- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
válasz
infectedmann #58 üzenetére
Jó, te legalább tisztában vagy azzal mi kell neked - az átlaguserek viszont azért veszik az androidot, mert az olyan népszerű és relative olcsó. De lehet egy win-alapú telefonnal jobban járnának mégis, ha már az IOS nem elérhető mindenki számára itt Mo.-n... Mondom ezt úgy, hogy én magam is Xperia tulaj vagyok.
-
infectedmann
őstag
Nekem a testre szabhatóság csak egy apró betűs záradék azon a listán, hogy mik fontosak egy okostelefon vásárlásakor.
Mivel a fél életemet ez tárolom és sokat kommunikálok ezen keresztül ezért a biztonság az elsődleges szempont, utána jön a könnyű kezelhetőség, funkcionalitás, dizájn stb.A testre szabhatóság nálam nagyon keveset számít. Sosem voltam ez a típus. Van akinek ez kell, nekem pedig az, hogy az adataimat viszonylag biztonságban tudjam, mert azért nincs 100% -os biztonság, főleg ha az ember néha nyilvános WiFi hálózatra csatlakozik.
-
bigga
aktív tag
válasz
infectedmann #56 üzenetére
De ennek köszönhetően teljesen testre szabható - ki-ki válassza ki mi a fontos... Én az átlagfelhasználóknak nem ajánlanék android rendszert, a legtöbben csak netre használják és telefonálni, aztán meg füstölögnek, hogy a gyári app-ok nem a legjobbak - pedig csak le kéne cserélni, azt ami nem tetszik.
-
infectedmann
őstag
Pár kattintással bármiféle előzetes tudás nélkül feltörhető (rootolható) a rendszer. Vírusirtókat fejlesztenek rá, mert annyira biztonságos.
Tele van a Google Play mailware, trojan és egyén fake appokkal, amik kárt okoznak a rendszerben és még adatokat is lopnak/gyűjtenek.
Ott van maga a Google, aki híres az adatgyűjtéséről, hogy a Google Ads és maga a kereső még tökéletesebb legyen.És az okosabb szakik ennél sokkal több dolgot
-
nicu71
addikt
egyetlenegy dolog,amiért már várom az oktober végét...rohadt kíváncsi vagyok már!
-
=WiNTeR=
senior tag
Azt egyébként lehet tudni a WP8-ról, hogy bővül-e a natívan lejátszható videó formátumok száma? (Gondolok itt arra, hogy a WP7 rengeteg avi-t (meg MKV például) nem tud lejátszani, gondolom a divx vagy valami egyéb kodek hiánya miatt.)
-
hallerlaller
addikt
Nem baj, megjelenik közbe még pár android verzió mire kiadják..
-
mohotol
aktív tag
válasz
enginev3.0 #42 üzenetére
Ebben az esetben viszont - teljesen jogosan - lehet ekézni majd az ms-t, hogy akkor meg minek ment a nagy titkolózás.
Annyit kellett volna akkor minimum mondani, amiből már lehet programokat fejleszteni rá, hogy a megjelenés körülre legyenek kész eye-candyk. -
BossBoss
őstag
Na erre kíváncsi leszek.
Remélem tényleg beindulnak a dolgok az MS-nél.
-
kcsa
veterán
válasz
enginev3.0 #42 üzenetére
Én jól szórakozom. Lazíts te is
(megnéztem: kétszer)
-
Alexios
veterán
válasz
kiskaktusz #35 üzenetére
Ha kiadjak ugy hogy nincs kesz, akkor kocsogok, betateszternek nezik a usert, stb. Ha befejezik rendesen, ami nemileg tobb ido akkor meg az a baj.
-
mohotol
aktív tag
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy mit mutatnak, remélem le fog esni az állunk!
-
kiskaktusz
addikt
Elestek azért pár dolcsitól, hogy eddig húzták.
-
Már várom nagyon.
-
atike
nagyúr
Vesszek meg, de várom...
Ideje lenne már megfogdosni...
-
necsab
csendes tag
Talán a 8-ban már lehet a bluetoothal filetransfer is... vicc
-
vince
őstag
remélem a WP8 kezelni fog egyszerre több sim kártyát és konkurenciát kaphatnak a dual simes android telefonok
-
Router
őstag
Szerintem lesz jövője a Microsoftnak ilyen téren.
Először nekem sem tetszett a wp7 de mikor kijött a portolt 7.5 a HD2-re, egyből felraktam és a mai napig azt használom mert fényévekkel gyorsabb azonos hardver mellett mint bármelyik droid és nem mellesleg ugyanennyivel stabilabb is nálam.
Vasárnap óta van fent az első 7.8 béta és imádom. Most már tényleg lehet egyedi a kezdőképernyő és ki is lehet használni a helyet a kis csempékkel, nagyon el lett találva.
A legjobb dolog pedig még mindig a komoly hardveres követelmény. Így tudnak normálisan optimalizálni ami látszik is a rendszeren.
Ebből lassan tanulhatna a droid mert én itt látom az egyik legnagyobb hibáját. 1.7-1.8GHz CPU telefonban 4 maggal. Minek, mikor láthatóan elég a jóval soványabb hardver is?
-
varsam
őstag
Különben is: All Credit Card PIN CODES in the world leaked
-
moleculez
veterán
amugy nem dragak ezek, csak nekunk nincs penzunk.
-
Malachi
veterán
Lumia 920 idén nem biztos, hogy lesz itthon, első körben csak néhány országban kezdik forgalmazni hivatalosan. aztán ki tudja, nagy hülyeség lenne kimaradniuk épp a karácsonyi őrületből, viszont amilyen áron valószínűleg érkezik...előfizetéssel sem rohanok majd megvenni szerintem.
-
-
SlayR
senior tag
Akkor azaz érzésem a 7.8 is legkésőbb novemberben érkezik
-
janos68
aktív tag
válasz
infectedmann #3 üzenetére
Jaj, ilyet még viccből se írjál. Addig jó az emberiségnek, amíg az Ms megreked 10-20% piaci részesedéssel. De azt én is remélem hogy eléri, mert legalább akkor állandó nyomás nehezedik majd a többi résztvevőre.
-
jacis
nagyúr
Ennyit szarakodni... hihetetlen!
-
a.sebi
őstag
válasz
Szia számomra az üzenetből nem derül ki hogy a droidnak vagy a wp nek van biztonsági kockázata...
-
catroot
veterán
Vágom a centit!
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
Szia! Nem kötekedés kép, de megtennéd hogy irsz kicsit az Android biztonsági kockázatáról?! Köszönöm!
-
vince
őstag
végre, megismerhető lesz a teljes funkciókészlet
-
feddel
senior tag
Még nem ismertek a hazai WP8 Lumia árak és forgalmazás időpontja, de azt kérdem, mikor mennek lejjebb az árak :-)
-
infectedmann
őstag
Én drukkolok a Windows Phone -nak
Remélem egyszer megelőzi az Androidot a maga tucatnyi biztonsági kockázatával.
-
l!nk87
aktív tag
Végre ... Most már csak az a kérdés, hogy még aznap kezdik-e meg a készülékek esetleges kereskedelmét, vagy még ülnek rajt egy kicsit ...
-
Nagyon időszerű már, kezdtem azt érezni, hogy túl sokáig húzták a hivatalos startot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest