- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
( V )
veterán
erősen gondolkodom egy ilyen ketyerén, de mi a garancia hogy jövő áprilisban nem lesz avítt ha kijön a 4?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
no more
veterán
Nagyon bejövős telefon.
De könyörgöm: "vánplusz"??? Ne már!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
tybsen
addikt
Sracok, van lehetőség a telefonon dual appok működtetésére, úgymint whatsapp, satöbbi?
-
-
kurucz7
csendes tag
Sziasztok!
Valaki aki már rootolta a telefont, legyen olyan jó, hogy leírja magyarul a lépéseket, mert a google fordítóval nem merek nekiállni, azt még nulla angol tudással is kihámozom a fordításból, hogy el lehet rontani!
ezeken az oldalakon találtam megbízható leírást:
https://forums.oneplus.net/threads/guide-oneplus-3t-how-to-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup-and-more.475142/
http://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/recovery-twrp-oneplus-3t-t3507308
Előre is köszönöm szépen!
-
félisten
Ez már megbocsáss, de szubjektív kérdés. Mitől "avítt" egy telefon. Nálam egy Nexus 4-est váltott a Oneplus 3T. Ha őszinte akarok lenni, mindennapos használatra az N4 is tökéletes volt. Oké, az iszonyatosan zavart, hogy nem bővíthető a tárhelye, és a 8GB belső tárhely bizony irgalmatlanul kevés, meg hát a kamerája se volt egy csúcs, és persze 1280x720 pixel se sok egy közel 5"-os képernyőre, de kérem, egy 4 éves telefonról beszélünk. Naponta Viber-eztem, fórumoztam, Facebook-oztam, neteztem, 9Gag-eztem rajta, meg persze Waze-val navigáltam és telefonáltam / SMS-eztem rajta. Tökéletesen elvoltam vele.
A felhasználói élmény elavulása terén egy 2-3 éves felső kategóriás telefon nem avulhat (normális esetben) el. Egy LG G3, Oneplus One, stb. még ma is megállja a helyét, bármilyen feladattal bízod meg. Na most a 3T konkrétan a jelenleg legerősebb Qualcomm SOC-ot és 6GB RAM-ot tud magáénak, plusz 64/128GB belső tárhelyet. Ez még évek múlva is meg ki kell tudjon szolgálni mindent.
Ami már más lapra tartozik, az az erkölcsi avulás, vagyis talán máshogy megfogalmazva: érzelmi élmény terén meddig nyújtja egy telefon azt, hogy élvezet a birtoklása. Ha valaki úgy véli, hogy a tavalyi modell neki már derogál, és csak a legújabb készülék az, amivel meg lehet jelenni, amit kézbe lehet venni, akkor annak tök mindegy, hogy felhasználói szinten valóban szüksége van-e az újabb telefonra, avagy a "régi" is megfelelne neki amúgy - mert nem racionális alapon fog dönteni, hanem érzelmi alapon.
Az előbbi esetében biztos, hogy a 3T nem fog elavulni, ahogy kijön a Oneplus 5 (mivel állítólag a 4-est átugorják). Utóbbi esetében természetesen fintorogni fogsz, ha a 3T-t egy 5-ös mellé teszed le az asztalra.
A kérdésedre így mi nem tudjuk a választ - csak te magad válaszolhatod meg.
A félreértések elkerülése végett: nem kívánok senki felett pálcát törni, csak a felhasználók közötti különbségre akartam rávilágítani...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kurucz7
csendes tag
válasz #45553408 #461 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az angol leírásokban azt ajánlják (ha jól értem a fordítós szöveget), hogy root előtt frissítsük a rendszert 3.5.3-ra, valamint valamilyen titkosítási eljárás miatt a SuperSu telepítése előtt fel kell tenni egy "dm-verity and forced encryption disabler zip"-et, mert különben nem indul a rendszer.
Ezek miatt bizonytalanodtam el, és kértem segítséget, de a linkelt leírásban ezek nem szerepelnek!
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Jövőhéten rendelném meg ezt a kézséget. Egész nap fóliák után kutattam és a 2 kiszemelt: IQ Shield és az Ultimate Shield. Nem találtam még összehasonlítást egyik topicban sem. Van itt olyan akinek volt már dolga mindkettővel? Esetleg ha csak az IQ shieldről tudnátok pár szót mondani. A self healing csak parasztvakítás vagy tényleg működik? Illetve honnan lehetne rendelni? Ahol idáig megtaláltam sajna nem postáznak Magyarországra. Illetve ha jól tudom a külső maradt teljesen a régi így jók rá a sima OP3 fóliák igaz?
-
válasz ToMmY_hun #469 üzenetére
Ezek némelyike valamennyire szubjektív, nem vitának szánom. Elfogadom, hogy van akinek ez OP3 jön be jobban.
Nekem ezek miatt jobb az S7 edge:
+ SoT, persze most javított az OP3 a nagyobb akkuval, de óriási előny az edge-nél, hogy játékokkal sem merül jobban, ha használom a game launchert. Én elég sokat játszom, szóval sokat számít. Így akármennyire nyúzom, akármilyen hw igényes játékkal játszok, akkor is megvan a napi 6-7 óra SoT. Ha meg csak netezek, levelezek, ennél több.
+ kijelző, nekem számít a QHD, és nem akarok vitázni arról, hogy de úgysem látszik. Elfogadom, hogy sok embernek elég az fHD.
+ hangminőség, ez határozottan jobb fülessel. Mivel én rengeteg zenét hallgatok mobilon, ezért nekem sokat számít (ez amúgy csak az Exynos-os S7-re vonatkozik, de amúgy is az kapható Európában).
+ kamera, na ez határozottan jobb. Nappal még nem nagy a különbség, de rosszabb fényviszonyok között verhetetlen az edge.Akinek ezek a fenti szempontok nem számítanak, annak jobb választás az OP3, mert kb feleannyiba kerül, mint a Sasmung. Egyébként az OP3-mon smoothabb volt a droid, de ez az előnye el fog tűnni a 7-es androiddal, mert ott sokat javított a samsung (nem mintha most laggolna, de egy kicsit érezhető a különbség az OP3 javára).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
Igazad lehet, de egy óriási hátránya van a Samsungnak: TW (illetve a knox). Itt már el is hasal nálam sajnos, pedig nekem kevés az OP3 kamerája sajnos. Pont amit Te is említettél a gyatra fényviszonyok mellett az OP3 képei számomra vállalhatatlanok.
Mate 9 milyen ebböl a szempontból mások TG kolléga?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
dreko
aktív tag
oneplus 1-et használva tökéletes ma is, specifikációi alapján nincsen gond, számomra nem avult el
egy dologgal nem tudtam számolni a vásárláskor, ez pedig az, hogy az akku elhasználódik, emiatt kell lecserélni és félek, hogy ezen a dash gyorstöltése sem segít a 3t-n sokat... -
kano
nagyúr
Na igen, One-t használva az új akku beszerezhetetlensége a legnagyobb probléma. Sajnos OP nem ad ki gyári akkut.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ToMmY_hun
senior tag
Köszi a tapasztalatok megosztását. A felsoroltakat máshol is alátámasztották, a QHD kijelzőn valóban olyanok a képek, mintha le akarnának mászni a megjelenítőről. A kamera is jobb, sötétben gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani őket. Viszont az audió minőség a 3T-ben sokkalta jobb lett, mint amilyen a 3-ban volt. Jelenleg ebben veri a Samsungot, a többiben viszont az eddigi nyomozásaimat figyelembe véve teljesen igazad van. Köszönöm még egyszer.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
-
ToMmY_hun
senior tag
Itt hallottam róla. Nem tudom mennyire megbízható az oldal, de ha valóban hiteles mérések, akkor jelentős az előrelépés.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
őstag
Koszi az össze hasonlítást ollie egy kicsit elgondolkotatott lemeritem a teleofnt úgy kora délutánra a sok használattal és ezért nem a telefon a hibás . A game launcher miben segít hogy ne fogyjon ugy az aksi .
cifu :átlagos felhasználás alatt eső vízbe bele ejtes és gyorsan ki kapás ertem . Ha neked fontos lett volna hogy ott fényképez akkor vittem volna a helyedben .
Bocs a fogalmazás ért be vagyok kicsit baszva.
Egy jó kis 3000 mAh órás battery case kellene hozzá és nem sírnak.[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
csipuka
senior tag
En az XDA alapjan telepitettem a TWRP-t es a root-ot.
A dm-verity-t csak akkor lehet problemas, ha nem telepited a root, csak a TWRP-t. Mivel root-olni akarsz, menjel csak tovabb.At this point, you will reach the screen asking you if you want to allow system modifications.
By swiping right, you will trigger dm-verity, and if you don't follow the next step you will be unable to boot!
If you are going to root your device and follow the rest of these steps, then it is safe to swipe right and enable modifications. -
félisten
Yihá, a Google alkalmazások ébren tartják a telefont...
Anno a Nexussal is küzdöttem ilyen problémával, az újraindítás és custom ROM-ok mellett nem (sűrűn) találkoztam vele... Lehet megint vadászni, mi a francért nem tud aludni a nagy G kis csomagja...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
( V )
veterán
Hát amilyen kis huncut volt a T megjelenése, ki tudja
ellenben, vannak jó főzött romok a gépre? esetleg egy jó kis PureNexus (anno az opo-ra aka bacon-re készült )? vagy a gyári flyme jól optimalizált?
(#462) Cifu
persze főleg irónia volt, de azért picit mindig úgy vagyok vele hogy mivel kb félévente jönnek ki az újabbnál újabb készülékek, lehet megérné várni az újabb generációt hátha rá tud aludni a mostani ár/érték csodáraPS ha google alkalmazások nem alszanak, érdemes megpróbálni a force doze apport, ha van root.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
félisten
Még nincs root. Eddig az volt a tervem, hogy megvárom a Nougat-os OOS-t, és megnézem azzal mit alkot a telefon. Nem vetettem el a főzött ROM-okat sem, de bíztam benne, hogy nem lesz gond. Eddig nem is volt komolyabb probléma (ami volt, az nem a telefon, hanem a windows sara volt), sőt, határozottan elégedett voltam. Ma reggel meg 77%-on fogadott a telefon, úgy, hogy este vettem le a töltőről...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sima OP3-nál volt, hogy töltés után kellett neki egy reboot.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Looserke
őstag
én az LG G2-met minden egyes töltés előtt rebootolom, mielőtt lehúzom a töltőröl, egyrészt ilyenkor a google play leszedi minden programhoz a frissítéseket, másrészt azért csak egy számítógép lapul a telefonban szerintem jót tesz neki, és eddig soha nem is volt semmi memory leak, battery drain stb bajom az LG G2-vel...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszönöm mindenkinek még egyszer a javaslatokat és kommenteket, egy újraindítás után most úgy tűnik minden rendben, és igen, tisztában vagyok vele, hogy ez a Google bűne...
De ha még 1x megjátsza ezt, először jön Helltak által említett app., aztán a custom ROM...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Router gondok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest