- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergely83
tag
Nagyon off, de: sajnálom ezt a win8-at, mert alapvetően egy nagyon jó rendszer, de nagyon rossz a fogadtatása és bődületes téveszmék terjengenek róla (fizetősek az appok, nem lehet sreamelni rajta, stb., olyan emberektől, akikről azt gondolnám, hogy konyítanak valamit a dolgokhoz), ha csak megemlítem, hogy windows 8, enyhe fintor ül ki az emberek arcára, szinte kivétel nélkül. Emögött pedig hihetetlen tudatlanság áll, érvelésük kb annyiban ki is fullad, hogy "ezt hallottam, azt hallottam, fel nem teszem".
-
Szergely83
tag
Én nem értem, hogy mit van úgy oda mindenki azért a start menüért. 8.1-ben fixáltak egy ikont, ami eddig csak akkor volt látható, ha a bal alsó sarokba húztad az egeret. Desktop mód meg egy kattintás/gombnyomás, szóval nem értem azokat akik csak e két "funkció" miatt várják a 8.1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest