- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egyet rendelni én is.
Meg tudnátok mondani, hogy hol tehetem ezt meg?
Illetve érdeklődnék, hogy a garival mi a helyzet?Köszönöm
Üdv. -
kano
nagyúr
Szállítás -> Off topic
Köszönöm!Sabber
Rendelés -> összefoglaló
Gar. -> összefoglaló vagy OP3 topic összefoglaló.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok!
Pro és kontra mi szól 3T esetén a 64/128 GB (utóbbi jelenleg nem rendelhető) mellett/ellen a felfő tároló használata mellett? Átlagos családi fotók, árcédulák és rendelési idők fotózása mellett..:-)HUAWEI Mate 9; HUAWEI P20 Pro
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy már van a 3T -re sultan rom és franco kernel is? Ha és már RR is van.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
félisten
Ezek nem a Google saját cuccai, valószínűleg. A Google szolgáltatások egy átfogó csomag. Példa: ha a Microsoft Outlook push üzeneteket kap, akkor is a Google Szolgáltatások - on keresztül érkezik.
Szóval sok reményt ne fűzz a végleges megoldáshoz. Custom rom sem fogja megoldani. Átmenetileg eltunhet magától.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
@Krepuska: A felhasználói szokásoktól és persze a pénztárcától függ minden. Ha nem fotózol, videózol eszeveszetten, illetve nem a telefonra felmásolt sorozatokat / filmeket nézed vonaton/repülőgépen/szállodában, akkor a 64GB-os változat is feltehetően bőven elég lesz neked, jelenleg még a mobil játékok terpeszkedése sem érte el azt a szintet, hogy várhatóan 1-2 éven belül itt is elterjedjenek a több tíz GB-os játékok. Ezek azok a dolgok, ahol a felhő sem jelent megoldást.
A 128GB-os változat fő előnye akkor jön ki, ha folyamatosan a telefonnal készítesz videókat, illetve FHD sorozatokat / filmeket másolsz fel rá nagy mennyiségben.
A két változat között pedig van uszkve 12,5 ezer forint különbség. Azt neked kell eldöntened, hogy ennyit megér-e neked a plusz 64GB háttértár.
@kano: Aki nem Oneplus 3-ról jön, annak kifejted ez mit jelent? Ezek lecsupaszított vagy éppen felturbózott ROM-ok, energiahatékonyságra vagy teljesítményre kihegyezett kernelek?
@emvy: Au. Tehát semmit sem tudni akkor, hogy pontosan mi okozza az ilyen ébren maradásokat?
Pompás....[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kano
nagyúr
Én ezeket a romokat még Oneról ismertem. Sultan egy elég neves fejlesztő OP vonalon és Franco kernel pedig egy jó minőségű kernel, aminek a fejlesztése abbamaradt Onenál.
A Ressurection Remix rom meg az egyik legjobb rom több szempontból is.
Nem azt mondom, hogy azonnal érdemes rohanni letölteni még őket, de elindult a fejlesztésük.
Akkor képest, hogy az OP3 topicban azt mondták, hogy egyik fejlesztő sem fog fejleszteni OP3T-re, mert már mindegyik OP3-ra kezdett...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Az egyértelmű előnye majd a hivatalos cm támogatás bejelentésének lesz.
Én nem igazán akarnám OOS-el használni, ha lesz még1x ilyen telefonom.[ Szerkesztve ]
-
Batyulda
tag
Hello. Gondolkodom LG G3 levaltasan egy jo áru, de eros hardver ,kijelzo, megbizhatosagu telefonra. Full hdra nem tudom mennyire lenne visszalépni.
A kijelző szinei, melegedes, ram kezeles,toltes gyorsasag erdekelne. Illetve milyen vetelytarsa van az oneplus 3t nek jelenleg a piacon?
-
félisten
válasz Batyulda #520 üzenetére
A kijelző szinei,
Ezt nem értem igazán.
Jók. Amoled féle valódi feketék, és kézzel állítható színhőmérséklet.melegedes,
Eleddig max. játéknál melegedett, nem vészes szinten. Ilyen langymeleg kategória (a Nexus 4 hozzá képest Yarrow-kazán volt)
ram kezeles
Korrekt, elég sok mindent kell bent hagyni, hogy 6GB-on már elkezdje kilőni a programokat.
toltes gyorsasag erdekelne.
Van egy tippem, hogy el sem olvastad a Mobilaréna tesztet...
A tesztek szerint kb. 70 perc alatt feltölt közel nulláról 100%-ra. Én azt tudom mondani, hogy még sima (nem DASH) autós töltővel is uszkve fél óra alatt visszatölt 15%-ot. De alig fogyaszt... A G3-hoz képest az aksija is jobban bírja.Illetve milyen vetelytarsa van az oneplus 3t nek jelenleg a piacon?
Mit tekintesz vetélytársnak? Mik a kritériumok? 5,5"? Snapi 821? Szóbajöhet-e kínai márka? Stb.
Ilyen kérdéssel inkább a "milyen telefont vegyek" topicban kéne próbálkozni, ha ennyire bizonytalan vagy.Ebben a kategóriában ott van egyébként a Leeco Le Pro 3 (Snapi 821; 4GB RAM; 32GB háttértár; 5,5" FHD; 4070mAh aksi; ~96e Ft plusz Vám, ha elkapják), de az csak Kínából jöhet, ennek minden hozományával. Ott van a Nexus 6P (Snapi 810; 3/32GB; 5,7" QHD; 3450mAh; 124e Ft), egy fokkal öregebb SoC-al, egy picivel nagyobb képernyővel és nagyon jó kamerával, meg a Googlival a háta mögött. Ott van a Huawei P9 (Kirin 955; 3/32GB; 5,2" FHD; ~129e Ft) kisebb képernyővel és kb. azonos szintű kamerával, de 3 év hazai garival. Ott van a Samu Galaxy S7 (Exynos 8 Octa 8890; 4/32GB; 5,1" QHD; 3000mAh; ~148e Ft) kisebb képernyővel, de talán egy fokkal jobb kamerával. Ott a HTC 10 (Snapi 820; 4/32GB; 5,2" QHD; 3000mAh; 155e Ft), kicsivel drágábban, mint a 128-as 3T, kicsivel gyengébb aksival, kicsivel kisebb képernyővel, viszont a HTC hátterével.
Szóval választék van. Azt már neked kell eldöntened, hogy ezek közül melyik szimpatikus neked...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
milyen vetelytarsa van az oneplus 3t nek jelenleg a piacon?
Cifu felsorolása mellé még tudom ajánlani a Xiaomi-tól Note 2-t vagy a Mi 5s Plus-t mindkettő kapható akár itthoni forgalmazótól garanciával stb.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
ToMmY_hun
senior tag
Lehet látni a különbséget FHD és QHD között, de hamar meg lehet szokni. Én Note 7-ről váltottam, az pedig kijelzőben az egyik legjobb volt a piacon. Tehát érzékelni, hogy kisebb a felbontás, de hamar meg lehet szokni és utána nem fog zavarni. Cserébe iszonyat gyors és sokáig húzza az akksi. Én nem bántam meg a váltást.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
mihione
őstag
-
metal01
őstag
Aki használ Novát jó hír, hogy ma frissült 5.0-ra a prime.
-
metal01
őstag
Olvastátok, hogy jön OTA-n az OOS 3.5.4?
- Optimizations for US-TMO Network
- Optimizations to Reduce Lag when Battery is below 5%
- Optimized Bluetooth Connectivity for Mazda Cars
- Optimized Battery Saving Mode: GPS and Orientation Preferences will be restored when Battery Saving Mode is closed.
- Fixed Flashlight Usability Issue in WhatsApp
- Increased System Stability
- Implemented Various Bug Fixes -
ToMmY_hun
senior tag
Valakinek volt olyan problémája, hogy folyton újraindul a telefonja? Pár napos készülékről van szó, legfrissebb OS van rajta és napi 2-3x újraindul magától
C programmers never die, they are just cast into void.
-
félisten
Korábban mintha már bemásolták volna:Te másoltad éppen be, hogy mit tartalmaz...
Increased System Stability
Implemented Various Bug FixesEz a két utolsó, természetesen bővebben nem részletezett dolog az, ami esetleg szóra érdemes lehet. De szvsz semmi olyan nincs, ami minket érintene...
[ Szerkesztve ]
-
Tüske0614
aktív tag
Angyalok egy ilyenen de olvastam hogy többet számol a paypal .. Van egy ilyen beállítás ti így rendeltétek ? http://tablet.hvg.hu/tudomany/20161130_paypal_penznem_atvaltas_beallitasa
-
kano
nagyúr
válasz Tüske0614 #544 üzenetére
PayPal topic, összefoglaló.
-
metal01
őstag
Nálatok az akku statban az "Android rendszer" nem fogyaszt sokat? Nekem kb. folyamatosan az a legnagyobb.
-
félisten
-
Zaprod
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telefont. Oneplus 3T.
A OnePlus oldalán meg is lehet rendelni, de két kérdésem még lenne előtte.
Remélem valaki tudja a válaszokat.1. Ha megrendelem, honnan küldik? Kína vagy EU raktár.
Azért érdekel mert nem tudom a vételáron felül van-e még más fizetnivaló?
Adó vagy vám?2. Magyarországra Európai verziót küldenek?
Ez azért fontos, mert vidéken lakom, ahol fontos lenne a 4G LTE.
A B20 sávot 800 MHz-et kéne tudnia.Felhívtam egy két magyar boltot, de a leírás alapján náluk egy más verzió volt.
Tudtommal 3 féle típus van: Észak-Amerika, Kína, Európa/ÁzsiaKöszi a segítséget.
Üdv Z
-
1.: EU raktárból küldik, amit a weboldalon látsz, csak annyit fizetsz, nem többet.
Többletet csak akkor fizetsz, ha plusz biztosítást kötsz, amelyet a termék kézhetvételéhez képest 30 napig van lehetőséged.2.: Ha a oneplus.net/hu oldalon rendelsz, akkor biztosan van benne B20 LTE és mindegyik, ami neked kell itthon. Máshonnan rendelni nem szabad.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest