Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Integra #12 üzenetére

Szerintem sokan eléggé szűk látókörűen gondolkodnak az Apple termékekről. Sokan azt hiszik hogy a magyar piac reprezentálja az egész világot. Ez talán a legszegényebb ország, ahol van Apple store és egyben mi "büszkélkedhetünk" a legnagyobb árcímkékkel is. Persze hogy nálunk sokkal nagyobb a fanatikusok aránya, DE mi semmik se vagyunk világviszonylatban. Az USA-ban például teljesen mások a viszonyok és nem csak arra gondolok, hogy ott olcsóbb valami és többet keresnek.

Vannak akik minden egyes ipod nano vásárlót azonnal Apple fanatikusnak tekintenek.

Saját példa:
    Nekem nincs iPhone-om és nem is tervezek venni...egyszerűen hidegen hagy a téma. Macbookot egyszer már akartam venni, de hosszas gondolkodás után se mertem belevágni a fórumokon olvasott "horror szerű" épp az 1 év garancia után elromló macbookok drága javítása miatt, plusz mindig is hardveresen túl gyengének és túl drágának tartottam ezeket a gépeket. A prémium feelinget csak a designban és az árcédulában érzékeltem, a többi dologban pedig egy belépőszintű notit találtam. Gondolom a Mac OS-ben van a varázs, de olyat még nem használtam.

Egy régi ipodom van és egy iPad 2. Az ipoddal nagyon elégedett vagyok, de az iPaddal csak félig. Használni nagyon jó, villámgyors, de kicsit buta és túl zárt, ami miatt nem igazán csípem az Apple-t.

A lényeg az hogy az iphone vásárlók nagy többsége a világban nem fanatikus, nem vesznek meg bármit csak azért mert Apple logo van rajta. Pénzük az van, mert nagyon drága...ha valami negatívat akar rájuk sütni valaki, akkor maximum abba köthet bele, hogy miért vesznek ilyen drága telefont, persze egyetemben a hasonlóan drága HTC, Samsung, SonyE, BB, Motorola, Nokia, stb. készülékek vásárlóival, de ez már inkább irigység.

Új hozzászólás Aktív témák