Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Na ma egy kis nyaggatásra a raktárból előhoztak egy GIO-t. Igaz fekete, jobb lett volna egy fehér mivel lánynak kell, de nem adok +10-et a fehérért egy másik boltban.
-
Sn[4k3]
senior tag
Fordítva érted. Nem azt mondtam, hogy tej+kenyér mellé rakod be az S2-t, hanem az S2 mellé a tej+kenyeret
Azaz nem hétköznapi bevásárlás során villan be az agyadba, hogy dejszen akcsiós a eskettő, hanem tudatos eskettő vásárlást egészíted ki hétköznapivá, ha már ott vagy. -
chosa91
aktív tag
Eddig sem volt bajom a Samsunggal, eztán még annál is kevesebb

-
-
Sn[4k3]
senior tag
Champion Deluxe és Gio egész jó árba van. Lehet utálni a teszkót, ósent, korát meg miegyebet, de ez általában úgy néz ki, mint a 70Ft-os kiló dinnyénél: ha már elment odáig az ember, akkor vesz ezt-azt, hogy ne kelljen lemenni a sarki ABC-be este.
-
ROBOTER
addikt
Páromat gyorsan be is küldtem a Tescoba Debrecenben egy GIO-ért, lányomnak optimális lenne.
Idézem az eladó válaszát: "csak nem gondolta, hogy abból érkezett?!"
Holnap én megyek, de ha ezt a választ kapom, akkor lesz egy beszélgetésem + egy bejegyzésem egy bizonyos könyvbe.
szerk: bocsi, véletlenül a válasz gombra nyomtam
-
gabe8719
senior tag
Kellenek az ilyenek is a jónépnek.

-
Rusi
senior tag
Nem kötelező szeretni a Tescot (meg a többi hasonló hipermarketet), de egyrészt ne így fogalmazzuk ezt meg, másrészt ha ott veszed meg a telefont, azzal őket nem "eteted", ők is ugyanonnan szerzik be, mint a Media Markt, meg a többiek (és megsúgom, hogy a független telóknál sokszor negatív árréssel dolgoznak, persze nem 20%-ról van szó, de kvázi buknak rajta).
-
blackydan
senior tag
Húha, legközelebb szemfülesebben kell figyelnem az akciókat

-
V.T.CS.
senior tag
-
apatyas
Korrektor
Én most monitorokat látnék szivesen ugyanezen témában.
-
pumpedlix
tag
egész elfogadható akció
-
-
kungzi
veterán
múltkor a cora-ban volt 99.990Ft a Samsung Galaxy S2

-
gzbotii
nagyúr
Samsung megszerezte es megi is akarja tartani az elso helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azaz nem hétköznapi bevásárlás során villan be az agyadba, hogy dejszen akcsiós a eskettő, hanem tudatos eskettő vásárlást egészíted ki hétköznapivá, ha már ott vagy.

Es szerinte4m kevesen mennek ugy ki Tescoba, hogy van nalluk 110e Ft pluszba es akkor hirtelen felindulasbol vesz egy SGS2 ott...

nagyon nagy duma.