- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Mar Kiderült minden. QHD amoled s810 3 gb t ram, stb 😊
-
Hallosz
senior tag
válasz
hülyegyerek #66 üzenetére
Még nem fedeztem fel benne új funkciót. Viszont minden máshol, máshogyan van. Többnyire felvitték a képernyő tetejére a helyi menü gombját.
A gmail fióknál, ha a leveleken kívül, hozzáadsz, névkártyát, vagy naptárat és szinkronizál, hibaüzenetet kapsz..És sokkal kisebbek a betűk.
-
Hallosz
senior tag
válasz
hülyegyerek #64 üzenetére
Én túl kíváncsi vagyok, nem bírtam kivárni. Az asztali verzió N1, nekem bejött.
Sajna a mobil nem annyira. Nagyon szép, viszont teljesen átszabták. PL. már nem külön kezeli az emil fiókokat, hanem egyben, a hívó nem félképernyő méretű képen, hanem egy körömnyi képecske látszik. -
Hallosz
senior tag
válasz
hülyegyerek #62 üzenetére
Próbáld ki. Az insider progival letöltheted a W10-et. A többit megtapasztalod használat közben.
-
hülyegyerek
addikt
Remélem lesz valami olyan dobása is a Lumia 950-win10 kombónak, amit az eddigi telefonok nem tudtak. Kezdek elég frusztrált lenni, hogy gyakorlatilag a wp8 óta semmi újdonság nem érkezett, csak max. jobb kamera, meg hardver. Szoftvertámogatás azóta is nulla, plusz mióta a Here kijött droidra, meg iosra, a rendszer az egyik nagy ütőkártyáját vesztette el a szememben.
-
Lall
veterán
Ha a Huawei vagy egy román-kínai AllView (és sorolhatnám még a számomra nevenincs gyártókat) képes minőségi flagship gyártásra (megrendelésre), akkor egy MS, ha labdába akar rúgni, kutya kötelessége lenne egy prémium flagship modellt kiszenvedni magából, nem egy 640 copy-t fröcsöntött műanyagból. El vannak ezek már megint tévedve.
Ja. Arra külön kíváncsi vagyok, hogy az október 6-án bejelentett modellek mikortól lesznek kaphatók. Tiprre november vége, december eleje. Mert ebben is "nagyon jók".
Sajnálom, mert majd minden WP flagship megfordult nálam, de amit megint művelnek...
Szerk: Most nézem. A cím is megtévesztő. Nem érkezik itt semmi október 6-án. Bejelentenek két telefont és majd valamikor érkezik, de még ők sem tudják mikor.
-
a 950 xl várós, az írt specifikációja alapján, talán lehetne végre egy jó wp-s telefonom.
-
BlackLamb
tag
Várjuk ki a végét még mielőtt itt mindenki agyvérzést kapna a design miatt.
-
Hallosz
senior tag
Üdv!
Kedvelem a Lumiákat, a WP 8.1-re nagyon ráált a kezem. Az asztali gépemen w10 fut. Nagy érdeklődéssel letöltöttem a a Lumia 750-re a 10 verziót. Gyönyörű design.
Nos, 3 nap elteltével visszaraktam a 8.1 verziót. Miért?
- azonnal belefagyott a gmail fiók szinkronizálásába
- a telefonálási hang pocsék
- ilyen laggolós, ragadós, dadogós ócska sz@rt még nem fogtam a kezembe.Egy "zs" kategóriás ingyen droidos készülék 256 RAM memóriával tud így akadni mint a w10.
Minden hibáról írtam az insider fórumon. 1 hónap múlva, ismét kipróbáltam.
Rosszabb lett. Maradok a w8.1-nél.
-
zombinyul
addikt
A Lumia 800 az en szemembe a mai napig az egyik legeslegszebb telefon, es ez szerintem nalam nem is fog valtozni.
Kivancsi leszek rajuk mit tudnak majd. En mar lemondtam a WP-rol, hiaba voltam tobb mint 2 evig WP fanatikus, es felhasznalo (reszben ma is az vagyok), de egyszeruen meguntam a toketlenkedesuket, meg a sok apro, de annak bosszantobb hibat (zenelejatszoba orak mire betolti a zene listat, random nemulas, random lezart kepernyonel allithatatlan hangero, etc.). Most az LG fele Android nalam mindenfele belenyulkalas nelkul (ertsd: meg root se) stabilabb es megbizhatobb, de meglatjuk mit hoznak ki ebbol a Win10-bol. Nekem 1-2 alkalmazas lebutitasan kivul (pl. Facebook Messenger) az alkalmazasok felhozatalaval se volt soha a vilagon semmi bajom, a csempes elrendezest imadom, alapjabaveve ha nem volna wnnyi hibaja a rendszernek, a mai napig a kedvencem lenne.
Meg sokat az se dobott a hangulatomon vele kapcaolatba, hogy 2 honapja .ikor telefont vettem, volt a 930, meg voltak a minden teren sokkal fejlettebb egyeb flagshipek... Eselyem se lett volna WP fronton .aradni.
No azert kivancsian varom oket. -
adamadd1
tag
Surfacephone-t a népnek , azzal talan visszacsábítanának 😜
-
MCGaiwer
addikt
van vmi hír emberi méretű (max 4,5), de top hardverrel ellátott MS telefonról?
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #41 üzenetére
Lényeg,hogy occsó legyen a legyártásuk.
Részükről letudva a festék lekopások a burkolatról.
Teccik érteni -
AS
félisten
Már várom
640 XL fehérben nagyon szép élőben
-
szasza87
tag
Nekem nagyon bejönnek bár a 930 is tetszik! Csak nem tudom megérné-e androidról váltani?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Plazmacucci #41 üzenetére
Osztom a véleményed.
-
930 és 1520 után hogy képesek ilyen dizájnt kitalálni? Miért a riherongy 640 külalakot kell továbbvinni csúcskategóriába? Remélem valakinek az anyja csuklik redmondban.
-
razzorr
őstag
"Microsoft számos meg nem nevetett Windows 10-es készülékről lerántja a leplet"
Már ki is nevetjük a Micrót? -
hcpety
tag
Engem a Surface 4 Pro érdekel leginkább. Csak ne lennének olyan átkozottul drágák a Surface-ek. Hivatalos mo-i forgalmazásra van esély a közeljövőben?
-
Paul119
addikt
Ilyen csúnya még a kalendariumban sincs
-
Lacee1986
senior tag
Appok terén várható valami újítás? Egyedül ez tántorít el a platformtól, nagyon szerény a felhozatal.
-
boncser
aktív tag
Nézz be a topikba. [link]
Most jött új build. Nekem is nemrég lett kész a telepítés. Első benyomásra egész jó. Gyorsabb mint az eddigiek. -
tothmaxy182
őstag
Valaki preview-zik most is? Milyen a tapasztalat az utolsó buildekről? Javul? Csak mert korábban sok rosszat lehetett hallani!
-
Kíváncsian várom a készülékeket. Már csak az a kérdés hogy lesz annyi "betegsége" mint a 930-nak.
-
nikilauda
senior tag
Élég egysíkú már ez a fekete vagy fehér.
Mindegy, én még bízom abban,hogy lesz egy erős konkurenciája az androidnak és az ios-nek..LnB: a képen látható kitalált formától messze elmarad sajnos.
-
.LnB
titán
Ha ezek valóban így fognak kinézni akkor nagyon szomorú leszek. Számomra a 930 is azért annyira jó telefon (a rendszer mellett) mert tárgynak is szép. És ezek a polikarbonát kütyük számorma nem azok. A Lumia800-am sem esett jól a szememnek.
Rendben van, hogy a L930 hátlapja is polikarbonát, de azért egy szép telefon. Egy flagship-től már elvárható a S6 edge, vagy Honor 7 szintű minőség, forma.
Pedig nagyon tetszenek a 950XL specifikációi, de nagyon valószínű, hogy így nem fogom megvenni. Ilyen árkategóriában már nem egy műanyag szappantartót kellene árulni, főleg nem flagship-nek címkézve.De azért várjunk ki mi lesz természetesen.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #14 üzenetére
fogalmazzuk meg ugy, hogy oktober hatodikan az ms bemutat egy par windows 10-et futtato eszkozt.
-
hroberto
veterán
Ha nem szállnak el az árazással, vevő leszek a kisebbik moddelre.
-
Ricardo
titán
Már csak az kellene, hogy ne szálljanak el az árakkal.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Lassan, de azért alakul a Windows mobil rendszere.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
nem.
-
ctvagyok
őstag
Egy platform életben maradásához kellenek a flagshipek. Már csak a reklám miatt is. Elég sokáig tartott , hogy kiizadjanak egyet.
-
aprokaroka87
nagyúr
tehát akkor a Win10M oktober 6.án fog hivatalosan is megjelenni?
-
kbyte1024
veterán
válasz
littlelion21 #8 üzenetére
ha nagyot fog szólni a win 10 akkor szerintem beszáll pár nagy gyártó is.
-
littlelion21
addikt
" a startpisztoly elsütése után pedig tucatszámra érkezhet a többi gyártó ilyen operációs rendszerű terméke"
Az Acer és Alcatel hasonló irányú tervein kívül várható valami? A Zs-brandeket nem számítva.
-
gerii
addikt
Ideje lesz mutatni valamit, remélem a kisebbek is jönnek.
-
kbyte1024
veterán
bizony várós
-
Kékes525
félisten
Nekem ezek közül a Lumia 950 a legszimpatikusabb. Gondolom szép képeket tud majd készíteni. Kíváncsi leszek, hogy a Windows 10 hogyan fog szerepelni a gyakorlatban.
-
junior11
veterán
Kíváncsian várom, valójában milyenek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest