- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
Alcatel one Touch 8008d Scribe HD pure white boldog tulaja lettem.
Megosztom veletek tapasztalatom.
Én egy ot 995s után léptem ide. Ha Stardivari lennék, zenélni tudnám a külömbséget.
Komolyra fordítva.
Ez a telefon egy ot 997d brutálisan feltuningolva. A 3d gyorsítás hagy kívánnivalót maga után, de egy ot 995 után olyan mintha egy trabi méretű kaszniból átülnél egy citroen xm-be. (Aki ismeri ezt a két autót, érti). A teló gyors. Minden mozdulatra azonnal reagál. Sok egyéni, de az alcateltől megszokott progival van tele. A menü pörgetése nagyon gyors. A szemem nem bírta követni.
Az oprendszer 4.2es. 2sim, 32gigás memkarival használom. Az igo csodásan fut 24 országgal.
Próbáltam need for speedet, akadás mentesen megy.
A kijelző elnézést az ellendrukkerektől, de tökéletes. Ott és úgy reagál ahogy akarom. A kézzel való írás jó, használható. Picit olyan pda fíling.
Az android 3 kezelője szoftveres, így jó pár milit lenyúl a képernyő aljából. A mágneses borító jó első pillanattól használom. Picit attól félek összekarcolja a hátulját. Majd meglátjuk. Hangszóró ugyanolyan mint az ot995é.
Most jöjjön az egyik legfontosabb!!!
Kamera: A készített képet az ot 995el a nokia e52vel és a SE Vivaz pro-val hasonlítom, mert ezekhez tudom. A képek kivállóak ezekhez viszonyítva, bár picit még mindig homályos. De ne feledjük, ez egy két mikrooptikával rendelkező telefon. Full hd lejátszás simán megy, gyorsan letöltöttem egy tesztfilmet.
Wifi kb 5 mp alatt talált. Gps kb. nekem szabad ég alatt 8-10 mp volt.
A teló most wifivel, hspa+-al 6órája üzemel, félről negyedre ment le.
A készülék általam beszerzett Magyarországi ára 88600ft 2 év gari. Szerintem megéri az árát.
Ha kérdésetek van írjatok!
Üdv. Zsolt -
sweepy
csendes tag
A teló előrendelve, akit érdekel, leírom első benyomásom, csinálok képeket. 90e. Ft.
-
sweepy
csendes tag
Infó:
Típus:Tablet
Képernyő:5” IPS 720 x 1280 pixels, Capacitive touch screen
Oldalgomb:Volume, Power
Közelségérzékelő,
Fényérzékelő,
Fényképezőgép:8 Megapixel
Automatikus fókuszálás,
Digitális nagyítás,
LED vaku,
Másodlagos fényképezőgép : 1.3 Mpxl, 720P HD
Videólejátszó:1080p@30fps
Videórögzítő:1080p@30fps
Videó kodek:H.263, MPEG4, H.264
Videóátvitel:1080p@30fps
Operációs rendszer:Android Jelly Bean 4.1
Hálózat:GSM Quadband (850/ 900/ 1800/1900); UMTS 900/2100
Processzor:Quad Core, 1.2 GHz
HSPA:HSPA+, DC 42Mbps Downlink, 11Mbps Uplink
Vezeték nélküli kapcsolati-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display
Böngésző:Android browser
RSS:feeds
Bluetooth:4.0
Micro USB:2.0 high speed
A-GPS:Igen
Elektronikus iránytű:Igen
Gyorsulásérzékelő:Igen
Belső memória:4GB EMMC + 1GB RAM
Végfelhasználói memória:1GB data storage + 1GB Internal SD card
Micro SD kártya:up to 32GB
Audió kodek:HR/FR/EFR/AMR/NB/AMR-WB
Hang
Zenelejátszó:AAC, AAC+, AAC Enhanced, WB AMR, MP3, Midi, eAAC, WMV
FM rádió RDS funkcióval:Igen
HD hang:Igen
Zajszűrés:Igen
OMA : DRM 1.0
Kihangosító:Igen
Repülőgép üzemmód:Igen
Rezgés:Igen
Üzenetküldés és alkalmazások
Üzenetküldés és alkalmazások
Android GMS standard alkalmazások :Igen
E-mail:Multi e-mail POP3, IMAP4, HTML
Szinkronizálás:Sync e-mail 1.1.2
Facebook és TwitterAndroid)
SMS/MMS:1.2, MMS and SMS unified inbox, SMS with predictive input Swype, SMS capacity unlimited
Személyes információkezelő
Hangrögzítő:Igen
Számológép:Igen
Konferenciahívás:Igen
Átalakító:Igen
vCard/vCall:vCard2.1
Akkumulátor teljesítmény
Lítium akkumulátor:2500mAh
Beszélgetési idő:9h (2G) / 5h (3G)
Készenléti idő:500h (2G) / 250h (3G) -
sweepy
csendes tag
99 ropiért már kapható dualsim +msd foglalatal persze független.
-
0xmilan
addikt
A cikkben 720p kijelző van, míg a képen FHD 1080p-t ír... Melyik igaz? - Remélem az előbbi. Nem feltétlenül kell mindenkinek követnie a "500dpi alatt már nincs telefon" elvet...
Engadget is 720-at ír. THX God! -
Johnny194
aktív tag
jó látni az Alcatelt ebben a kategóriában is, reméljük az árazás is jó lesz!
-
helltp
aktív tag
válasz
blade zte #23 üzenetére
A Quarant egy szar, többmagos procikra nem működik megfelelően. Antutuban a dupláját hozza az MTK6577 esnek ami szerintem már jó teljesítmény. Az 1080p 60fps felvétel még elférhetett volna, de így is nagyon jó kis proci lesz ez, és a "noname" kínai cuccok úgyis sokkal jobban lesznek árazva. (noname alatt értem az itt hivatalosan nem forgalmazott telefonokat)
Valaki meg tudná mondani nekem hogy ezen a képen az Availability mellett azok a dolgok mit jelentenek?
-
blade zte
őstag
Szerintem tulságosan is dobálozik mindenki mindennel:
[link]
Egy mtk-ért ilyen rohadt sok pénzt? Hülyék ezek? -
Nem rossz,de már Alcatelben már nem tudok megbízni 2x cserben hagyott
-
blade zte
őstag
válasz
BlackmMmDog #26 üzenetére
Mindent elmond, hogy ár/érték arany
Jólvan énnekem sincs hosszú ü a tabletemen. -
tjb007
nagyúr
válasz
xperiasigi #25 üzenetére
A RAM 1GB lesz.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Ár érték arannyal nem lesz gond.
Egy nevesebb gyártóval nem tud versenyezni,drágább de egy kis vonzata is van hogy jobb.
Alcatelbe én sem bízók ,be mutatta tudományát -
xperiasigi
őstag
A 2GB ram remélem meglesz benne habár én sony párti vagyok..de a kínaiaka egyre hobban tetszetősek.
-
HUNPablo
tag
Várós kis készülék , remélem 70k alatt lesz az ára ...
-
blade zte
őstag
Valahogy nem jön be. 4 magos processzortól, amelyik 2013 elején jelenik meg, nem ilyet várnék. Az rk3066 speciel mali mp4-el jelent meg, és hozta a csúcskategória szintjét, dual core ellenére is. Ez a cortex a7 nagyon lassú.
Kínai telefonnak ott a tegra 3-as zte u950 160 dolcsiért. Akkor ez a teljesítményü proci minek?
[link]
Tessék, görgessetek le, ott egy benchmark összehasonlító lista. Quadrantban elmondom, az mtk6575(!) szerzett 1500-at, és ez meg 3000-et, úgy, hogy 4 mag, és teljesen új gpu. A 2012-es procikból a s4-es antutuban 2000 híján 2x-szerese. Idén, amikor ez tényleg megjelenik, nem lesz picit sem csúcskategóriás.
Cortex a9, mert addig esélytelen, hogy ez tényleg megéri a többihez képest. -
Peterson_
addikt
Szerintem az ár miatt kár aggódni.
Ezen a téren eddig sem lőtt mellé az Alcatel.
Az viszont nem mindegy, hogy milyen lesz a többi hardverkomponens.
Túl nagy elvárásokat azért nem támasztanék,
de nagyon jó lesz ez a középkategóriába -
callmeakos
veterán
Tényleg oda kell figyelni az Alcatelre újra mert jön fel mint a talajvíz.... Ennek örülök
-
batai15
félisten
a baloldali teló egy nexus, vagy ez az alca?
-
A Kinaiak már a spájzban vannak
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #12 üzenetére
Gyakorlatilag az A8 utódja, szóval teljesítményben körülbelül ugyanazt hozza csak ez jobban skálázható de az A9 -től már elmarad, főleg ha itt is 28nm -ről és négy magról beszélünk.
(#13) Gregorg
"Ez a harmatgyenge pontosan mit takar?"
Azt, hogy az APQ8064 vagy MSM8960T -hez (mert erre irányult a kérdés) képest olyan messze van mint Suzuki a Mercedestől.
Az ár/érték aránnyal most sem lesz gond csak attól félek, hogy a nagy gyártóknál ez is olyan sorsa fog jutni mint a 6575 és 6577, hogy majd horribilis áron fogják "kidobálni" az ezzel szerelt tableteket/telefonokat. -
Gregorg
tag
Ez a harmatgyenge pontosan mit takar? 6577-es kétmagosok nem hozzák a qualcomm szintjét, de még mindig ár érték arányban nagyon jó alternatíva. a 4 magos változat miért annyira gyenge. Egy jó tesztet megnéznék már, mikor jön az ilyen chippel szerelt telók megjelenése?
Összeszerelésre meg nagyon nem mindegy kína melyik gyárából vásárol az ember.
-
Xaels
félisten
A 2kártyás üzemet leszámítva szerintem az sem volt valami nagy szám, sőt...(Elnézést Bog-éktól, de nem egyszer volt olyan, hogy jól értékeltek egy készüléket aztán élesben csak a gondok voltak vele tartósabb használat után, de ez nem az ő hibájuk) Na de ez én vagyok, mindenki azt vesz amit akar.
-
Badboys
őstag
Ha olyan lesz mint a 995 akkor már most úgy ahogy van kuka már miért lenne különb. Kijelző beszerelés okádék a 995 ben szoftver gagyi elmászó csengő hang stb. Tavaly volt belőle 3 soha többet. Kínai Alca.
-
daniel909
addikt
ez a processzor ez milyen? S4 PRO hoz képest?
-
GuruZone
őstag
A 997D Ultra nagyon jól sikerült, a gyengécske kamera miatt nem dobtam el miatta az S2-őt. Szóval félni már nem kell tőlük, a kici kínaiak már a spájzban vannak. Ez a teló pedig kell ez mint egy falat kenyér a piacra.
-
NoMagix
addikt
Klassz, és mekkora lesz a kijelző mérete?
vagy csak én nem látom! -
tomatos
aktív tag
Ez elég ütősnek hangzik
-
Xaels
félisten
Jönnek, jönnek ezek a "kínaiak", de szerintem még nagyon sokat kell dolgozzanak azon, hogy én ilyesmire költsek egy statisztikailag gyengébbnek tűnő hardverrel ellátott bejáratott márka helyett.
-
Stanley-B.
őstag
jönnek a kínaiak
-
Jöjjön, jöjjön
:.. lehet le is váltom az SII-t, csak az akksit ne szúrják el
-
GuruZone
őstag
no végre! remélem hasonlóan best buy lesz mint a 997D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest