majd, akkor is gpsnek fogom hívni, ahogy a szél kállmán teret moszkva térnek, a papírtörlőt meg szilviának
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz PistiSan #611 üzenetére
Jól tudod. De a Gps az amerikai rendszer neve, amit mi is használunk jelenleg jobb híjján. Az oroszok nem gpst használnak hanem glonasst. Ennek a neve meg GNSS lesz, méteres pontossággal, fedett helyen is jobb vétellel és cmes pontossággal pénzért cserébe. Majd 20 műholddal fog működni, de jelenleg 18at használnak s 2-t a gpstől kölcsönöznek addig.Azaz igen, ez is egy gps, csak a gps nem egy olyan tág fogalom, mint gondolnád Az csak az amerikai neve, ennek az európainak meg gnss leszPontosítok. A gnss az az átfogó név. Szóval van a gnss, azon belül volt eddig a gps meg a glonass, most meg lesz még a galileo is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Főleg, hogy az amerikai rendszer valódi neve Navstar
Egyébként a Snapi 821 tudja, csak nougatba kellene mártani.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Madwe
nagyúr
válasz #45553408 #613 üzenetére
Nem, kevertem de tisztáztam s te megint rosszul írtad Olvasd újra a hszem, kihúztam a téves részt belőle szerkben!
A gnss-re gondolsz, a gps az amerikai rendszer, azaz a navstar. "The difference between GNSS and GPS is that GNSS is a term for all satellite positioning systems while GPS refers to American satellites. Read more."[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Egy kicsit bővült az összefoglaló.
Leglényegesebb talán a GY.I.K részben található. Hivatalos ajánlat alapján 98 EUR szállítással együtt egy Oneplus által elvégzett kijelzőcsere.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
őstag
Az nem is olyan durva ár
-
kano
nagyúr
Tekintve, hogy így megmarad a gari is és gyári alkatrészeket és szakértelmet kap a tulajdonos, szerintem sem. Pláne, hogy milyen árakat lehet hallani a konkurens márkáknál....
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ToMmY_hun
senior tag
Tudja valaki, hogy hogyan lehet egy képet egyszerre home screen háttérnek és lock screen háttérnek is beállítani?
-
-igu-
addikt
válasz ToMmY_hun #622 üzenetére
Az "egyszerre" az egy művelettel való közös beállításra vagy a használatra (mindkettő ugyanaz legyen) vonatkozik?
Ha utóbbi, akkor először egyikre, majd a másikra is beállítod, és kész van.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ToMmY_hun
senior tag
Egy lépésben szeretném. Az a baj a külön beállítással, hogy szerkesztett kép esetén sosem tudom ugyanúgy levágni kétszer egymás után. Oké, ha először szerkesztek és lementem fájlba akkor jó, de eddig minden androidos telefonon be lehetett állítani egyszerre mindkettőnek.
#firstworldproblems
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz ToMmY_hun #622 üzenetére
A Onelauncher esetén alaphelyzetben ez van. Legalábbis nálam. Igaz a kezdőképernyő már Nova Launcher-es, de ettől függetlenül is ugyan az a kép. Szóval nem igazán értem. Lehet nem 1920x1080-as a háttérkép?
Más.
Tönkrement az autós töltőm, nekem meg kétszer át kellett szelnem a várost, amihez jól jönne a Waze, plusz fotózni, videózni szerettem volna. Na mondom délben feltöltöm, oszt csak kihúzza estig. Őőőő... Hát lazán kihúzta. Közel 3 óra SOT, 2 óra ebből Waze, cirka 10 perc videózás, némi fotózás. Hazaérek, és még 54%-on van.
Brutális...
[ Szerkesztve ]
-
Black_Death
csendes tag
Sziasztok,
Használja valaki a Gránit Bank mobilappját és a Gránit Pay szolgáltatást a telefonról?
Köszi
-
kemcso
Ármester
válasz Black_Death #636 üzenetére
Igen, teljesen jól működik.
-
adamfriday
senior tag
Leaked Nougat 3T-re, felpróbálta már valaki?
[link] -
félisten
válasz adamfriday #640 üzenetére
Néztem én is, de nem igazán érzek késztetést, hogy egy kiszivárgott ROM-ot rakjak fel. Mondjuk amit írnak, az pozitív (sima működés, még jobb akkumulátor idő).
-
mrdavid
aktív tag
Sziasztok,
Megjott a telefon, wifire felcsatlakoztam, de mindig visszadobott h sikertelen csatlakozas, erre mobilneten próbáltam sikeresen, majd vissza wifire, de a play áruház azóta se tölt be wifin, csak mobilneten, tudtok ennek orvoslására valamit ajánlani? KösziMacbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, nekem is meglett ma életem első androidos telefonja...
Két kérdés: a oneplus féle weather app miért akar a telefonomhoz és a képeimhez hozzáférni? furcsállom, egyelőre nem engedtem de így meg nyilván nem működik Gondolom megbízható, de nem értem a miértjét így meg nem adok csak úgy jogokat. Valami ötlet miért kellhet neki?
Másik: úgy néztem mostmár google különszedte a security update-eket (nagyon helyesen) s egyeseknél decemberi frissítéseket láttam. nálam novemberi van, s nem talál frissebbet? egyedül az oxygen oshez talált, azt le is szedtem. Ha nugátra jönn a frissítés, akkor az is itt lesz gondolom? a biztonsági frissítéseket merre keressem?
-
nofi
addikt
Nekem is megérkezett ma és pont ugyanez a stock időjárás app bántotta a szemem. Én megtiltottam, hogy hozzáférjen az adatokhoz, onnantól amint ráböktem meg se moccant. Gondoltam letörlöm és valahogy újrateszem. Utóbbinál akadtam el, mert nem találom hol lehet
Bocsi, nem akarok noob-topicot csinálni az O3T topicból, csak nekem is első droidos telóm hosszú évek utánXbox GT: nozsolt
-
-igu-
addikt
Én a Weather and Clock Widget-et használom, azzal meg az a bajom, hogy sipákol a szecska, hogy túl sokat aktívkodik mobilneten.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
nofi
addikt
válasz adamfriday #646 üzenetére
*iguana*
Egyelőre visszalököm ezt aztán majd idővel úgy is elkezdek kísérletezgetniXbox GT: nozsolt
-
Madwe
nagyúr
válasz adamfriday #644 üzenetére
Tekintve h céges adatok is vannak, nem adom meg csak úgy egy weather appnak a fotó és telefonkönyvem, legyen elég neki a location, sebaj, lecseréltem
A legfrissebb security update akkor ezek szerint novemberi s beta rendszereken láttam frissebbet csak, ha jól sejtem?
Köszönöm a válaszokat, igérem nem noobkodok tovább én sem
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Külpolitika
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Lightyear - befektetési app
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs