Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
Stauffenberg #46 üzenetére
A minőség (amit ma jópárszor ellőttél) sem 1 dimenziós és ugye itt egy olyan üvegről beszélünk amin van egy fókuszgyűrű és kész és mint azt fattyu is kiszúrta kár volt ezeket a teljesen nyitott semi-makró képeket erőltetni, látatlanban sokkal többet szavazok meg ennek az üvegnek normál használatra.
Használtpiacon meg amikor benéz az ára 100k alá még jó vétel is lehet.Vsz. egyébként meg MFT-re pont ez a műanyag olcsó üveg jelenleg (vagy nem tudom mit akartál mondani).
Ijk
Ne magadból indulj ki, hobbi fotósok tömkelege lát szoros korrelációt a felszerelés ára, mérete stb. és az általuk/velük elkészült képek között. Szóval luxuscikkekre mindig lesz kereslet/pénz... -
k1csi
senior tag
válasz
Stauffenberg #41 üzenetére
A Canonhoz ekv. 50mm-ben a legolcsóbb a 30-as Sigma (1.6x), persze olyan is (a 35mm-es Sigma viszont tényleg jó jóval többért).
Amivel jó eséllyel hasonlítasz az egy FF 35mm-es stabis üveg, skálával, kapcsolókkal stb.
A Canon már évek óta tojik az APS-C használókra, max fényerőtlen kitobikat adnak ki.
Ha valamihez egyáltalán érdemes hasonlítani az inkább a Nikon.
De rendszeren kívül leginkább semmihez, pláne, hogy rendszeren belül megvan a Pana 25 1.4, 20 1.7 stb.Amit viszont én is szivesen láttam volna hasonlításban az pont a Pana 25 1.4. Ott sokkal érdekesebb kérdés lehetne az ár érték arány meg mi ajánlott...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest