- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Most komolyan kit zavar (annyira, hogy pl. álványozzon stb.) a mostani újabb m43 szenzorok ISO1600-as zaja és mit old meg, ha úgy fog kinézni mint az ISO400-as?"
Jelen
1600 azért már zajos, bárhogy is nézzük. Nálam az auto-iso 200-800, de ha csak lehet, alap-isora törekszem. S igen, ezért képes vagyok állványt is magammal vinni. Tájképnél a mozgás nem annyira jellemző, hogy rövid záridőhöz magas iso kelljen, alacsony zaj és saroktól sarokig élesség cserébe nem árt. -
.mf
veterán
Köszi a részletes tesztet - teljesen kihűlt a kajám, mire átolvastam
Jó kis szerkezet, elfogadnám, de az előd mellé nem venném meg, legfeljebb csak ha már az is olyan árakon megy. A kezdőára pedig, kissé vaskos... Lehet, hogy az előd is anno magasan kezdett, de azóta más gépek is kijöttek hasonló fícsörökkel (EM1, A7m2).
Szoktam néha én is a több kép összefűzése trükkhöz folyamodni, ha elég statikus a téma több képhez, egyik Mysetre +- 0.6 EV 3-képes bracket van állítva; otthon meg mehet Huginba. Élesebb ezzel a megoldással ugyan nem lesz, de ezzel is szépen lehet a random pixelzajt csökkenteni, simítani (plusz egy leheletnyit a dinamikát növelni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest