- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Hehe...
mi lesz bennük?
428mhz-s proci, 128mb RAM, 100mega ROM?
A Luima 610-ből kiindulva igen, ha az 60ezer, mi lesz a 30ezresbeAndroidban is van olcsó, de 30ért annyit ad mint a 610 60ezerért
-
Abysmal
aktív tag
Nem lepne meg, ha ezekre az olcsóbb Nokia WP7-esekre az MS a licencet is olcsóbban adná, hogy elérhessék ezt a árszintet. A 610-et azért korai fikázni, mert szinte biztos, hogy valami béta szoftver volt rajta, ráadásul a People HUB-nál látott hosszú töltési idő csak az MA-s videóban volt. Láttam pár videót róla más oldalakon, ott kb egyből behozta. Valaki írta itt akkor, hogy az előtte elindított Nokia Drive lehetett a hibás, mert még töltött a háttérben.
-
Menj el egy Tele* üzletbe és nézd meg. Nekem omnia 7e-m van és a következő valami 800-as vagy 900-as Lumia lesz mert nagyon bejövős designban is a rendszert más ismerem és jelenleg nem kellene más
. Vagy ha már okos telefon akkor egy x86-os 5"-os win8-as tábla phone
de ugye erre még 1 éves várni kell
-
Dunbar
senior tag
Ha meg tudják csinálni, hajrá. De szerintem jól van így, 50k és mostani hw alá nem mennék, mert az idő is múlik. Főleg más országokban előfizetéssel olcsón hozzá lehet jutni Lumiákhoz, a felső árrétegen kéne dolgozni, hogy Apollo idejére minimum behozza az akkori felső kategóriás droidok hardverét. Ha már superphones
-
gzbotii
nagyúr
2012 marciusa van...mire ezek kijonnenek mar 2012 juliusa lenne, legalabb. Most sem felsokategoria mar az 1GHz processzor... meg az nyamvadt kamera.
"A „Lumia-élmény” alsóbb mezőnybe"-ez azthiszem sz..r elemeny lenne inkabb -
debrejo
senior tag
válasz
Brutális eb #23 üzenetére
igen, ez így, tömören talált
Mondom mindezt úgy hogy nagyon szeretnék egy Lumia 800-at, de minél többet olvasok a wp7-ről annál inkább elriaszt. Nagy kár mert annó 1424-ben még vérNokiás voltam...
-
Brutális eb
addikt
Akarni máshol kell.
A telekomunikációban cselekdeni kell.Aztán vagy bejön vagy .....nokla. -
DS39
nagyúr
az nem rossz ötlet ha a középkategóriába is elhozzák a WP-t, de az biztos hogy a hasonló kategóriás Android-os telefonokkal árban nem fog versenybe szállni, így meg csak veszteséges lesz ez a tervük.
-
mathaus=)
senior tag
Szerintem meg lehetne 40e-s Nokia telokat csinálni rendes hardverrel.. lásd se lww 1ghz + 512 ram és kártyásan webshopbol 36e..... meglehetne csinálni csak senki nem akarja...
-
bloomberg
tag
"Egyébként én is olvastam itt olyan hozzászólást valamelyik Lumia topicban hogy írta a user hogy vett egy új Nokiát, és ha feloldja a képernyőzárat csak zöld kockák jelennek meg."
Ne bassz, pedig a zöld kockásokat kék kockákkal reklámozzák
Jó lesz ez a 100 euró nettó beszerzési árnak + nagyker árrés + kisker árrés + szállítás + ÁFA + IFA + LÓF*/* és máris 70e lesz itthon.
-
Bailey
senior tag
Ezt azért nem kellene. Szerintem a 610 is felesleges már. A mostani hardvert lehet már olcsóbban is adni, ráadásul egyre olcsóbb lesz.
Egyébként én is olvastam itt olyan hozzászólást valamelyik Lumia topicban hogy írta a user hogy vett egy új Nokiát, és ha feloldja a képernyőzárat csak zöld kockák jelennek meg. Na ő is csak a neve miatt vette a Nokiát. -
JR.CSé
senior tag
Enyi pénzért ha valóban jön WP-s nokia akkor az nagyon műanyag lesz... Ez szinte borítékolható.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz
saviola55 #11 üzenetére
tudom, robertel, az osszes eddigi regeddel az olcso wp-s telefonok iranti vagyadat mar elegszer kifejtetted.
azert hulladek, mert mar a 610 sem tudja ugyan azt nyujtani, mint pl a 710 es ha ettol lejjebb mennek akkor vagy maga a hardver lesz gyenge/rossz minosegu (es nem nagyon latok arra lehetoseget jelenleg, hogy a hardver illetoen a 610-es ala menjenek), vagy pedig a szoftver fog meg kevesebbet nyujtani. meg tudna csinalni a nokia a 100 euros wp telefonokat, ha normalisan araznanak.
-
Воланд
titán
pedig de. eleg beleolvasni az itteni wp7-es nokiak topicjaba, nem egy ember van aki azert vette meg, mert hogy nokia es o azt szereti. aztan jottek a meglepetesek az elso bekapcsolast kovetoen. es nekem is van ilyen ismerosom, aki 710-est akar venni, "mert nokia".
ettol fuggetlenul egyetertek azzal, hogy mind a lumia 800, mind pedig a lumia 710 tul van arazva es a lumia 610-nek is sokallom a tervezett arat.
-
saviola55
tag
Pedig benne van a cikkben és jó fél éve is ez volt már a téma assezm az idnexen, hogy jönnek a 100 eurós wp telefonok.
És miért lenne hulladék kategória?
Év végéig olcsósodnak is a hardverek, gondolom wp8 megjelenésekor akarnak ilyesmivel előrukolni.
Már most vannak 512 Mb Ram, 800 MHz-es androidok.
A symbianos cuccaikban van már 1 GHz-es proci és fél giga ram, gondolom a microsofton is múlik mennyiért adják. -
amanoba
őstag
szerintem amire tervezik, hogy megvalósítják, egy 610-es hardverű telefon fog kb. ennyibe kerülni, vagy kifuttatnak vmi korábbi modellt olcsóbban, máskor, máshol is volt erre példa.
-
saviola55
tag
Simán bele fog férni év végére, a 800-1000 MHz-es proci és a fél Giga Ram, egy müanyag házba, 3.5-3.7 collon a nokiának 100 Euró körül.
Azt hiszem ez lesz az én és még sok más belépésének ideje a nokia-wp telefonok közé.
Szolgáltatóknál szerintem simán lesz 30-40e Ft-ért, az pedig igencsak jó ajánlat szvsz. -
kcsa
veterán
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
ezért volt ott a smiley. és offtopic.
-
kcsa
veterán
valahogy csak belepasszírozzák valamelyik raktáron maradt armv6-ot még a symbian korszakból
Természetesen alacsony órajellel kevés rammal.
-
kriszpontaz
veterán
Akár a Nokia
.
Ákár áz tezsvírem
. Csak vicc....
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, érdekes egy ötlet - pláne, hogy az első videók alapján a 610 egy eléggé nyugis készülék benyomását keltette...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia műszaki főigazgatója a száz eurós árszegmensben is szeretne Windows Phone mobilokkal ringbe szállni.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest