Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Na ma egy kis nyaggatásra a raktárból előhoztak egy GIO-t. Igaz fekete, jobb lett volna egy fehér mivel lánynak kell, de nem adok +10-et a fehérért egy másik boltban.
-
Sn[4k3]
senior tag
Fordítva érted. Nem azt mondtam, hogy tej+kenyér mellé rakod be az S2-t, hanem az S2 mellé a tej+kenyeret
Azaz nem hétköznapi bevásárlás során villan be az agyadba, hogy dejszen akcsiós a eskettő, hanem tudatos eskettő vásárlást egészíted ki hétköznapivá, ha már ott vagy. -
chosa91
aktív tag
Eddig sem volt bajom a Samsunggal, eztán még annál is kevesebb

-
-
Sn[4k3]
senior tag
Champion Deluxe és Gio egész jó árba van. Lehet utálni a teszkót, ósent, korát meg miegyebet, de ez általában úgy néz ki, mint a 70Ft-os kiló dinnyénél: ha már elment odáig az ember, akkor vesz ezt-azt, hogy ne kelljen lemenni a sarki ABC-be este.
-
ROBOTER
addikt
Páromat gyorsan be is küldtem a Tescoba Debrecenben egy GIO-ért, lányomnak optimális lenne.
Idézem az eladó válaszát: "csak nem gondolta, hogy abból érkezett?!"
Holnap én megyek, de ha ezt a választ kapom, akkor lesz egy beszélgetésem + egy bejegyzésem egy bizonyos könyvbe.
szerk: bocsi, véletlenül a válasz gombra nyomtam
-
gabe8719
senior tag
Kellenek az ilyenek is a jónépnek.

-
Rusi
senior tag
Nem kötelező szeretni a Tescot (meg a többi hasonló hipermarketet), de egyrészt ne így fogalmazzuk ezt meg, másrészt ha ott veszed meg a telefont, azzal őket nem "eteted", ők is ugyanonnan szerzik be, mint a Media Markt, meg a többiek (és megsúgom, hogy a független telóknál sokszor negatív árréssel dolgoznak, persze nem 20%-ról van szó, de kvázi buknak rajta).
-
blackydan
senior tag
Húha, legközelebb szemfülesebben kell figyelnem az akciókat

-
V.T.CS.
senior tag
-
apatyas
Korrektor
Én most monitorokat látnék szivesen ugyanezen témában.
-
pumpedlix
tag
egész elfogadható akció
-
-
kungzi
veterán
múltkor a cora-ban volt 99.990Ft a Samsung Galaxy S2

-
gzbotii
nagyúr
Samsung megszerezte es megi is akarja tartani az elso helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azaz nem hétköznapi bevásárlás során villan be az agyadba, hogy dejszen akcsiós a eskettő, hanem tudatos eskettő vásárlást egészíted ki hétköznapivá, ha már ott vagy.

Es szerinte4m kevesen mennek ugy ki Tescoba, hogy van nalluk 110e Ft pluszba es akkor hirtelen felindulasbol vesz egy SGS2 ott...

nagyon nagy duma.