- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Silentfrog #72 üzenetére
igazad van,erre a célra az oly sokkal "kompaktabb" mint egy nagyobb gép
pedig emlékeim szerint a pentax valamelyest vízálló,legalábbis volt egy olyan video a neten ahol egy pentax tükröst csap alá tartanak
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Silentfrog #70 üzenetére
a gép az,a tok csak egy kiegészítő szükség esetén.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
hibavissza #62 üzenetére
van egy régebbi c60-as acélházas oly-m,az esett kb 1-1,5m-ről véletlenül kőre,némi zúzódási nyomok a házon,de működik a mai napig.
-
Ed Parker
nagyúr
én ezt egy szóval nem állítottam,hogy nincs értelme,csak azt hogy régebbi modellel lehet jobb vételt csinálni,némi plusz kiegészítővel és ugyanazt kapod.
tesztelni attól még lehet,de ettől függetlenül egy használt autó jobb vétel,nekem.
nekem egy 6 éves mazda 6-osom van,ami annyiba kerül mint egy új suzuki,de nekem mégis a mazda kellett
mások vagyunk,ízlések és pofonok...
-
Ed Parker
nagyúr
dehogy kötekszem,én csak leírtam az én álláspontomat.
abban egyetértünk hogy az oly sokkal karcsúbb,szebb és még ütésálló is,de ettől még sztem drága.
ha valaki mindenképpen szeretne víz alatt fotózni,pláne tengerben,nem a Balatonban
akkor a 12m az oly esetében igen necces,míg a canon búvártokja 40m-ig bírja,ami több mint 3szorosa.sztem a képminőség is számít,ha megnézed az oly képeit,nem azok az éles fotók.
gondolom abban is egyetértünk,hogy ezt a vizes ficsört az ember évi pár alkalommal használja,a többit "szárazon" fotózza.
itt megint jobb a régi canon, nézd meg Mlaca tesztjeit.viszont biztosan lesz olyan aki nem akar bajlódni azzal hogy berakja egy ilyen tokba a gépét,hanem a pici,könnyű oly-t veszi meg.
peace
-
Ed Parker
nagyúr
én ezt másképp látom
van 135 ezer Ft-om, ár/érték arányban mivel kapok jobb képminőséget?
ha a vizalatti ficsört nem nézem az s95 képben rommá alázza ezt az olympust.abban igazad van hogy videoban nem túl erős a canon.
az hogy egy modell kifutott és megfizethetőbbé válik,egyáltalán nem baj.
hidd el sokan vennének inkább ennyiért gépetén legalábbis biztosan nem az oly-t venném 135-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest