- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz Macika66 #4245 üzenetére
Csatlakozom: a DASH töltés közben az enyém sem melegszik, semennyire, még csak nem is langyos. (A töltő az igen, enyhén.) Szerintem a töltés közben (haszálat nélkül) melegedő készülékeknél valami nem kóser. Ritkán használtam töltés közben az enyémet (éjjel töltöm), de akkor sem volt számottevő a melegedése.
/Ami igazán forró, az a Qualcomm féle Quickcharge gyorstöltés: van egy LeEco X829 -em is, na annak tűzforró a hátulja gyorstöltés közben - le is álltam azzal a módszerrel, mert nyilván nem tesz jót az akkunak, ha (igaz csak rövid ideig, de) 60 fokos. Azt szoftveresen ki-be lehet kapcsolgatni menüből./
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
ananasz1
tag
Twitter borítókép a Oneplus hivatalos oldalán:
link[ Szerkesztve ]
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
lazajnd
tag
válasz CyberPunk666 #4256 üzenetére
-
laskr99
addikt
Július környékén még megérné venni egy 3t-t használtan? Gari így szólna rá?
-
kano
nagyúr
válasz lazajnd #4258 üzenetére
Érdekes, hogy arról szóltak a hírek, hogy a 2 kamera egymás alatt lesz és a prototípus is úgy nézett ki. De ez nekem bejön, ha tényleg jó lesz a kamera. Egyébként a trollkodást is el tudom képzelni.
Egy kicsit azért túl vékonynak néz ki.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rick4
félisten
Hívd fel a vecsésieket, akár be is tudsz menni a cuccért, de címmódosítást is tudsz kérni. A múltkor pont úgy mentem Pestre, hogy aznap hoztak volna valamit, mailben is és telefonon is jeleztem, illetve mondták, hogy azért biztos ami biztos, másnap reggel 7-kor is szóljak. Kértem aznap reggel, hogy maradjon ott, megyek érte, kb 5 perc volt, mire a kezembe kaptam.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Kocsó
aktív tag
válasz CyberPunk666 #4261 üzenetére
Mondjuk engem nem zavarna így sem.
Engem sem, úgysem én nézegetem a hátulját hanem mindenki más amikor telefonálok vele
Amúgy volt ilyen már a HTC-vel is de ott akkor épp az almás cég koppintott/trollkodott__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Rick4
félisten
Beszéltünk a töltésről, itt vannak a képek, idő, töltöttség, és mért hőmérséklet is látszik, minden időpontban 4 ponton mérve. Akksi 4%-ról felment 49%-ra 20:57-21:21 között, a hőmérséklet meg 30-től felment 32-re. Még a halogén lámpa is fölötte volt 50 centire, lehet a fekete részt az is melegítette...
képek: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
viger
tag
Kíváncsian vártam a képeidet Én is.
Elképzelhető hogy párunknél hibás a töltő/telefon?!?!
Úgyanis nekem is meleg a telefon töltés közben. Nem kicsit, hanem úgy rendesen lehet érezni hogy meleg.
Mostmár kicsit zavar, úgyhogy valamitr kitalálok, hogy mérni/ellenőrizni tudjam.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
Macika66
őstag
Az okozhat pl. melegedést, ha a WiFi „töltésnél mindig” állapotban van.
Vagy ha van olyan program, aminek a szinkronizációját csak a töltésnél csinálja.
Vagy van képernyővédő engedélyezve töltés esetén.Ezeknél mindnél melegszik a telefon, rendeltetésszerűen.
De csak DASH-töltésnél nem melegszik, illetve csak 1-2 fokot maximum.
Természetesen, ha odasüt a nap a telefonra, vagy nagy a meleg a helyiségben, akkor más a helyzet...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz lazajnd #4255 üzenetére
Pedig nagyon úgy tűnik..
OnePlus 5 Teaser -
lazajnd
tag
válasz twollah1976 #4264 üzenetére
Az is valami
A másolásra visszatérve: szerintem egy szép kerek GAGYI bélyeg amikor egy termék másol egy másikat (ilyen egyértelmű tekintetben mint a külső). A Oneplus tud tervezni ahogy láttuk (szerintem a 3/3T marha jól néz ki), akkor miért kell ezt csinálni?
Szerintem senki nem fog azért ilyen telefont venni mert hasonlít egy iPhone-ra.[ Szerkesztve ]
-
boros44
tag
Szerintem inkább trollkodás ez. Ugyan miért lőnék le a dizájnt a telefon bemutatása előtt? Főleg, hogy egész végig nagyon titkolóztak.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
Meg miért akarnának belemenni egy durva pereskedésbe az almásokkal?
Nem elég nagy cég, akár a kaput is bezárhatnák, ha alulmaradnak.
Egyáltalán nem logikus lépés lemásolni ennyire a külsőt.Egyébként ha mégis lemásolják, abból tuti per lesz, de egyébként engem mint vásárlót nem érdekel, nem értem miért zavar bárkit is, hogy hasonlít egy másikra.
-
bagly
tag
Nehezen, de végül kihozta a futár a telót. Eddig semmi gondot nem tapasztaltam, nagyon tetszik . Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
őstag
sziasztok!
ha kijön az 5-ös, azonnal megszűnik a 3T árusítása, vagy szokott átfedés lenni a modellváltáskor?it never gets easier, you just go faster
-
-Gerzson-
aktív tag
Beérkező híváskor sötét marad a képernyő és előbb fel kell oldanom a telefont, hogy lássam ki hív mielőtt felveszem. Ez milyen beállítástól lehet?
-
katalin888
aktív tag
Mit nem csinálok jól, hogy az OxygenOS-ben az értesítéseknél mindig rezeg a telefonom és nem tudom úgy kikapcsolni, hogy a hang viszont megmaradjon, hmm?
-
félisten
Kocsó-val priviben beszéltünk a nyitott bootloaderes megoldásról, de akit esetleg még érint: OOS 4.1.5 OTA és full letöltés.
Nekem a Kanadai VPN-re feldobja a 4.1.5-ös frissítést, dehát ugye csak a teljes verzió letöltése és a gyökér törlése után frissítene...
Értelmezésem szerint csak a full verzió játszik, tehát nyitott bootloaderrel nem opció az OTA.
Ha valaki felrakja, akkor ne tartsa magában mi a menet (OTA / Full -> TWRP -> Magisk?) és mi a tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Heroldg18
tag
VPN-en keresztül frissíthető a 4.1.6
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Heroldg18 #4295 üzenetére
Damn. Szóval visszavonták a 4.1.5-öt, és helyette jött a 4.1.6, bugfixekkel...
Azért ilyenkor élek a gyanúval, hogy a béta verziók tesztelése valahogy nem igazán megfelelő. Hogy néha becsúszik az, hogy egy-egy verziót vissza kell vonni, hát nach so, előfordul. De ez csak az idén már a harmadik ilyen eset....
-
twollah1976
őstag
Szinte egyből felraktam a 4.1.5-öt és nem vettem észre, hogy valami hiba lett volna benne.
Volt navigálás, fényképezés, videózás (Ultra HD-ban) telefonálás, nyúztam rendesen a telefont.Nagyon örülök annak, hogy a OnePlus ennyire foglalkozik a telefonnal.
Anno a Samsung Galaxy Note 3-re kijött az 5.0-ás Android és azzal le is szarták a telefont.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
félisten
válasz twollah1976 #4298 üzenetére
A 'push notifications' (magyarítva "Leküldéses értesítések" néven találtam rá) volt az, ahol többen problémát jeleztek. Állítólag emiatt jött a 4.1.6.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest